Gore-tex Bot Su Geçirmezliği Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan calcio9 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 68
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 105,888
Ynt: Gore-tex Bot Su Geçirmezliği Hakkında

size katılıyorum.bende bir kaç ay önce www.spx.com sitesinden yani olgarlar dan merrell moab goratex ayakkabı aldım.Olduğu gibi suyu alıyor.hem karde hem yağmurda.kesinlikle incelemeye felan göndermeyeceğim.bir ay akakkabı gezip duracak ama gördüğüm her platformda bu firmadan uzak durulması gerektiğini yazacağım.

Etiketler

bu botlardan hangisi ni gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirsiniz kullanım amacı dağda,karda ve suda avcılıkta kullanılacak en önemliside karda yağmurda su geçirmemesi
Outdoor_2973486.jpg

50931934_303284614.jpg

pr_01_333903_max.jpg

kendi sıralamam
1. asolo
2. millet
3. meindl
kış için ayakkabı bakıyordum. keseme göre iyi bir ayakkabı alayım dedim. bir outdoor mağazasına tesadüfen girdim. amacım araştırma yaptıklarımı gözlerimle de görmekti. satıcı arkadaşa kışın zemin olarak parke taşları marley gibi zeminler üzerinde çok yürüdüğümü aşırı kayganlaştığını oralarda düşmemek istediğimi su geçirmemezliği olmasını söyledim. o da bana asolo variant ayakkabı verdi. bu kış vibram 1/4 olduğu için aman aman kaymadım üşümedim su çekmedi. o yüzden asolo markasını ilk sıraya yazdım

Meindl bu modelini 3 Yıldır kullanıyorum. Kesinlikle su geçirmiyor. Ne karda ne Yağmurda. Rahat bir bot. Şehir kullanımı için biraz ağır olur. Botun hakkını arazide vermelisiniz.

Sent from my iPad using Tapatalk

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR