Arama sonuçlarınız

1. Z

Grand Cherokee Sunroof Problemi

Merhaba arkadaşlar.98 Model aracımın sunroof u açıp kapatma esnasında sanırım sıkışma nedeniyle mekanizmadaki plastik ayaklardan birini kırdı.Şu an yukarı aşagı hareket ediyor fakat ileri geri hareketi yapamıyor.Bu konuda yetkili servis harici parça temin edebileceğim çıkmacı,yan sanayii gibi...

2. Z

Kar lastiği

Merhaba arkadaşlar; Önümüzdeki hafatasonu ve muhtemelen sonraki hafta boyunca kartalkaya kayak pisti ve çevresinde araç kullanıyor olmam gerekecek.98 model grand cherokee 5.9 kullanıcısıyım.Aracın üzerinde şu an henuz 7-8.000 km deki cooper discoverer h/t lastikler var.Bir takımda artık...
  3. Z

'90 Model RRC Öneri

Ynt: '90 Model RRC Öneri Teşekkür ederim mete bey bu söyledikleriniz sevindirici.Araç zaten bahsettiğiniz serviste bakımları görmüştü :).Yani racı aldığımda sizi rahatsız ederim.Hem tanışırız hem de araçla ilgili yardımlarınızı alırım.Hem de sizin aracınızı da görmüş olurum.Parça konusunda iç...

4. Z

'90 Model RRC Öneri

Ynt: '90 Model RRC Öneri Konuya yanıt verdiğiniz için teşekkürler arabanın sahibi oldum diyebilirim aslında.İstanbul'da yaşıyorum.Yoldan çıkarmayı düşünüyormuyum?Pek değil.Sahibi olduğum araçları şimdiye kadar hep orjinaline sağdık kalarak bakımlı ve temiz tutmaya çalıştım.Eğer ki bi off-road...
  5. Z

'90 Model RRC Öneri

Herkese merhabalar; Aslında 8 senelik bir jeep kullanıcısı olmama rağmen eskiden bu yana sevdiğim ve değer verdiğim bir araç olan RRC ile ilgili enteresan bir gelişme yaşadım.Bir yakınıma ait olan ve ara sıra şakayla karışık bu arabayı bana vericeksin diye takıldığım 90 model 3.9 range rover in...

6. Z

Buda Benim 5.9'um

Ynt: Buda Benim 5.9'um 300 beygire nasıl ulaştığını da merak ettim 5.9 un..

7. Z

Deri Araç Koltuklarının Bakımı

Ynt: Deri Araç Koltuklarının Bakımı Bende dove el kremini makyaj pamuğu ile uyguluyorum 4 ayda bir defa.Bir deri fabrikası sahhibi tanıdığımın önerisi üzerine..
  8. Z

Bu Da Oldu. Jeepi Bırakıyorum Artık Toyotacı Olucam

Ynt: Bu Da Oldu. Jeepi Bırakıyorum Artık Toyotacı Olucam O pembe range rover ın sahibi ''kendi'' yani aslında kopya ''candy'' adında bir bayana ait Benim oturdugum caddede oturuyor.Tanışıyoruz da.Kendisi şarkıcı olma adayı ve sahne adından dolayı o tip bir renk seçmiş.Bunu anladım da,ankaradaki...
  9. Z

Dacia Duster Off Road Testi (Sözde)

Ynt: Dacia Duster Off Road Testi (Sözde) Bizimde burada tartıştığımız bu zaten.Vay efendim siz nie aldınız? Ne işinize yarayacak?Çok para vermişsiniz gibi hüküm vermek değil.Her konuda olduğu gibi bunda da herkes görüş sunuyor..

10. Z

Ynt: Dacia Duster Off Road Testi (Sözde) Crossfire

11. Z

Landrover Diferansiyel Kilidi Hakkında

Ynt: Landrover Diferansiyel Kilidi Hakkında Diffransiyel kilidinin ve çekiş sisteminin zj ler için olan versiyonunu da aynı anlatım tarzıyla birinden duyabilsem de bende kendi aracımı öyle tanısam çok iyi olurdu.Jeep bölümünde bölüm bölüm bahsediliyor ama tam olarak bi arada bulamadığımdan...
  12. Z

Ynt: Dacia Duster Off Road Testi (Sözde) Eskiden ırak plastik adında bi firma vardı.Plastik su kovaları leğenler falan yapardı.Bu arabanın içindeki plastik kaliteside kokusuda aynı.Üstelik 30.000 lira dediği 4x2 olanları.4x4 isterseniz 35.500 müş kampanyalı.Kaç model olursa olsun legacy outback...

13. Z

Cooper Discoverer H/T

Linkini verdiğim discoverer h/t hakkındaki tecrübe,yorum ve fikirlerinizi alabilirmiyim acaba?Kar performansı özellikle merak ettiğim konu.Teşekkürler.. http://www.coopertire-tr.com/urun.php?id=8
  14. Z

Over drive tusu

Ynt: Over drive tusu :))
  15. Z

Over drive tusu

Ynt: Over drive tusu Katkı yapmak gerekirse otomatik şanzımanlar araçlarda araç uygun hıza ve devire ulaştığında vites büyütür.Şanzıman torkun yeterli düzeye ulaştığını algılarsa bir üst vitese geçer.Ama bazı durumlarda en üst vitese geçmeyip bir alt viteste beklemeyi,gücü hazır tutmayı...

16. Z

5.9 İçin K&N Filtre

Ynt: 5.9 İçin K&N Filtre Evet levent bey k&n performans kitini arıyordum tar oto da varmış.Fiyatı da yarı yarıya usa ile.Demekki egzos içinde aynı şey geçerli olacak.amerikada 400-450 dolar civarı olunca aynı orana göre burada 1000 dolar gibi maliyeti oluyor.Teşekkür ederim linkler için..
  17. Z

5.9 İçin K&N Filtre

Merhabalar tüm off-road severlere.Kullanıyor olduğum ZJ 5.9 için k&n performans kiti uygulamayı düşünüyorum.Bu kiti daha evvel kullanan ve yorumu olan arkadaşlarımız varmı acaba?Aslında tam olarak istediğim bu kiti magnaflow yada borla marka egzos ile birlikte kullanmak.Servisimle konuştuğumda...
  18. Z

5.9 İçin K&N Filtre

Ynt: 5.9 İçin K&N Filtre Konuyu yanlış yerde açtım farkında olmadan.Özür dilerim..

19. Z

5.9 İçin K&N Filtre

Merhabalar tüm off-road severlere.Kullanıyor olduğum ZJ 5.9 için k&n performans kiti uygulamayı düşünüyorum.Bu kiti daha evvel kullanan ve yorumu olan arkadaşlarımız varmı acaba?Aslında tam olarak istediğim bu kiti magnaflow yada borla marka egzos ile birlikte kullanmak.Servisimle konuştuğumda...
  20. Z

5,9 Almak İstiyorum Tavsiyeleriniz Nelerdir.?

Ynt: 5,9 Almak İstiyorum Tavsiyeleriniz Nelerdir.? Aslında bu konunun başında attıgım ilk mesajda da söylediğim gibi bizim zj lerin özellikle kapı içlerindeki kolonlarda körüklerin açılması nedeniyle bu cızırtı ve performans kaybı mutlaka 9-10 yaşına geldiğinde oluyor.Orjinal kolonların yada...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri