Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 690,819
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Şükrü kardeş sende benim gibi şnolker peşindesin pahalı bir parça adapazarında bi arkadaşta vardı topiklerde vardı baştada dediğim gibi bize lazım olan ama pahalı bir parça çok teferruatlı bir parçada değil plastıkten ama fiyat 600-700 dolarlarda geziyor ucuz bulurasan banada bildir şükrü kardeş

Etiketler

arkadaşlar şu araç hakkında bilgisi olan varmı siteye dün ilan verildi resinler yoktu bu gün resim eklanmiş pasif olmuş
http://www.sahibinden.com/1999_land_cruiser_prado_3400_cc_v6_otomatic_-43WQQaXQQ23197596WQQpXQQdisplayitem

60 seri sahiplerine müjde. Bizler için snorkel geliyor.

Aşağıda resmi olan snorkeli, araç sahibi Kadir Bey kendisi kalıp alıp snorkeli fiberden döktürmüş. Oldukça memnunmuş. Aracın performansının arttığını sadece araç gazda çalışırken ayağını gazdan çekince stop ettiğini söylüyor ki bu sorunu başka marka snorkel kullanan araç sahiplerinden de duymuştum. Bu imalata özgü birşey olduğunu zannetmiyorum.

Kendisi bir süre sonra birkaç tane daha üretecekmiş. Haber bekliyorum. Ben kendime bir tane istedim. Başka isteyen olursa bir liste çıkartıp verelim.

big_23228501fcz.jpg

Erkan maalesef elinde sadece 60 serisi için kalıp varmış.

benim araçtada aynı yönde ama uyarmı birde iç aparatlarının uyması önemli sen bir tak bakalım belki bizde uydururuz fiyat olarak ne diyor arkadaş

sukru selam, ayagını gazdan cektiginde motorun durması bende de oluyor sanırım onun snorkel ile pek alakası yok, gazın yanma sıcaklıgının motor ic yanma sicakligini manipule edememesinden kaynaklanıyor. en azından bana gore baska fikri olan varsa cok sevinirim...

serkan hocam
önce lpg sistemini olmadı ,
bujiler,buji kabloları ve ateşleme elemanları sonrada hava akışmetreye bi baktırsan..

pandipieri' Alıntı:
sukru selam, ayagını gazdan cektiginde motorun durması bende de oluyor sanırım onun snorkel ile pek alakası yok, gazın yanma sıcaklıgının motor ic yanma sicakligini manipule edememesinden kaynaklanıyor. en azından bana gore baska fikri olan varsa cok sevinirim...

serkan benzinde aynı sorun yok değilmi ? ,bence kullandığın lpg kitinden kardeşim ,söylemiştim ama dinlemedin beni , bizim araçlar bir kaç marka lpg kiti ile çok düzgün çalışır ,onun dışındaki uydurma işlerle yürütemessin , daha sonrada bıkar söker atarsın ,

cihanülker' Alıntı:
serkan benzinde aynı sorun yok değilmi ? ,bence kullandığın lpg kitinden kardeşim ,söylemiştim ama dinlemedin beni , bizim araçlar bir kaç marka lpg kiti ile çok düzgün çalışır ,onun dışındaki uydurma işlerle yürütemessin , daha sonrada bıkar söker atarsın ,
Bunun üzerine bir yorum yapamayacağım.

şükrücüğüm burada ,araçlarla ilgili her şeyimiz paylaşıyoruz , doğru yolu bulalım diye , yani senin paran benim param , acıyorum bu devirde para çok zor kazanılıyor ,hiç bir arkadaşımın,veya dostumun zarar görmesini istemediğim için ,burada olanları olmayanları ,paylaşalımki doğru yolu bulalım , bir şey yazdığım zaman 5-10 dakika düşünüyorum aman diyorum yanlış yönlendirme olmasın ,sonra ayıp olur diye ,hassasiyetim bundandır kardeşim saygılar

simurg2' Alıntı:
benim araçtada aynı yönde ama uyarmı birde iç aparatlarının uyması önemli sen bir tak bakalım belki bizde uydururuz fiyat olarak ne diyor arkadaş
Açıkçası fiyatını sormadım. Döktürdüğü kişi şu an rahatsızmış. İyileşir iyileşmez konuşacak ve bana bilgi verecek. O zaman konuşuruz diye düşündüm.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

SON KONULAR

Geri