Denizli - Buldan; Süleymanlı Gölü Doğa Yürüyüşü (28 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan NEHİR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,406
Ynt: Denizli - Buldan; Süleymanlı Gölü Doğa Yürüyüşü (28 Şubat 2010)

matiate' Alıntı:
Gezenbilir yürüyüşünden ziyade yiyenbilir gezisi olmuş resmen :smiley:
Yürüyüşe katılan ve sucuk keyfini yaşayan arkadaşlara izmirden selamlar :smiley:
Teşekkürler Ömer... ;)

Etiketler

sinan54' Alıntı:
güzel bir etkinlik olmuş paylaşım için teşekkürler

Beğendiğine sevindim Sinan Bey, teşekkürler ...

TezzMertek' Alıntı:
Paylaşım için teşekkürler.

Sucuk pişirme fotoğrafları için ise olumsuz yorum yazacağım.
Ateş tam kor hale gelmeden sucukları pşirmeye başlamışsınız.
:(

Evet Murat haklısın, o kadar acıkmış ki arkadaşlar (ben sucuk yemediğim için müdahale etmemiştim) :smiley:

O kadar yolu sucuk yemek için mi tepiyorsunuz ? Evde yemek vermezler mi size.. :D

Ateşinizi görünce aklıma geldi.
Yassı dandik mumlar var. Onlardan çantanıza 3-5 adet atın.
3 mumu yanyana koyarak yakın.
Üzerine de odun parçalarını falan yavaş yavaş ezmeden yığın.
Hafif nemli odunlar bile mumların verdiği sıcaklık ile kısa sürede tutuşacaktır.
Tavsiye ederim.
Bende dün Ulukent'e evime gittiğimde yanıma alacaktım depodan.
Unuttum.
Pazar akşama artık.
:smiley:

arwin' Alıntı:
O kadar yolu sucuk yemek için mi tepiyorsunuz ? Evde yemek vermezler mi size.. :D

;D

Alemsin Ahmet.
İsli Sucuk yemek için tepiyorlar o kadar yolu bana göre.

Fatoşumm nerdesin yaaa :(:( yine meydanı boş bulmuşlar bunlar, hele Arwin'e ne demeli, yiyenbilir ekibinin önde gideni kendisi unutmuş zannımca... Murat tavsiyene uyacağız, grup öncümüze söyleyeyim... odunlar sisten dolayı ve yağmur un etkisiyle tutuşmakta bi hayli zorlandılar ;D diyet miyet yokk tamam mı Arwin , bizz gayett iyiyiz, İngiltere'ye az kaldı hem..

Asiyem, şükret ki kargocuların asil üyelerinden Aksu ofline şu an. Bir de o da olsaydı... :eek: Bunlara laf yetişmez canım benim... ;D ;D ;D

ekiNoks' Alıntı:
Asiyem, şükret ki kargocuların asil üyelerinden Aksu ofline şu an. Bir de o da olsaydı... :eek: Bunlara laf yetişmez canım benim... ;D ;D ;D

Ben de bir eksiklik var diyordum , meğer Aksu nun yokluğuymuş, hay Allah... Hayır sanki kendileri yemiyorlar Murat'ı gördük Bozdağ'da, tavukların derilerini bile yiyordu ;D Arwin 'in görüntüsüyle herşey ortada zaten, bi de sana bana laf atarlar ;D

27 mart kampına geliyor musun Asiye .?

TezzMertek' Alıntı:
27 mart kampına geliyor musun Asiye .?
Büyük ihtimal geliyorum, herhangi bir aksilik olmazsa...

Tamam o tarihlerde haberleşiriz.
Malzemelerin tamamlandı herhalde. :smiley:

İzmir Urla ile Denizli arasında otobüs seferi var mı bir araştırsana.
Seni Urla'dan alalım diyeceğim de.
:smiley:

Maalesef hiçbir firmanın Urla'ya direk aracı yokmuş... İzmir'den Urla aktarmalı, kamp Urla'da demek kii... Malzemelerim imece sistemiyle tamamlanacak yavaş yavaş ;) kimbilir belki sen de sağduyulu davranırsın her zaman ki gibi :smiley:

Sisli hali bile çok özel ve gizemli . Babamın memleketi Buldan ... Yaylası ve gölü muhteşem. Üzüm bağları ve güzel insanlarını

çok özledim. İnşaallah Mayıs ayında oradayım...

EBEDİYET' Alıntı:
Sisli hali bile çok özel ve gizemli . Babamın memleketi Buldan ... Yaylası ve gölü muhteşem. Üzüm bağları ve güzel insanlarını

çok özledim. İnşaallah Mayıs ayında oradayım...
Gerçekten görülmeye değer bir manzarası var Süleymanlı Gölü nün... Mayıs ayında geldiğinizde etkinliklerimize bekleriz Halit bey, görüşmek üzere...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR