Arama sonuçlarınız

1. E

Arazide Dağılan Parçalar

Ynt: Arazide Dağılan Parçalar Bu arada , bilgisayarda kaza fotoğraflarını ararken yurtdışında bir motosiklet mağazasında çektiğim fotoğrafları buldum :) Elimin altındayken paylaşayım bari ;)

2. E

Arazide Dağılan Parçalar

Ynt: Arazide Dağılan Parçalar Teşekkürler, umarım daha büyük kazalar yaşamayız ...
  3. E

Arazide Dağılan Parçalar

Ynt: Arazide Dağılan Parçalar eyvallah teşekkür ederim... valla parça fiyatlarına çok şaşırdım. sanırım tüm yamaha parça fiyatları diğer markalara göre daha uygun. Bu arada Beldeyama Türkiye temsilciliğini bıraktı, Japonlar kendileri geliyorlar. Fiyatlar artar mı bilmem :) Bir de çok küçük...

4. E

Arazide Dağılan Parçalar

Ynt: Arazide Dağılan Parçalar Abi pazar günü arkadaşlarımı davet ettiğim bir haftasonuna denk geldi. Bundan sonrakine kızımla beraber kesin gelirim ;)
  5. E

Arazide Dağılan Parçalar

Ynt: Arazide Dağılan Parçalar Arazide değil ama asfaltta dağıldı benim Yamaha :) Cumartesi günü park halindeyken biri geri geri gelip motora çarptı ve devirdi. Sol ayna ve debriyaj maneti kırıldı. Çamurluğun sol tarafında ve sticker üzerinde 2 cm lik ufak çizikler oluştu. sol elcik biraz...

6. E

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Bu habere çok sevindim :) Ümit hocamın evinde toplam 1.5 tona varan bikaç akvaryum, benim evinde de 650 litreyi bulan birkaç akvaryum var ;) Ümit hocamı uzun senelerdir tanırım, birçok hobimiz aynıdır. Akvaryum, dalış, gezi, yeme-içme :) Bir tek bende...

7. E

Arazide Dağılan Parçalar

Ynt: Arazide Dağılan Parçalar Elimden geldiği kadar dayanmaya çalışırım :) Bana macera olsun... ;)
  8. E

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Abi selamlar, foruma hoş geldin. ;)
  9. E

Arazide Dağılan Parçalar

Ynt: Arazide Dağılan Parçalar Eğer enduro zevkini yaşayabiliyorsanız çinli olması pek bişey değiştirmez bana göre. Amaca ulaşıyorsanız ( ki ulaşmışsınız, kıskandım yalan değil ) makinenin önemi yok... Tebrik ederim. Umarım ben de Yamaha XT125R motosikletim ile böyle bir organizasyona katılırım.

10. E

1987 Land Rover Defender 110

Ynt: 1987 Land Rover Defender 110 Konuya kendimi o kadar kaptırmışım ki saat 03:05 :) Maddiyat bir yana insanın sabrını da test eden bir çalışma olmuş. Elleriniz dert görmesin, nazar değmesin....

11. E

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" (29 Ekim 2009)Motosiklet Gurubu

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" (29 Ekim 2009)Motosiklet Gurubu Bence muhteşem olur...
  12. E

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" (29 Ekim 2009)Motosiklet Gurubu

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" (29 Ekim 2009)Motosiklet Gurubu Umarım bundan sonraki aktivitelerde daha çok motosikletli katılım olur. :)

13. E

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Merhaba, aslında bir süredir siteyi takip ediyorum ancak bugün 29 Ekim konvoyuna katılarak ilk fiili adımı atmış oldum. Darısı bundan sonraki aktivite ve paylaşımlara...
  14. E

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Yamaha XT125R...
  15. E

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" (29 Ekim 2009)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" (29 Ekim 2009) Gerçekten çok güzel bir organizasyondu. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri