fuatcemal
çaylak
Istanbulda sepet yaptıran ya da alan var mı
2003 MODEL benimkiler
Selamlar
2003 MODEL benimkiler
Selamlar
Bu sepet güzel ama bizim sunroof u kapatırBu olur mu?
Bu arada 235x70x16 lastik kullanan benim
2009 haziran ayında sıfır olarak aldım eylül gibi orjinal lastik ve jantları depoya kaldırdım ve o günden beri orjinal lastik takmadımEkli dosyayı görüntüle 56990
benim sunroof u da kapattı ama ben pek önemsemedim yazın yine de açıyorum sunroof uBu sepet güzel ama bizim sunroof u kapatır
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sizinkine çok yakışmış. Arabanızda çok güzel olmuş Allah kaza bela vermesin. T30 kasa'dan hevesimi alayım sizin kasaya geçeceğim. Bence en güzel kasasıda o zaten yeni kasaları pek beğenmiyorum. Tam şehirli oldu yeni kasayla beraber.benim sunroof u da kapattı ama ben pek önemsemedim yazın yine de açıyorum sunroof u
Şu T30 kasayıda uyumlu lastikle biraz yükseltebilsem benim içinde çok hoş olacak. T30 ile T31 arasında arka dif ve arazi vitesi çalışma konusunda belirgin farklar var mı? Ağır devir vitesi en büyük eksik olarak devam ediyor mu?Bu olur mu?
2009 haziran ayında sıfır olarak aldım eylül gibi orjinal lastik ve jantları depoya kaldırdım ve o günden beri orjinal lastik takmadımEkli dosyayı görüntüle 56990
Şu T30 kasayıda uyumlu lastikle biraz yükseltebilsem benim içinde çok hoş olacak. T30 ile T31 arasında arka dif ve arazi vitesi çalışma konusunda belirgin farklar var mı? Ağır devir vitesi en büyük eksik olarak devam ediyor mu?
cevabı az önce yanlış yere yazmışım kusura bakmayınBu olur mu?
SelamlarBu olur mu?
Onun aracında getle yükseltme var ben standart haliyle 225-70-16 taktım sorun yok
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi