Arama sonuçlarınız

1. T

RAV4'ü Garajdan Çıkaramıyorum

Ynt: RAV4'ü Garajdan Çıkaramıyorum konuyu okudumda sabahın bu saatinde gülmekden geberdim ,konuyu acan arkadaş madara olmuş :) ne diyelim allah sizin elinize düşürmesin , yakında bende bir arazi canavarı alacağım ,alacağımda artık düşünüp tartıp mesaj yazmak lazım ,yılan bile toprağı tarta...

2. T

Seakayak

Ynt: Seakayak klepper cok pahalı bir foldable kayakdır ama kurması ,taşıması vede muhafazası diğer sert kayaklara göre kolay olduğu gibi denizde güvenliği ise kesinlikle ahşap yada plastik kayaklardan cok daha iyidir keza sert kabuklu kayakların genişliği dar olup hız içindir ama folding...
  3. T

Seakayak

Ynt: Seakayak ben seakayağımın siparişini verdim,uzun süren araştırmalarım sonunda folding kayak almaya karar verdm,bu kayaklar normal iskeleti kuruldukdan sonra üzerine HYPALON denilen cok dayanıklı malzeme geciriliyor her ne kadar normak hardshell kayaklat kadar hızlı olmasalarda cok daha...

4. T

Sayın Muhsin Yazıcıoğlu Vefat Etmiştir

Ynt: Sayın Muhsin Yazıcıoğlu Vefat Etmiştir allah mekanını cennet,üşümeyeceği gül bahceleri nasip etsin rahmetli muhsin yazıcıoğluna,dürüst bir insandı,, Allahdan geldik ,ona döneceğiz......
  5. T

Ayılar Hakkında Neler Biliyorsunuz?

Ynt: Ayılar Hakkında Neler Biliyorsunuz? üstadım sakın olaki ayılara karşı kücük silahla falan kendinizi koruma yoluna gitmeyin,ordu yaylalarında defaaten ayılarla karşılaşmış birisi olarak yaralı,canı yanmış bir ayının elinden sizi allahdan başka kurtaracak bir güc yoktur,ayılar canı yanınca...

6. T

Vitara Seçimi ?

Ynt: Vitara Seçimi ? - 2002-2003 5 kapı 2.0 hdi modeli tavsiye edilir mi (aile kullanımı için 5 kapı almam lazım) -Vitara JLX için dizelini almayın. Grand olursa yeni grand dizeller 58000YTL ikinci eller 35-40000YTL...

7. T

Ordu Off-Road Kulübü Yokuşdibi Kar-Off-Road Gezisi (30 Kasım 2008)

Ynt: Ordu Off-Road Kulübü Yokuşdibi Kar-Off-Road Gezisi (30 Kasım 2008) uzaklardan ordumun yaylasına,karına gıpta etmemek elde değil... allah izin verirse döneceğim memlekete,alacağım bir 4 x 4 düşeceğim peşinize tabi kabul ederseniz...
  8. T

Ordu Off-Road Kulübü Günören, Sayacabaşı Off-Road Kar Gezisi (4 Ocak 2009)

Ynt: Ordu Off-Road Kulübü Günören, Sayacabaşı Off-Road Kar Gezisi (4 Ocak 2009) güzel resimler,güzel gezi..memleketim orduya selam olsun ,az aşmadık sayacabaşını 1 metre kar yollarını....

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri