5,9 Almak İstiyorum Tavsiyeleriniz Nelerdir.?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tarıkkk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,138
Ynt: 5,9 Almak İstiyorum Tavsiyeleriniz Nelerdir.?

inşallah bende öyle umut ediyorum bakalım ne yasıyacagız kontaga bastıkdan sonra. ön sol hoporlör sanırsam sesini cok acınca teyibin cızırtı yapıyor sizdede aynı sorun varmıydı degısıtrdıysenız nekadara taktırdınız infiniti orjinalını yada bi bilginiz mevcutmudur bu konuda.aracın üstünde cd+radio+mp3 çalar mevcut ayrıyetten üstündeki orjinal radio+teyp de mevcut bagajında cd calar olsaydı orjinalınde onu düsünüyordum orjınallıgı bozulmasın dıye ama maleses kaset calar

Etiketler

İlk mesajımı okursanız siz daha söylemeden ben söylemiştim :smiley:Çapı aynı olduktan sonra marka farketmez tamir yoluna gitmeyin sonuç alamazsınız.

o hoparlörler 2 ohm. infinity bulabilirsiniz o omajda piyasada. benim bütün hoparlörlerimin kenarları çürümüştü. teyp ise ben ışıklarını tamir ederken sizlere ömür oldu, bende söküp attım hepsini mecburen. pioneer taktım. ses ot gibi oldu :smiley: amplifikatörü ise ileriki zamanlarda proje yaparım diye ayırdım. sonuçta istesem bulamayacğaım infinity ampli.

KLL' Alıntı:
o hoparlörler 2 ohm. infinity bulabilirsiniz o omajda piyasada. benim bütün hoparlörlerimin kenarları çürümüştü. teyp ise ben ışıklarını tamir ederken sizlere ömür oldu, bende söküp attım hepsini mecburen. pioneer taktım. ses ot gibi oldu :smiley: amplifikatörü ise ileriki zamanlarda proje yaparım diye ayırdım. sonuçta istesem bulamayacğaım infinity ampli.

işin gerçeği orjinaliteji severim kolay kolay kurcalamam, ancak o anfi pioneer cd çalarlar kadar bile güçlü değil.yani günümüde pek te kıymetli değil....teknoloji değişti 15-20 yıllık teknoloji sonuçta...

benim için ton herşeydir. tahta gibi ses var pioneer hoparlörler ve cd çalarda. :smiley:

eski nissan da bose vardı, hoparlörleri bozuk oldukları için sony ile değiştirmiştim ama ana ünite işi götürendi. fazladan tweeter bile yoktu araçta.

orjınalını alıcagım sanırım amerıkadakı yerlerını bılıyorum sıfırını 169 $ a buldum 98 5.9 ungumruktede bı okadar odesem gene karlı olur hıc degılse orjınalııgı bozulmaz ve ses kalıtesı pıooneerdan ıyı olur gıbıme gelıyor

tarıkkk' Alıntı:
orjınalını alıcagım sanırım amerıkadakı yerlerını bılıyorum sıfırını 169 $ a buldum 98 5.9 ungumruktede bı okadar odesem gene karlı olur hıc degılse orjınalııgı bozulmaz ve ses kalıtesı pıooneerdan ıyı olur gıbıme gelıyor

her zaman orjin CAN'dır. ORJİNALDEN ÖTE YOL YOK.....

Aslında bu konunun başında attıgım ilk mesajda da söylediğim gibi bizim zj lerin özellikle kapı içlerindeki kolonlarda körüklerin açılması nedeniyle bu cızırtı ve performans kaybı mutlaka 9-10 yaşına geldiğinde oluyor.Orjinal kolonların yada uyum gösterebilecek yeni versiyonlarının(yine infinity olmak kaydı ile) nasıl temin edilebileceği,kimin sattıgı, fiyatları,orjinali kaç watt idi yeni versiyonu varsa kaç watt gibi konuları bilen birilerinden yardım alabilsek muhtemelen birçoğumuz için çok yardımcı olurdu.nede olsa zj ciler için ihtiyaç olan birşey.
Ben orjinal teyp cd çalmadığı,çalsada artık günümüzde cd çaların özellikle benim için bi anlamı olmaması üzerine teybin arkasından çıkış alıp mp3 çalar için jack yaptırdım.Biz mekanik,lastik,yürüyen derken en az bu konununda önemli olduğunu düşünüyorum.Çünkü zj lerin içinde gördüğüm çirkin tipsiz tepleri sırf mp3 çalıyor diye alan arkadaşların bir kısmının da çaresizlikten bu yola gittiğini düşünüyorum..

infinty ön cifti 200 w kagıt kaplama orjınal 190 tl cifti bugun buldum haftaya taktıracagım.

tarıkkk' Alıntı:
infinty ön cifti 200 w kagıt kaplama orjınal 190 tl cifti bugun buldum haftaya taktıracagım.

Bizede soyle bari yerini de biz de alalim o zaman

izmir göztepede ses sistemleri mağazasında orda hali hazırda takılı ön kolonları değişmis 5.2 ler mevcut

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,633
Kaydolan Son Üyemiz
blackrass

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR