Ynt: Sayın Muhsin Yazıcıoğlu Vefat Etmiştir
Kaç gündür herkes gibi, çok sıkı takip ediyorum bu kaza haberlerini. Ve ilk günden beri haberlerin veriliş şeklinden rahatsızlık duymuştum. Dün ise sinirimden delirmiştim...
Evet, sayın Muhsin Yazıcıoğlu değerli bir insandı, sadece Türkiye için değil, herkes için büyük kayıp. Ben bir Bosnalı olarak, Bosna savaşında bize yaptığı yardımlardan dolayı, kendimi ona borçlu hissediyorum.
Ama, o helikopterde altı insan vardı, altı can !
Ve can, candır.
Ama, onlar ne kadar anıldı ki ?..
O canlardan biri de muhabir İsmail idi. Belki de bir tek o hayattaydı ki zaten doktorların raporlarına göre diğer 5 kişi kaza anında ölmüşler. Ve belki sadece İsmail donarak vefat etti, yüzünde oluşan 2cm buzu hissetti.
Ama dün, seçimler yüzünden, küçük bir haberle bile İsmail gazetelerin anasayfasına giremedi. Yeni bilgiler olmamış olabilirdi, hiç olmazsa ''Hala aranıyor'' yazabilirdi.
Bugün öğreniyoruz ki, onu bulamayanları kendisi bulmaya çalışmış. Ne yazıkki başaramamış... 500-600 m kaza yerinden uzaklaşabilmiş ve 2 gündür o 500m bulunamadı.
Seçimler bitti, Türkiye'de kriz devam ediyor, magazin haberleri en çok okunuyor.
İsmail'i ise zamanında bulamadık.
Hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine de sabır diliyorum.