bayram motosiklet bölümünden biraz ayrıl etkinlikler bölümünede göz at GEZENBİLİR FOTOĞRAF GURUBU olarak adaya gidildi,sana bu hafta adaya gel dedim mesaj attım bana dönmedin,kuroscu' Alıntı:emire bende geçmiş olsun diyorum fakat benim anlamadıgım bir ada lafı dolaşıyor ve benim bu durumdan haberim yok böyle bir topic açıldımıydı .bundanda haberim yok olsaydı bende bi pilan yapardım sanıyorum fakat hafta sonu çiftalana gelmek isteyen olursa ben beklerim sabah saat 10 .da hastalda beklerim yeterki gelen olsun
UFUKK' Alıntı:bayram motosiklet bölümünden biraz ayrıl etkinlikler bölümünede göz at GEZENBİLİR FOTOĞRAF GURUBU olarak adaya gidildi,sana bu dahta adaya gel dedim mesaj attım bana dönmedin,
UFUKK' Alıntı:Avatarındaki resime bakıldığı zaman neredeyse resimdeki kadar yüksek görünüyor bayram.Bu sırada pazar günü adaya gelsene senin ufaklıkla bayramYanıtla #18 : 06 Kasım 2009, 21:33:46 »işte bayram bu tarihte atılan mesajım
sorma bizde şok olduk fakat secenek olmadıgından yagı kullandık tadıda fena deyildi.bakarım ufukUFUKK' Alıntı:yav bütün göz zevkimize gölge düşüren o kara böcek,süper doğal bir ortam,sende bizim paint baal eğlencemize bak etkinlikler bölünde.
mrtvural' Alıntı:Hiç sorun olmaz. protein kaynağıdır ve yağa koaylıkla karışır doğal protein. Takviye aldınız yani...
e_erdun' Alıntı:bayram olacak okadar kardeşim,
sana ;D ne japonu, italyanı, almanı ve'de rusu dayanır,,
nasıl kros kullandığını biliyorum
ama bu çinli iyi dayandı arazide büyük işkencelerine rağmen;D
[/quote
ERCÜMENT abi bu hafta sonu çiftalan gezimiz var katılmak istemezmisin çok güzel olacak