Arama sonuçlarınız

1. BOSCH

Araç Tavsiyesi (4*4)

hr-v rav-4 neredeyse aynı segment araçlar terrano ve pajero ise bunların üzerinde her ne kadar nissan kullanıyor olsamda pajero al derim jimny ve terios ise küçük ve güç olarak zayıf araçlar jimny aile arabası olarak kullanabileceğin bir araç değil benim diğer aracım da jimny

2. BOSCH

X-trail Için Offroad Modifiye

benim sunroof u da kapattı ama ben pek önemsemedim yazın yine de açıyorum sunroof u
  3. BOSCH

X-trail Için Offroad Modifiye

Bu olur mu?:wink: Bu arada 235x70x16 lastik kullanan benim 2009 haziran ayında sıfır olarak aldım eylül gibi orjinal lastik ve jantları depoya kaldırdım ve o günden beri orjinal lastik takmadım

4. BOSCH

Kamp Arkadaşları ...

Şile bölgesi Bıçkıdere, Esenceli, Hacıllı olabilir sahil derseniz Sofular sahilin sonu olabilir,
  5. BOSCH

Kamp Arkadaşları ...

Merhaba, 17-18 Eylül ben de kamp yapacağım rotanız belli mi?

6. BOSCH

1995 Model Discovery 1 Satılıktır

Ynt: 1995 Model Discovery 1 Satılıktır Sabah sabah, bir güncel de benden, 1995 Discovery V8 Otomatik deri döşeme. 6 aylık vergisi 405 tl 2" yükseltme kiti 2" kupa yükseltme 35" cooper stt lastikler daha yeni safari snorkell g4 sepet 7 adet sis lambası 1 adet arka çalışma lambası hı jack 60"...

7. BOSCH

32" SANYO LCD TV

Arkadaşlar ben İstanbul'da BOSCH bayiisiyim, elimde 12 adet 32" SANYO marka LCD tv var. 950.-TL 12 taksit seçeneği ile satıyorum. HD Ready, 16:9, 450 cd/m² parlaklık, 20000:1 dinamik kontrast oranı, 3D comb filtresi, 1366 x 768 çözünürlük, 16.7 milyon renk, Amfi, 2x 6 W ses çıkışı, 2 HDMI, PS...
  8. BOSCH

11 inci isoff oyunları yapıldı.

Ynt: 11 inci isoff oyunları yapıldı. Takipppp
  9. BOSCH

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji Fotoğrafları (29 Ekim 2010)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji Fotoğrafları (29 Ekim 2010) Çekim yaptıklarını gördüm ama ben de kaçırdım muhtemelen gece haberlerde bir daha verir ;)

10. BOSCH

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji Fotoğrafları (29 Ekim 2010)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji Fotoğrafları (29 Ekim 2010) Gerçekten güzel bir etkinlik oldu, her sene dükkanın önünden geçerken izlerdim bu kez konvoyun içinden dükkana el salladım, herkese teşekkürler.... Bu arada Kenan Kalpakoğlu'na teşekkür ederim, fotoğrafların içinde...

11. BOSCH

1998 Model ZJ Görüşlerinizi Rica Ediyorum

Ynt: 1998 Model ZJ Görüşlerinizi Rica Ediyorum Öncelikle hoş geldiniz, yukarıda yazdıklarınızı yapabileceğiniz bir araç arıyorsanız bunu bir inceleyin derim ;) sahibi Barbaros arkadaşımız ile irtibata geçerseniz yardımcı olacaktır. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=63758.0
  12. BOSCH

Ynt: 1995 Model Discovery 1 Satılıktır Bilemem artık, sizin orada TYT ların arasında bir tane de Lr olsun diye senden ayrılmak istemiyor ;D

13. BOSCH

Ynt: 1995 Model Discovery 1 Satılıktır Barbaros ben neden satılamadığını buldum!!!! Yaptığın değişikliklerden sonra araba seninle gönül bağı kurmuş gitmek istemiyor ;D
  14. BOSCH

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2010)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2010) 1- Esra Akeroğlu ( Renault) 2- Murat VURAL ( HONDA Enduro Motosiklet ) Kocaeli 3- Berk Gemicioğlu (VW Transporter T3) 4- Can Uğurlular (Range Rover) 5- Nadir Uğurlular (Mercedes G/Acmat) 6- Umut Kaptan LR Defender Sancak Gemisi...
  15. BOSCH

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2010)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2010) ;)

16. BOSCH

SATILIK Disco II V8 - Offroad Donanımlı

Ynt: SATILIK Disco II V8 - Offroad Donanımlı Mert ne yaptın ya ???
  17. BOSCH

Sezonu Belgrad Ormanında Açtık (12 Eylül 2010)

Ynt: Sezonu Belgrad Ormanında Açtık (12 Eylül 2010) Tolga neler yapmışsınız öyle :D yağmuru görünce dayanamadınız tabii... Ben de şile tarafalrında oğlumla beraber dolaştım, bilseydim Belgrad'a gelirdim... Bu arada Mert'in telefonu lazım bana bir iş için.. Özelden atarsan sevinirim.
  18. BOSCH

8 Ağustos Pazar Günü Evleniyorum :)

Ynt: 8 Ağustos Pazar Günü Evleniyorum :) Hakan hoş geldin ;) Keşke burada olabilseydim ama biliyorsun ki Ayvalık'ta olacağım o tarihte, Eşimin ve benim gönlümüz sizlerle, ayrıca Ümit abi hepimize yeter ;D

19. BOSCH

Şehitler İçin Ortak Hareket?.

Ynt: Şehitler İçin Ortak Hareket?. Mert öncelikle böyle bir başlık açmış olman beni ve anladığım kadarıyla herkezi sevindirdi, tüm dostlar bir olup bir şeyler yapabilirsek ne mutlu, Ama, keşke bu terör laneti olmasaydı ve böyle bir başlık açılmamış olsaydı :'( Şehitlerimize Allahtan rahmet...
  20. BOSCH

VX 100 Değişime Uğruyor

Ynt: VX 100 Değişime Uğruyor Hayırlı olsun Faruk abi....

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri