"Birilerine Yarar Belki..." Diyerek Sakladığımız Malzemeler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 56
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,059

MK51

Zirve
Yer
Istanbul
"Birilerinin işine yarar belki..."

... diye düşünerek, atmaya kıyamadığımız ve isteyenlere "ÜCRETSİZ" verebileceğimiz
ihtiyaç fazlası malzemelerimizi buradan duyurabiliriz.

Etiketler
Ynt: "Birilerine Yarar Belki..." Diyerek Sakladığımız Malzemeler

Bende cj askeri yeşil silecek takım olarak var, 1979 fiat mirafiori abart şanzumanı var, şarj dinomosu var ??? ???

Cj parçalarını sayarsam burası yetmez ;D

76 model ford capri geri vites dişlisi sıfır.... gibi parçalarda var.... babam vaktiyle odasını boşaltır ıvır zıvırı çöpe atar bende gizlice odama geri getirirdim.....

Lada niva yan basamaklar ya da koruma demirlerini (sanırım adı başka bir şeydi) isteyenlere gönderebilirim fonksiyonu olmadığını düşündüğümden dolayı söktüm. Aşağıdaki resimde yan basamakların sökülmeden önceki hali var.

Paket yapılırsa sanırım 1.6 m x 25 cm x 15 cm boyutlarında boruların çok kalın olmadından dolayı 20 kg kadar ağırlıktadır.

_MG_4835.jpg

cj 7 orjinal şöför koltugu ve direksiyonu arka çamurluk plastikleri ihtiyacı olan gelip alabilir

Bende şu an arazi aracı yedegi pek yok. Olacak inşallah cj5 den çıkacak olan bunlar

Mirafiori şanzuman (hasarılı) vites kolu muhafazası kırık yarım arı kayıp anlayan tanıyan bi usta çok kolay tamir eder.
Kargo bilgisi 100x30x30 70-80 kg kadar ağırdır...

Alfa 166 tavan lambası ve HRV bagaj alt bakaliti hiç işime yaramayacak ama satmayada atmayada kıyamıyorum ::smiley:

nıva yan basamakları ve bıtane de ön şaft var keçimden sadece bunlar gerı kladı :(

alakasız ama eski 8.5 metre teknemden kalma 25cm bakır ahşap kollu çok şık bi dümen çıkdı ihtiyacı olan varmı paranın para zamanında çok ii para vermişdim ona beee
cj 1 direksiyon alır vallaa

evedilaz' Alıntı:
alakasız ama eski 8.5 metre teknemden kalma 25cm bakır ahşap kollu çok şık bi dümen çıkdı ihtiyacı olan varmı

Ne alaka ama... hep bir tekne dümenim olsun isterdim... :smiley:

mustafa arkadaşım eger istiyosan olur tabi neden olmasın teknen varsa işine yarayacaksa kargoya vereyim göndereyim

Teknem yok ta, bazı eşyalara karşı allerjim var, dayanamıyorum.

Düven, kanı arabası, tekerleği,at arabası, yayık, gramofon, çıkrık,
eski vapur küllükleri ve bilumum demir/ahşap aksamları, vb...............

MK51' Alıntı:
Teknem yok ta, bazı eşyalara karşı allerjim var, dayanamıyorum.

Düven, kanı arabası, tekerleği,at arabası, yayık, gramofon, çıkrık,
eski vapur küllükleri ve bilumum demir/ahşap aksamları, vb...............

Haklısın Mustafa.Ben de öyle.Benim kitaplığın üstüne bir baksana.
Hanımı zor tutuyoruz.Bir gün beni bunlarla birlikte kapı önüne koyacak.

929777.jpg

Ben senden daha şanslıyım demekki o konuda Nadir.

Bizim hanımda eski eşya hastası benim gibi... :D

Merhaba, benim 97 grand cherokee'nin tavan raylarından biri eksik, satın aldığımda yoktu...Acaba elinde fazla tavan rayı olan var mı? :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,545
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR