Motorunuz Nedir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moremiles Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 383,338

Etiketler
Ynt: Motorunuz Nedir?

Merhaba, aslında bir süredir siteyi takip ediyorum ancak bugün 29 Ekim konvoyuna katılarak ilk fiili adımı atmış oldum. Darısı bundan sonraki aktivite ve paylaşımlara...

emiir' Alıntı:
Merhaba, aslında bir süredir siteyi takip ediyorum ancak bugün 29 Ekim konvoyuna katılarak ilk fiili adımı atmış oldum. Darısı bundan sonraki aktivite ve paylaşımlara...
Sizi farkedemedim neredeydiniz motorlamıydınız,Lütfen etkinliklerimizde sizi de görmek isteriz sadece motosiklet değil dalış,yürüyüş,kano,her türlü tekrar hoşgeldin ;)

Sizden ayrıldıktan sonra yemek yedik. Diğer arkadaslar Gezenbilir dernek binasına gitti ben gitmedim hava kararıyordu çünkü. Pendiğe kadar sahil yolundan geldim, ordan çıktım E5'e bir süre trafik vardı sonra seyrekleşti kimse kalmadı .. yavaş yavaş geldim. Ben geldiğimda izmite hava kararmıştı zaten. Gayet rahat geldim gazda basmadım fazla.

mrtvural' Alıntı:
Ufuk Abi.. Arkadaş önde benim yanımdaydı Bir süre sonra büyük Honda takıldı yanımıza hatta üçümüzün fotoğrafını çekmiştin.

Emrah'ta 125 cc'lik YAMAHA Enduro var.

Murat
Tamam hatırladım evet,

mrtvural' Alıntı:
Sizden ayrıldıktan sonra yemek yedik. Diğer arkadaslar Gezenbilir dernek binasına gitti ben gitmedim hava kararıyordu çünkü. Pendiğe kadar sahil yolundan geldim, ordan çıktım E5'e bir süre trafik vardı sonra seyrekleşti kimse kalmadı .. yavaş yavaş geldim. Ben geldiğimda izmite hava kararmıştı zaten. Gayet rahat geldim gazda basmadım fazla.
En güzeli sakin bir seyir ile yol almaktır,bu şekilde yorulmassın ve yolun zevkini alırsın risk oranı dahada düşer. ;)

Ben hız, sürat adamı değilim, gezinti zevk adamıyım. Zamanında süratlı motosikletlere de bindim ama o hevesim geçti artık. Acelem yok riske girmeden tıngır mıngır geldim.

Tekrar bir tanışma, sohbet, karşılıklı-çay-kahve içme etkinliği olsa da tekrar toplansak, bir araya gelsek.

Murat

mrtvural' Alıntı:
Ben hız, sürat adamı değilim, gezinti zevk adamıyım. Zamanında süratlı motosikletlere de bindim ama o hevesim geçti artık. Acelem yok riske girmeden tıngır mıngır geldim.

Tekrar bir tanışma, sohbet, karşılıklı-çay-kahve içme etkinliği olsa da tekrar toplansak, bir araya gelsek.

Murat
Aynen kardeşim,bu kış zor ve çetin geçeceğe benziyor,artık güneşli günleri daha az görür olduk,sen uzun yol adamısın bu düşüncen onu yansıtıyor muratçım.

Sonunda beni anlayan biri çıktı. Teşekkür ederim UFUKK abi. Uzun yol severim ama otobanda dümdüz gitmeyi de sevmem. E5'ten gittim geldim çünkü virajlar var, şerit değiştirme var, ışıklar var. Motorla biraz oynamak lazım yoksa otobanda uykusu geliyor adamın. Takılıp kalıyor yola bu daha tehlikeli. Uzun yol motorcularının karşılaştığı sorunlardan biri.

Her ne kadar uzun yol almayı sevsemde motosikletimle oynamayı severim. Seda ve Kurosçu kadar olmasa bile yoldan çıkıp araziye, derelere, tarlalara, orman içlerine girmesini severim. O yüzden şu an kullandığım motosikleti aldım. ( Bütçem olsaydı daha farklı olurdu tabi )

Murat

Merhaba arkadaşlar.
Ufuk Bey'in açtığı yeni başlığa da yazdım.
Sizin yazılarınızı takip ettiğim halde, 29 Ekim buluşması yapacağınız bölümü atlamışım.
Sizlerle tanışmayı çok isterdim.
Yeni bir etkinlikte aranızda olmak isterim.
Selamlar.
Mehmet.

AFRİKALI' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar.
Ufuk Bey'in açtığı yeni başlığa da yazdım.
Sizin yazılarınızı takip ettiğim halde, 29 Ekim buluşması yapacağınız bölümü atlamışım.
Sizlerle tanışmayı çok isterdim.
Yeni bir etkinlikte aranızda olmak isterim.
Selamlar.
Mehmet.
Mehmet arkadaşım aramıza hoşgeldin.tekrardan önemli olan paylaşımdır burada ofroad,da dalış,ta gezenbilirin olduğu her yerde aynen benim gibi saygılar tekrar hoşgeldin. ;)

mrtvural' Alıntı:
Mehmet Abi.. Bizde isteriz seninle görüşmek, tanışmak, etkinliklere katılmak.

Birgün biryer kararlaştırırız, orda toplanırız karşılıklı çay kahve içeriz.

Murat VURAL
KOCAELI

Murat, gerçekten de iyi olur yav. Havaların iyi olduğu bir haftasonu yapalım bunu.
Selamlar..

Salı günü hariç önümüzdeki hafta hep yağmurlu. UFUKK abi Darıca falan diyordu ama, hava durumunu tekrar gözden geçirip yeniden görüşmek lazım bu konuyu. Gerekirse kapalı bir mekan kararlaştırılır Mehmet abi. Ben Kocaeli'den kalkıp gelirim.

UFUKK abi ile tekrar kararlaştırırız sizin de online olduğunuz bir zamanda.

Murat VURAL
KOCAELI

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri