Ynt: Motorunuz Nedir?
Mrb hoşgeldin arkadaşım.emiir' Alıntı:Yamaha XT125R...
Mrb hoşgeldin arkadaşım.emiir' Alıntı:Yamaha XT125R...
Sizi farkedemedim neredeydiniz motorlamıydınız,Lütfen etkinliklerimizde sizi de görmek isteriz sadece motosiklet değil dalış,yürüyüş,kano,her türlü tekrar hoşgeldinemiir' Alıntı:Merhaba, aslında bir süredir siteyi takip ediyorum ancak bugün 29 Ekim konvoyuna katılarak ilk fiili adımı atmış oldum. Darısı bundan sonraki aktivite ve paylaşımlara...
Tamam hatırladım evet,mrtvural' Alıntı:Ufuk Abi.. Arkadaş önde benim yanımdaydı Bir süre sonra büyük Honda takıldı yanımıza hatta üçümüzün fotoğrafını çekmiştin.
Emrah'ta 125 cc'lik YAMAHA Enduro var.
Murat
En güzeli sakin bir seyir ile yol almaktır,bu şekilde yorulmassın ve yolun zevkini alırsın risk oranı dahada düşer.mrtvural' Alıntı:Sizden ayrıldıktan sonra yemek yedik. Diğer arkadaslar Gezenbilir dernek binasına gitti ben gitmedim hava kararıyordu çünkü. Pendiğe kadar sahil yolundan geldim, ordan çıktım E5'e bir süre trafik vardı sonra seyrekleşti kimse kalmadı .. yavaş yavaş geldim. Ben geldiğimda izmite hava kararmıştı zaten. Gayet rahat geldim gazda basmadım fazla.
Aynen kardeşim,bu kış zor ve çetin geçeceğe benziyor,artık güneşli günleri daha az görür olduk,sen uzun yol adamısın bu düşüncen onu yansıtıyor muratçım.mrtvural' Alıntı:Ben hız, sürat adamı değilim, gezinti zevk adamıyım. Zamanında süratlı motosikletlere de bindim ama o hevesim geçti artık. Acelem yok riske girmeden tıngır mıngır geldim.
Tekrar bir tanışma, sohbet, karşılıklı-çay-kahve içme etkinliği olsa da tekrar toplansak, bir araya gelsek.
Murat
Mehmet arkadaşım aramıza hoşgeldin.tekrardan önemli olan paylaşımdır burada ofroad,da dalış,ta gezenbilirin olduğu her yerde aynen benim gibi saygılar tekrar hoşgeldin.AFRİKALI' Alıntı:Merhaba arkadaşlar.
Ufuk Bey'in açtığı yeni başlığa da yazdım.
Sizin yazılarınızı takip ettiğim halde, 29 Ekim buluşması yapacağınız bölümü atlamışım.
Sizlerle tanışmayı çok isterdim.
Yeni bir etkinlikte aranızda olmak isterim.
Selamlar.
Mehmet.
mrtvural' Alıntı:Mehmet Abi.. Bizde isteriz seninle görüşmek, tanışmak, etkinliklere katılmak.
Birgün biryer kararlaştırırız, orda toplanırız karşılıklı çay kahve içeriz.
Murat VURAL
KOCAELI