Ynt: Dacia Duster Off Road Testi (Sözde)
SERKANEFE' Alıntı:
ben arabama kağnı diyorum mesela, 4x4 aldım çünki yamaç paraşütü yapmayı planlıyorum taşlı topraklı karlı yollarda sağlam yol alsın amaç bu, ağır offroad niye yapiyim neden yapiyim, zevk almıyorum ki, benim aracım benim istediğim yükü alsın, hafif çamurlu yollarda taşlardan vb gibi diğer araçlara oranla kolay geçsin yeter.. Ayrıca aracım 4x4.. Memlekette her şekilde kullandım aracı mesela bi tarladan geçmem gerekiyordu çatır çatır geçtim, çamurlu bi tarladan geçmem gerekiyordu rahat geçtim, boluda kar vardı 4x4 mode'da yrahat yol aldım,BİTTİ..Ötesinin benim için gram kadar önemi yok..
HEEEE BEN İSTERSEM !!!!
bu araca deli gibi bir para döküp, en baba offroad aracı yapar, karşınıza çıkarım.. Bir kendinize sorun bakalım gerekli donanımlar ve maddiyat harcandığında hangi araç offroad olamaz..
Yani boş beleş bir konu başlığı çekememezlikten başka hiç birşey değil..
arkadaşlar konuyu ben açtım
destuurun çekemeyecek bir yeri yok onu söyleyeyim
benim arabam 87 24 yaşında 187 000 yol yapmış. ama arazide diyorum bakın toprak şose yolda değil en kral destura nal toplatır hala...
ayrıca deli gibi değil sadece 1000 tl all terrain lastiklere para harcadım.
birde bu var bana 150 tl ye mal oldu
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=68579.0
24 yaşındaki araba hala 45 50 derece meyile çıkıp inebiliyorsa kalite farkı var demektir...
ayrıca konunun en başında
(((konunun açılma sebebi dacia destuuur sahibi bir arkadaşın senin terranoyu
her türlü arazi koşulunda yerim diyen bir sivri zekalıdır.
bu dacia bayiileri bu araçları satarken müşterilerine ne diyorlar bilmem ama
alanlar kendisini nerdeyse bedavaya range rover,land caruser veya chevy s100 sahibi zannediyor..
arazide 85 mod niva veya samurai gelir yanından dalgasını geçerek geçer gider
bugüne kadar clio ya albea ya binen adamlara aciip arazi aracı ama bana göre
5 yıl sonra hepsi araba pazarında bedava satılmaya başlar....
2004 dacia solenza şunda 7 bin lira.....
biraz pazarlıkla 6 bin
inanmayan buyursun.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-dacia-acil-satilik-42075281/detay )))
demiştim yoksa
aynı kategorinin arabası değiller.
asfalt arabası asfaltta iyidir..
low vitesli li araçla birmidir arazide yarım kilit defrasiyelim bile yeter ona
benim konuyu açma sebebim yukarda belirtilmiştir.
KÜRŞAT ERGAN Bey in imzası şöyledir.
Benden hızlı gidebilirsin...Benden konforlu gidebilirsin...Ama ben HERYERE giderim !!!
sanırım anlaşılmıştır...