EBEDİYET
Ana Kamp
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi
Serkan ,
Bildiğin üzere benim VX100 de Okcan kit takılı . Ancak 2000 Km yapmama rağmen seninki gibi bir problem yaşamadım.
Bende tam bitmeden yakıt ekliyorum. Muhtemelen aldığın yakıt markası ile ilgili problem yaşıyorsun. Okcan Yusuf usta
LPG ile ilgili AYGAZ ,OPET ve PO ni katkılı ve enjektörleri bozuyor diye tavsiye etmedi.
pandipieri' Alıntı:haklisin cihancim, bizler arasinda olmaz zaten yanlis anlasilma... bende lpg kitinden diye tahmin ediyorum... o zaman haklisin seni dinlemedim ama aradaki fiyat farki hayli fazlaydi ve arabayi aldigim icin daha fazla param kalmadigindan bunda karar kıldık. benzinde olmuyor sadece lpg de ve cok seyrek oluyor. hatta sunu kesfettim eger depoyu doldurur ve bitirirsem olmuyor. ama depo bitmeden arada gaz alırsam yapıyor. hatta bir makina muh. arkadasim su yorumu yaptı depoda gaz sıkısmasi oluyor olabilir dedi, yeni aldıgın lpg digerine karismiyor olabilir dedi... ne derece dogru bilmiyorum...
Serkan ,
Bildiğin üzere benim VX100 de Okcan kit takılı . Ancak 2000 Km yapmama rağmen seninki gibi bir problem yaşamadım.
Bende tam bitmeden yakıt ekliyorum. Muhtemelen aldığın yakıt markası ile ilgili problem yaşıyorsun. Okcan Yusuf usta
LPG ile ilgili AYGAZ ,OPET ve PO ni katkılı ve enjektörleri bozuyor diye tavsiye etmedi.