Arama sonuçlarınız

1. S

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Ben de geldim :) 01- 1995 5.2 V8- ZJ- Ergun Erakman (Beatrix) - İstanbul 02- 1994 4.0 I6 -ZJ- Barış (ssbman) - Ankara 03- 1998 5.2 V8 -ZJ - Özgür Karaçaylı (Wolverine-Grand Cherokee) - İstanbul 04- 1996 5.2 V8- ZJ - Barış Perktaş (Overland06) -...

2. S

Grand Cherokee 5.2 Aldım

Ynt: Grand Cherokee 5.2 Aldım Vergisi söylendiği gibi bu sene 97ye kadar olan modellerde 6 aylık 881 ytl, şehir içi yakıt tüketimi lpg'de trafik durumu ve kullanım tarzınıza göre 35-40 kuruş arası değişiyor.
  3. S

"Birilerine Yarar Belki..." Diyerek Sakladığımız Malzemeler

Ynt: "Birilerine Yarar Belki..." Diyerek Sakladığımız Malzemeler Merhaba, benim 97 grand cherokee'nin tavan raylarından biri eksik, satın aldığımda yoktu...Acaba elinde fazla tavan rayı olan var mı? :)

4. S

Grand Cherokee Lastik Basıncı

Merhaba, grand cherokee kullananlara bir sorum olacak,acaba normal yol koşullarında lastik basıncınız nedir? Benimki ön arka 36 psi ,torpidoda böyle yazıyor , ama bakıyorum lastiklere bana biraz inik gibi gözüktü,doğrusu nedir bunun sizce ya da 36 psi doğru mu? araç '97 ZJ teşekkürler.
  5. S

ZJ'de Arka Diferansiyel Kilidi

Merhabalar, bugün servisteydim maslakta, usta dediki amerikan versiyonu g. cherokee'lerde arkada limited slip diferansiyel bile yok , avrupa versiyonlarında var, benimki de amerikan versiyonu g. cherokee, acaba doğrumu bu? Ben arkada lsd var biliyordum, yanlışmı biliyorum acaba, çünkü nagca...

6. S

ZJ mi Pathfinder mi

Ynt: ZJ mi Pathfinder mi bildiğim kadarıyla merkezi kilit ve arkada limited slip var sanırım

7. S

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Tekrardan merhaba herkeze :) Kendimi tanıtmayı unutmuşum, adım Orkun 28 yaşındayım, İÜ İktisat fakültesi ing. iktisat bölümünden mezunum, İstanbul Bakırköy'de oturuyorum ve THY'de çalışıyorum.Uzun süren aramadan sonra en sonunda ben de geçen hafta '97 bir ZJ...
  8. S

ZJ mi Pathfinder mi

Ynt: ZJ mi Pathfinder mi Arkadaşlar iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim :) darısı isteyenlere olsun dediğiniz gibi, yalnız önceki mesajımda iki şey daha sormuştum , kullanma kılavuzu olmadığı için ve kılavuzu internetten de bulamadığım için size soruyorum kusura...
  9. S

ZJ mi Pathfinder mi

Ynt: ZJ mi Pathfinder mi Ustanıza sorduğunuz için teşekkür ederim mustafa bey , benim araç henüz stock, yükseltme kiti yok , ama videolarınızı seyrettim çok eğlenceliye benziyor... ilerde ben de hafif offroad modifikasyonu yapıp gezilerinize katılmak isterim :) tabii bunun için araca baya bir...

10. S

ZJ mi Pathfinder mi

Ynt: ZJ mi Pathfinder mi Teşekkür ederim, bugün konuştum ustayla oda aynı şeyleri söyledi frenleri ,lastik havasını, rot ayarını kontrol ederiz dedi , ondan sonra ayrıca eski sahibiyle de konuştum oda en son geçen hafta suya girdikten sonra frende bu problemin olduğunu frenin biryerine su...

11. S

ZJ mi Pathfinder mi

Ynt: ZJ mi Pathfinder mi Sonunda ben de bir jeep sahibi oldum :) uzun süren aramalardan sonra,tam umudumu yitirmişken, temiz, bakımlı bir '97 ZJ buldum.Yalnız sormak istediğim birkaç şey var size, direksiyonun sağ yanında üzerinde d yazan bir düğme var basınca d off diyor galba, bu sanırım...
  12. S

ZJ mi Pathfinder mi

Ynt: ZJ mi Pathfinder mi evet arkadaşlar ben de ZJ düşünüyorum zaten, valla nerdeyse 1,5 ay oldu daha şöyle istediğim gibi 96-97 temiz, uygun fiyatlı birşey bulamadım, ama aramalarım devam ediyor,inşallah en kısa zamanda benimde bir cherokee'm olucak :)

13. S

ZJ mi Pathfinder mi

Ynt: ZJ mi Pathfinder mi evet ben de sanırım artık kesin kararımı verdim, şöyle temizinden '97 bir ZJ arıyorum :) eğer etrafınızda satan varsa ve fiyatı da uygunsa talibim arkadaşlar...
  14. S

ZJ mi Pathfinder mi

Ynt: ZJ mi Pathfinder mi Hoşbulduk, teşekkür ederim.XJ bakmadım değil ancak fiyat olarak biraz aşıyor beni, max 16-17bin ytl vermeyi düşünüyorum, bu civarda Grand Cherokee ve Pathfinder varken Cherokee(20binden aşşağı yok) bulamadım maalesef.Yinede cevabınız için teşekkür ederim.
  15. S

ZJ mi Pathfinder mi

Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım, açıkçası donanımhaber forumundan bir arkadaş tavsiye etti sizi :) bende üye oldum hemen. Sorunum, yeni bir araba almaya karar verdim ve iki araç arasında kalmış olmam,biri '97 Jeep ZJ diğeri '98 Pathfinder 3.3 , ağır offroad'a çıkmayı pek düşünmüyorum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri