Arazide Dağılan Parçalar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kuroscu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 66
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,149
Ynt: Arazide Dağılan Parçalar

Bu arada , bilgisayarda kaza fotoğraflarını ararken yurtdışında bir motosiklet mağazasında çektiğim fotoğrafları buldum :smiley: Elimin altındayken paylaşayım bari ;)

DSC00016.jpg

DSC00019.jpg

DSC00020.jpg

DSC00021.jpg

DSC00024.jpg

Etiketler

kuroscu' Alıntı:
emire bende geçmiş olsun diyorum fakat benim anlamadıgım bir ada lafı dolaşıyor ve benim bu durumdan haberim yok böyle bir topic açıldımıydı .bundanda haberim yok olsaydı bende bi pilan yapardım sanıyorum fakat hafta sonu çiftalana gelmek isteyen olursa ben beklerim sabah saat 10 .da hastalda beklerim yeterki gelen olsun
bayram motosiklet bölümünden biraz ayrıl etkinlikler bölümünede göz at GEZENBİLİR FOTOĞRAF GURUBU olarak adaya gidildi,sana bu hafta adaya gel dedim mesaj attım bana dönmedin, ;)

UFUKK' Alıntı:
bayram motosiklet bölümünden biraz ayrıl etkinlikler bölümünede göz at GEZENBİLİR FOTOĞRAF GURUBU olarak adaya gidildi,sana bu dahta adaya gel dedim mesaj attım bana dönmedin, ;)

tamam bidahaya bakarım mesaj bana gelmedi sanıyorum yada dalgınlıgımamı geldi bi bakacam mesajlara

Avatarındaki resime bakıldığı zaman neredeyse resimdeki kadar yüksek görünüyor bayram.Bu sırada pazar günü adaya gelsene senin ufaklıkla bayramYanıtla #18 : 06 Kasım 2009, 21:33:46 »işte bayram bu tarihte atılan mesajım :D

UFUKK' Alıntı:
Avatarındaki resime bakıldığı zaman neredeyse resimdeki kadar yüksek görünüyor bayram.Bu sırada pazar günü adaya gelsene senin ufaklıkla bayramYanıtla #18 : 06 Kasım 2009, 21:33:46 »işte bayram bu tarihte atılan mesajım :D

msj bölümüne baktım bende senden öyle msj geldigine dair bişey göremedim neyse olan olmuş avantardaki resimi ercüment abi çekti herkes iyi çekemiyor bu neki daha yüksek atlayışlarım oldu ve hiç birisi fotolanamadı malesef

Evet herkezin bir uzmanlık alanı var,murat sen bu işten,de anlıyorsun,ama yemek soğuduktan sonra lezzeti aklmıyor sen anladın beni,. ;) :D

bu gün fena deyildi ben sözümü tuttum ve mantarları topladım metin abide kavurmasını yaptı ve resimlerden de anlayacaksınız ki ortaya enfes bir ziyafet çıktı:smiley:mantarımız
08112009452.jpg
ve yagımız bir hafta öncesinden içine girmiş böceginde yagını yagımıza karıştırmış olarak lezzetini bir düşünün
22112009032.jpg
22112009033.jpg
konan böcekli yagın mantarla buluşması ve usta işbaşında
22112009034.jpg
22112009035.jpg
mantarlarımız pişiyor
22112009036.jpg
herkes merakla bekliyor
22112009037.jpg
ve ilk manzara
22112009038.jpg
mantarımız hazır ekmek dagının alt tabanında
22112009039.jpg
22112009041.jpg
özel böcek yaglı mantara hucum

22112009040.jpg
mantarda mantardı hani sucukla dahada lezzetli oldu bu mantarın formülü ve patenti metin çetine ayittir kopyalanamaz ve uygulanamaz :smiley:

yav bütün göz zevkimize gölge düşüren o kara böcek,süper doğal bir ortam,sende bizim paint baal eğlencemize bak etkinlikler bölünde. ;) :D

bayram olacak okadar kardeşim, ;)
sana ;D ne japonu, italyanı, almanı ve'de rusu dayanır,,
nasıl kros kullandığını biliyorum ;)
ama bu çinli iyi dayandı arazide büyük işkencelerine rağmen;D

aynen bende onu diyorum kızıyor bana sana bu çinliler iyi dayandı sen daha iyisini hakkediyorsun bayram,çünkü yaz kış biniyorsun harbi motorcu sensin. ;)

e_erdun' Alıntı:
bayram olacak okadar kardeşim, ;)
sana ;D ne japonu, italyanı, almanı ve'de rusu dayanır,,
nasıl kros kullandığını biliyorum ;)
ama bu çinli iyi dayandı arazide büyük işkencelerine rağmen;D
[/quote

ERCÜMENT abi bu hafta sonu çiftalan gezimiz var katılmak istemezmisin çok güzel olacak

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri