Arama sonuçlarınız

1. EBEDİYET

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Arkadaşlar günaydın...

2. EBEDİYET

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Günaydın , Herkese Sağlık ve bol kazanç diliyorum... ;)
  3. EBEDİYET

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Tuğsan Kardeşimizin Annesine Allahtan rahmet , Geride kalanlarada sabırlar diliyorum.

4. EBEDİYET

Denizli Yemekleri

Ynt: Denizli Yemekleri Balcan soğan , yumurtalı çitlembikli çağla salatası , soğan yahni ; bunların üstünede saraylı tatlısı...
  5. EBEDİYET

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Son nokta

6. EBEDİYET

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Serkan , Bildiğin üzere benim VX100 de Okcan kit takılı . Ancak 2000 Km yapmama rağmen seninki gibi bir problem yaşamadım. Bende tam bitmeden yakıt ekliyorum. Muhtemelen aldığın yakıt markası ile ilgili problem yaşıyorsun. Okcan Yusuf usta...

7. EBEDİYET

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Arkadaşlar hayırlı cumalar , Gününüz sağlıklı işleriniz bereketli olsun....
  8. EBEDİYET

Suriye / Halep

Ynt: Suriye / Halep Bende araçla Suriye gezisi düşünüyorum.
  9. EBEDİYET

Gürül Gürül Akan Kanyonlar Diyarı; Cide

Ynt: Gürül Gürül Akan Kanyonlar Diyarı; Cide Mekanlarda Resimlerde çok güzel gezenlerinde Resimleyenlerinde ellerine ayaklarına sağlık tebrikler...

10. EBEDİYET

En Sevdiğiniz Kayak Merkezi Hangisi?

Ynt: En Sevdiğiniz Kayak Merkezi Hangisi? Sarıkamış bir numara tek geçerim . Sonra Kartalkaya....

11. EBEDİYET

Kars Sarıkamış Kayak Merkezi

Ynt: Kars Sarıkamış Kayak Merkezi Sarıkamış kayak pistleriyle Rus baltık mimarisiyle yemekleriyle mutlaka gezilmesi ve konaklanılması gereken bir yer. Ben iki yıldır kaymaya Sarıkamışa gidiyorum çok memnunum...
  12. EBEDİYET

Denizli Genel Bilgiler

Ynt: Denizli Genel Bilgiler Buldan daki Volkanik yayla gölü de görülmeye değer doğal güzelliklerdendir.

13. EBEDİYET

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme İnşaallah mayıs 2010 gezimizde yiyeceğiz.
  14. EBEDİYET

Kaklık Mağarası

Ynt: Kaklık Mağarası Görüntüler olağanüstü. Güzel memleketim...
  15. EBEDİYET

Denizli - Buldan; Süleymanlı Gölü Doğa Yürüyüşü (28 Şubat 2010)

Ynt: Denizli - Buldan; Süleymanlı Gölü Doğa Yürüyüşü (28 Şubat 2010) Sisli hali bile çok özel ve gizemli . Babamın memleketi Buldan ... Yaylası ve gölü muhteşem. Üzüm bağları ve güzel insanlarını çok özledim. İnşaallah Mayıs ayında oradayım...

16. EBEDİYET

Kırklareli - Demirköy Ormanlarında Yürüyüş (2006)

Ynt: Kırklareli - Demirköy Ormanlarında Yürüyüş (2006) Manzara gerçekten çok güzel. İnsan keşke orada olsaydım diyor.
  17. EBEDİYET

Toyota VX100 Parça

Ynt: Toyota VX100 Parça Cihancığım , çok teşekkürler ... İstediğim led stop lambası bu gün elime geçti . Gerçekten hızır gibi yetiştin ; Ataman dan temin ettim .Sağol dostum. :D ;)
  18. EBEDİYET

Toyota VX100 Parça

Arkadaşlar , 2000 Model Aracımın bagaj kapısı üstündeki yatık stop lambası (cam üstündeki led lamba ) çatladı ve içeri hafif su alıyor. Bu lambayı servise sorduğumda 617 tl gibi anormal bir fiyat söylediler. Bende tamir ettirdim ancak randuman alamadım. Bu parçayı...

19. EBEDİYET

Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi

Ynt: Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi
  20. EBEDİYET

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Sevgili Dostlar , Aradığım 2000 LC VX100 aracı 14 ocak 2010 tarihinde aldım. Burada paylaştığınız bilgilerden çok istifade ettim. Ve dahada çok istifade edeceğimi düşünüyorum. Özellikle yardımları ve verdikleri...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri