Grand Chrerokee 4.7 WJ'nin Yapım Aşaması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 3mm Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,736

Etiketler
Ynt: Grand Chrerokee 4.7 WJ'nin Yapım Aşaması

Çok güzel bir çalışma olmuş.. harika gözüküyor..

orijinal hali daha iyi bence. dodikler olmazsa muayeneden geçmez.

ARAÇ ÇOK ZEVKLİ OLMUŞ AMA BİRAZ YÜKSEK OLMUŞ VEYA LASTİKLERİN BUYUMESİ GEREKİYO.LASTİK EBATI NE ACABA?

ARAÇ ÇOK ZEVKLİ OLMUŞ AMA BİRAZ YÜKSEK OLMUŞ VEYA LASTİKLERİN BUYUMESİ GEREKİYO.LASTİK EBATI NE ACABA?

3mm' Alıntı:
arkadaşlar yeni aldığım cherokee wj nin yapım aşamasını sizlerle paylaşmak istedim.araca 7" yükseltme kiti,3 cm lik spacer,istavrozlu şaft,10 inç procomp jant,31 10 50 15 hercules mt lastik,mat beyaz kaplama,laredo far çift çıkış egzos ile başladım.yapacaklarım üst sepet ön demir tampon ve vinç,üst aydınlatma sistemi,telsiz.allah ömür verirse 2 hafta gibi bir sürede bunları yapmayı planlıyorum.yapım aşamasını kademe kademe sizlerle paylaşacağım.bu arada değerli görüş ve önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba Arkadaşımaracın çok güzel olmuş kazasız belasız kullan. Bir sorum olacak aracın üstüne ışıklı şapka yaptırdın mı ve neren temin edebilirim?

Kazasız belasız, huzur içinde kullanmanız temennisi ile...

Bana göre de lastiklerinizi yükseltme kitinizin uygulaması ile orantısız kalmış. Keşke lastikleri önceden almasaymışınız.
Birde 7'' yükseltme ile yol seyahat güvenliğinizden ciddi anlamda fedakarlık yaptığınızın farkındasınızdır umarım.

Saygılarımla,

Burak Dirican

barbecue' Alıntı:
Kazasız belasız, huzur içinde kullanmanız temennisi ile...

Bana göre de lastiklerinizi yükseltme kitinizin uygulaması ile orantısız kalmış. Keşke lastikleri önceden almasaymışınız.
Birde 7'' yükseltme ile yol seyahat güvenliğinizden ciddi anlamda fedakarlık yaptığınızın farkındasınızdır umarım.

Saygılarımla,

Burak Dirican

Kesinlikle 7'' e gerek yokmuş

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri