Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" (29 Ekim 2009)Motosiklet Gurubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan UFUKK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,850

UFUKK

İSTANBUL
Yer
İSTANBUL
Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" (29 Ekim 2009) Tüm araçların katılımıyla muhteşem bir kortej,e motosiklet,leriyle katılan arkadaşlarımız renk kattılar hepsine tek tek teşekkür ederiz,bir kaç resmi paylaşalım. ;)

2.jpg

13.jpg

20.jpg

21.jpg

22.jpg

Etiketler

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" (29 Ekim 2009)Motosiklet Gurubu

Aynen devam ediyoruz.Kocaeli izmitten gelen murat kardeşime teşekkür ederiz,

63.jpg

64.jpg

65.jpg

66.jpg

13.jpg

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" (29 Ekim 2009)Motosiklet Gurubu

Umarım bundan sonraki aktivitelerde daha çok motosikletli katılım olur. :smiley:

Motorsiklet katılımı kesinlikle fazla olur fakat offroad aracı olanların çoğu abilerimizin benimde dahil motoru kesinlikle vardır... :smiley:

Kortejde sizleride görmek güzel... ;)

aksilikler olmasaydı bende yanınızda olmaktan onur duyacaktım fakat önce motosiklet arızalandı halen toplanamadı komple dagılmış dişlisinden depriyaj tasından akla ne geliyorsa deyişiyor .bu gün yapılacak .29 ekimde hazır olsaydı kesin çalışmaz gelirdim sizlerin yanına .güzel olmuş.( ufuk senle ne zaman arazi oluyoruz .)

kuroscu' Alıntı:
aksilikler olmasaydı bende yanınızda olmaktan onur duyacaktım fakat önce motosiklet arızalandı halen toplanamadı komple dagılmış dişlisinden depriyaj tasından akla ne geliyorsa deyişiyor .bu gün yapılacak .29 ekimde hazır olsaydı kesin çalışmaz gelirdim sizlerin yanına .güzel olmuş.( ufuk senle ne zaman arazi oluyoruz .)
Bayram çin mallarıyla arzi olmaz seninkide ondan çok sorun çıkarıyor zaten ,asfaltta dağılıyor arazide hiç olmzz bu iş.

Devam edecek,elime geçtikçe :D

1.jpg

P1040240c.jpg

P1040256c.jpg

P1040269c.jpg

İşte GEZENBİLİR kortej liderleri.

Kurosçuya ya capon yada Avusturyalı yakışır bu saatten sonra.. Çinle minle olmuyor bu işler. benden söylemesi.

Korteje daha fazla motosiklet katılacağını zannediyordum. Kocaeliden kalktım geldim ama istanbullu motorculardan ses çıkmadı. Cafelerde oturmayı yeğlemişler Bağdat caddesinde gördüğüm kadarıyla. Zaten burda, forumda en çok sesi çıkanlardan katılımın kimlerden oluşacağı belliydi. Önümüzdeki maçlara bakacaz artık.

Murat VURAL

ah ah keske guzel bı motorsikletim olsaydı bende orda olcaktım simsonla gelsemıyıdım acaba:D:DD

Merhaba Ufuk Bey,
İzmit'ten Murat Bey ile yazışmalarınızı takip ettiğim halde, 29 Ekim de buluşulacağını atlamışım nasılsa.
Yoksa ben de gelmezmiydim. Siz değerli arkadaşlarla tanışmak istemezmiydim.
Geçen hafta 10. İsof Tekirdağ dönüşü sizinle tanıştık hatta.
Biz dört motorcu İnecik köyü girişindeki benzincide beklerken. Bizim Şürkü ile tanıştığınızı gördüm Muhabbet esnasında
biz de tanıştık o arada. Ben Africa Twin li olanım.
En kısa zamanda görüşmeyi ümit ediyorum.
Bir ara 10. İsof Gezimizin fotoğraflarını da paylaşırım.
Herkeze selamlar..
Mehmet Karabulut.

_ismail_' Alıntı:
ah ah keske guzel bı motorsikletim olsaydı bende orda olcaktım simsonla gelsemıyıdım acaba:D:DD
Motorun olması gerekli değil kardeşim önemli olan gelmen, ;) :D

GEZENBİLİRİN sevgili adminleri,kurban bayramında boğazda bir restaruant,ta eğlenceli bir tanışma etkinliği düzenlemeye ne dersiniz. ;) KOZA duy sesimi ;)

bence ıyı olur ufuk abıı hem hawanın guzel olursa daha bı heycenlı ve canlı olcagınnı düşünüyorum herzaman heycanllııı zatenn ;D ;D :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR