Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gore-tex Bot Su Geçirmezliği Hakkında
bu botlardan hangisi ni gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirsiniz kullanım amacı dağda,karda ve suda avcılıkta kullanılacak en önemliside karda yağmurda su geçirmemesi
Ynt: LADA NİVA 2011 MODİFİKASYON
bU ARAÇ KADİR USTAMIN KENDİ ZEVKİNE GÖRE DİZAYN ETTİĞİ BİR ARAÇMI ACABA PORT BAGAJ VE VİNÇ LE TADINDAN YENMEZ BU ARAÇ MAŞALLAH ALLAH KAZASIZ BELASIZ KULLANMAK NASİP ETSİN
Ynt: 84 Jeep cj8
Sevdiğim bir işbu araçları kullanmak seyretmek, fakat uzak olduğum bir işte aynı zamanda hayranlıkla baktım aracınızın toplanma fotoğraflarına gerçekten profosyonel bir çalışma ve işçilik güzel malzeme çıkmış ortaya Allah Kazasız belasız kullanmayı...
Ynt: Denizlide Çeki Demiri
Sayın AHimrek öncelikle ilgi ve alakan için teşekkür ederim.Benim düşüncem araç üzereinde şasi veya herhangi bir bölgede birinci fotoğraftaki gibi vidalanarak sabitlenmiş ayaklara kullanılacağı zaman takıp çıkarılacak vaziyette bir kafes imal...
Ynt: L200 için jant ve lastik arıyorum
slm lar aradığınız jant ve lastiği bilmiyorum ama satmış olduğum 2009 model l200 aracımın bir takım lastikleriyle beraber spor cantları duruyor düşünürseniz benimle irtibata geçebilirsiniz
Ynt: Denizlide Çeki Demiri
slm lar öncelikle hayırlı olsun ben trabzondayım reno kango 2006 model aracımın arkasına köpek taşıma kulübesi yapacam fakat araçta şasi bağlantı noktası bulamadım bu baya araştırma yaptığım bir konu bu.Çeki demirinin bağlantı noktaları nerelerdir...
Ynt: Vitara ise Böyle Olacak ?
cenk abi bu 2,0 v6 ve 1,6 arasındaki yakıt tüketimi nekadar vergi olarakda farklıdır galiba bunlarıda kısaca bir anlatabilirmisin
Ynt: Vitara ise Böyle Olacak ?
sevgili hudev aydınlatıcı bilgilerin için teşekkür ederim böyle işe yarar bilgilerle ufkum biraz daha aydınlanıyor ilgilennen tüm arkadaşlara ayriyeten teşekkür ederim sağolun