yunus bager
LR 1992 DEFENDER 110
Ynt: Landrover Diferansiyel Kilidi Hakkında
Usta belki sizin aracınızı serieslerle karıştırmış olabilir eğer defenderin çalışma sistemini bilseydi aks başlarına dual matik olur demezdi
(pardon aracınız defendermi yoksa seriesmi )
araçta silkeleme baskı balatadan olabilir usta akslardaki boşluğu nerden gördü sökmeden anlayamaz çünkü diğer aktarma orğanlarındada boşluk olabilir asklar ,diferansiyeller , şaftlar,arazi şanzımanı, ana şanzıman ama silkeleme bu boşluklardan olduğunu zannetmiyorum
siz aracın motor ve şanzıman kulaklarını kontrol ettirin ön ve arka şaftlarda kayıcı ve mafsallarda boşluk varmı diye kontrol ettirin ve bir sonuça ulaşamadıysanız eğer baskı ve balatayı baktırmanınz gerekebilir
kaptan_11' Alıntı:özgür bey yunus bey her ikinizede çok teşekkür ederim.eskişehirde ustanın biri takarız olur daha önce ben taktım oldu demişti bende ciddi ciddi düşünüyordum.boş yere masraf edecektik.şöyle bir sorunum var sizler bayağı bilgilisiniz anladığım kadarıyla.vites değiştirmelerde silkme vuruntu yapıyor.ben şafttandır diye düşündüm.yanlız usta baktığında ön akslarda boşluk var dedi doğrumudur acaba.ilaveten birde üst kapak contasından ne yaptıysam sızan yağı kesemedim bir kolayı varmıdır cevaplarsanız çok sevinirim.şimdiden çok teşekkür ederim.
Usta belki sizin aracınızı serieslerle karıştırmış olabilir eğer defenderin çalışma sistemini bilseydi aks başlarına dual matik olur demezdi
(pardon aracınız defendermi yoksa seriesmi )
araçta silkeleme baskı balatadan olabilir usta akslardaki boşluğu nerden gördü sökmeden anlayamaz çünkü diğer aktarma orğanlarındada boşluk olabilir asklar ,diferansiyeller , şaftlar,arazi şanzımanı, ana şanzıman ama silkeleme bu boşluklardan olduğunu zannetmiyorum
siz aracın motor ve şanzıman kulaklarını kontrol ettirin ön ve arka şaftlarda kayıcı ve mafsallarda boşluk varmı diye kontrol ettirin ve bir sonuça ulaşamadıysanız eğer baskı ve balatayı baktırmanınz gerekebilir