Arazide Dağılan Parçalar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kuroscu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 66
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,144
Ynt: Arazide Dağılan Parçalar

İbrahim35' Alıntı:
Murat hocam o crf 150r bildiğim kadarıyla. Yeni başlıcaklar için ideal ama pek iş yapmaz hani:smiley:

İbrahim kardeşim. Al sana CRF150.

Kocaeli'den selamlar
Murat VURAL

crf150.jpg

Etiketler

Avatarındaki resime bakıldığı zaman neredeyse resimdeki kadar yüksek görünüyor bayram.Bu sırada pazar günü adaya gelsene senin ufaklıkla bayram.

mrtvural' Alıntı:
Madem öyle diyorsun Kuroçu, parayı bulalım da alalım birer tane. Buraya geldim geleli eski hardcross'çu günlerim aklıma geliyor, yoldam çıkacam yine galiba...

Murat

bence sen dogru yolu bulacan galiba altındaki motor bu iş için uygun az masraflı ve yeterli . bi kaç sene bunlarla idare edelim sonrada deyişiriz

bu gün ben kasap hakanın crf sine bindim süperdi su gecişlerinde sadece gazı açıyorum önteker havada tek teker geçiyorum hepsindede aynısını yaptım çok güçlü makina hatta elimin ayarı kaçtı önteker indi sandım havadayken gene gaz açtım azdaha ters taklaya gelecektim öne zıplayıp arka firenide sıkınca zorlada olsa önünü aşagıya indirdim 3 viteste benimkiyle 1 de kalkmıyor .gelde alma crf diyorum .murat boyla alakalı hiçbir sorun yok kasap hakanda aynı boyda kullanımı kolay acemisi olsamda çok rahat kullanabildim

mrtvural' Alıntı:
Madem öyle diyorsun Kurosçu, parayı bulalım da alalım birer tane. Buraya geldim geleli eski hardcross'çu günlerim aklıma geliyor, yoldam çıkacam yine galiba...

Murat

Sevgili Murat,

Aman kardeşim bazen okuyup resimleri görünce ben de gaza geliyorum, ama 44 yaşından sonra hele 100 kilo ile bu işe kalkışmak mı aman ben yokum, biz okumaya devam edelim kendi motorumuzdan şaşmayalım ve eskileri yad edelim :smiley: Yapanlara da mani olmayalım, hepsi çok güzel resimlerdi, kuroscuya bravo, başka ne diyeyim. Galiba o çamur içinde altında gerçekten bir motor var :smiley:

Hepinize sevgiler

ufuk umuyorum muratla yakın bir zamanda tanışacaz gibi . araziyi seven birisi . bu yüzden bana yakın birisi
dedigim gibi murat boy hiç sorun deyil al gitsin ver gazı arazide teker yapalım
gezenti bizde aynı yaşlardayız benim ruhum genc bu genc yaşımda cross yapmayımda ne yapayım .daha baston ele almaya zaman var belki bu gidişle baston olmasada 2 deynekle yürüyebilirim de genede motora kadar sonra inerken deyneklerimi isterim artık ;D

bugün servisteydim,ön arka lastik sordum mecidiyeköyde arka 70 tl ön 30 tl serçe parmağının yarısı kadar dişli idi bayram seninki gibi markası duro,hoşuma gitti ama asfalta onunla gidilmez kesinliklen.bu hafta sonu alabilirim,aküde almam lazım 3 yıldır hiç kullanmadım motoru,.

UFUKK' Alıntı:
bugün servisteydim,ön arka lastik sordum mecidiyeköyde arka 70 tl ön 30 tl serçe parmağının yarısı kadar dişli idi bayram seninki gibi markası duro,hoşuma gitti ama asfalta onunla gidilmez kesinliklen.bu hafta sonu alabilirim,aküde almam lazım 3 yıldır hiç kullanmadım motoru,.
ufuk asfaltta her türlü gidilir sorun olmaz sadece ıslak ve yaglı zeminlerde dişleri oldugu için dişler den dolayı kayma yapıyor kuru zeminde çok iyi yol tutuşu var arkadaşlar bazen asfaltta gidiyoruz adamlar hep ön teker havada gidiyolar .bende biliyorsun kefkene bu lastiklerle geldim baştan aşagıya yaglıydı genede sorun olmadı bide düşün yagdan dolayı firen diskleri tutmuyordu genede lastikler kaymadı . korkma al zaten o motora dahada pahalı lastik koymana gerek yok duro senin işini görür

gezent-i' Alıntı:
Sevgili Murat,

Aman kardeşim bazen okuyup resimleri görünce ben de gaza geliyorum, ama 44 yaşından sonra hele 100 kilo ile bu işe kalkışmak mı aman ben yokum, biz okumaya devam edelim kendi motorumuzdan şaşmayalım ve eskileri yad edelim :smiley: Yapanlara da mani olmayalım, hepsi çok güzel resimlerdi, kuroscuya bravo, başka ne diyeyim. Galiba o çamur içinde altında gerçekten bir motor var :smiley:

Hepinize sevgiler

Madem öle gezent-i, Sana 650cc'lik lazım kilo durumuna göre seni en güzel gezdirecek, arazide seni ordan oraya attıracak, çamurdan çıkaracak, dereden geçirecek, patikadan yürütecek, hendekten atlatacak, dağ yollarında gazı çatığında yolları en iyi kazıtacak hacim 650cc gezent-i...

Yaş mı? Ne alaka, sen 6 sene daha rahat rahat binersin motora, kamplara gidersin, çadır kurarsın, gruplara katılırsın. Böle kötü düşünceleri çıkar aklından. İmkanın varsa uzak durma bu işlere, torunlarına anlatacak şeylerin olsun.

gezent-i' Alıntı:
Sevgili Murat,

Hepinize sevgiler
Kardeşim bende 44 yaşındayım ama serbest dalış yapıyorum,buz pateni yapıyorum.motosiklete biniyorum hemde en tehlikeli şekillerde,dağlarda günlerce soğukta kamp yapıyorum,yamaç paraşütünden vazgeçemiyorum sık yapıyorum,rood baller,de çocukluğumdan beri yapıyorum,kilomda 86 bu seni biraz hayata döndürür artık ne dersin. ;) :D ;D

Sevgili Murat, Ufuk ve Kuroscu,

Ben de bir tane 650 'lik Transalp var zaten, ama genelde asfalt yollar ile tozlu topraklı yollarada geziyorum. Kuroscu gibi çamurlarda gezecek halimiz kalmadı... Kuroscu da bizim yaşlardaymış ama helal valla ona sadece takdir ediyorum. İzmir'de motora binmeye devam ediyorum, kış olması motora binmeme engel değil zaten.....Ya zaten sizin orada oluşturduğunuz grubun dışında gibi gözüksem de sizleri ilgiyle takip ediyorum. Bunu daha önce de yazmıştım. Hepinize selamlarımla,

Selim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.