Arazide Dağılan Parçalar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kuroscu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 66
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,142
Ynt: Arazide Dağılan Parçalar

44 yaşından sonra sigarayı bırakmalısın. ;) kuroscu ve ben yıllardır beraberiz,denizde,ve karada,eğlencede bir çok sosyalliği paylaşırız.650 lik makina ile tabiki arazi gezisi yapılır,çamura dalamazsınız. ;)

Etiketler

Murat,

Yoldan çıktık ama keyfimiz yerinde... :smiley:

SANY0095.jpg

O çadır benim değil o 2 kişilik ben de aynısının 3 kişiliği var, aşağı yukarı aynı yeri kaplıyor kapanınca ama içi daha rahat, malum kilo meselesi :smiley:

Selim

selim çadır bence 3 kişilik olup,tek başına kalmalısınki sere serpe yatabilmelisin,eşyalarını rahatça koymalısın çadırına,çift kişilik şişme yatak ancak doldurur,yahu kamp yapasım geldi,birden. ;)

Arazide değil ama asfaltta dağıldı benim Yamaha :smiley: Cumartesi günü park halindeyken biri geri geri gelip motora çarptı ve devirdi. Sol ayna ve debriyaj maneti kırıldı. Çamurluğun sol tarafında ve sticker üzerinde 2 cm lik ufak çizikler oluştu. sol elcik biraz zedelendi ve gidon çok az yamuldu... Tutanak tuttuk ve ben motoru yetkili servise götürdüm.

Dün eksper gelmiş ve tüm zarar gören parçaların değiştirilmesi için onay vermiş. Değişecek parçaların listesini ve fiyatlarını yazıyorum. Bana parça fiyatları çok ucuz gibi geldi.

XT/125 AYNA SOL 16,20 €
XT/125 GİDON 27,77 €
XT/125 ELCİK SETİ 11,58 €
XT/125 DEB. MANETİ 13,91 €
XT/125 ÇIKARTMA TAKIMI SİYAH 52,51 €
XT/125 ÖN ÇAMURLUK SİYAH 32,42 €
İŞÇİLİK 118,00 TL

3 002r.jpg

3 004r.jpg

Emir geçmiş olsun yahu bedava hondada olsa aynı sorun,2 katı olur yamahanın her modeli uygun fiyat açısından,eeeee araziye betonda alışıyorsun osa farklı bir açılım,tekrar geçmiş olsun sen adaya neden gelmedin bakalım hesap ver. :D

UFUKK' Alıntı:
Emir geçmiş olsun yahu bedava hondada olsa aynı sorun,2 katı olur yamahanın her modeli uygun fiyat açısından,eeeee araziye betonda alışıyorsun osa farklı bir açılım,tekrar geçmiş olsun sen adaya neden gelmedin bakalım hesap ver. :D

Abi pazar günü arkadaşlarımı davet ettiğim bir haftasonuna denk geldi. Bundan sonrakine kızımla beraber kesin gelirim ;)

UFUKK' Alıntı:

emire bende geçmiş olsun diyorum fakat benim anlamadıgım bir ada lafı dolaşıyor ve benim bu durumdan haberim yok böyle bir topic açıldımıydı .bundanda haberim yok olsaydı bende bi pilan yapardım sanıyorum fakat hafta sonu çiftalana gelmek isteyen olursa ben beklerim sabah saat 10 .da hastalda beklerim yeterki gelen olsun

mrtvural' Alıntı:
Geçmiş olsun kardeşim..

Allah korusun Benim Honda'ya aynı durum olsa, yedek parça fiyatları yüzünden motoru bırakıp giderim herhalde...

eyvallah teşekkür ederim... valla parça fiyatlarına çok şaşırdım. sanırım tüm yamaha parça fiyatları diğer markalara göre daha uygun. Bu arada Beldeyama Türkiye temsilciliğini bıraktı, Japonlar kendileri geliyorlar. Fiyatlar artar mı bilmem :smiley:

Bir de çok küçük çizikler yüzünden ön çamurluğu ve stickerları değiştirmelerine çok şaşırdım ::smiley:

kuroscu' Alıntı:
emire bende geçmiş olsun diyorum fakat benim anlamadıgım bir ada lafı dolaşıyor ve benim bu durumdan haberim yok böyle bir topic açıldımıydı .bundanda haberim yok olsaydı bende bi pilan yapardım sanıyorum fakat hafta sonu çiftalana gelmek isteyen olursa ben beklerim sabah saat 10 .da hastalda beklerim yeterki gelen olsun

Teşekkürler, umarım daha büyük kazalar yaşamayız ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.