Satılık - 2001 Model 1.6 JLX Vitara

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan suleymani Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,715

suleymani

Kamp II
Emsalsiz temizlikte,aracı bu av sezonu için yaptım,sezon henüz başlamadı satmak durumundayım,bu temizlikte bir aracı bu fiyata mal edemezsiniz ilgilenenler için kaçırılmayacak bir fırsat...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-123-000-km-de-kazasiz-boyasiz-masrafsiz-temiz-suzuki-vitara-1-6/detay

ilanda belirttiklerim dışında baskı balata ve komple egsoz sistemi değişikliğide yapılmıştır,aracın 1 kuruş masrafı yoktur...

Gezenbilir üyelerine özel fiyat yapılacaktır...

Etiketler

Ynt: Satılık - 2001 Model 1.6 JLX Vitara

güncel...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-bufirsati-kacirma-kazasiz-boyasiz-134-000-de-2-sahibinden-31566717/detay

Selamlar,
Tavan sepetinizi sis lambalarınızı ve lastiklerinizi söküp satmayı düşünürseniz aracınızı alabilirim.

suleymani' Alıntı:
Emsalsiz temizlikte,aracı bu av sezonu için yaptım,sezon henüz başlamadı satmak durumundayım,bu temizlikte bir aracı bu fiyata mal edemezsiniz ilgilenenler için kaçırılmayacak bir fırsat...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-123-000-km-de-kazasiz-boyasiz-masrafsiz-temiz-suzuki-vitara-1-6/detay

ilanda belirttiklerim dışında baskı balata ve komple egsoz sistemi değişikliğide yapılmıştır,aracın 1 kuruş masrafı yoktur...

Gezenbilir üyelerine özel fiyat yapılacaktır...

Konuya aracınızı fotoğraflarını ve diğer bilgilerini yazar mısınız.?
Link vermiş olduğunuzu görüyorum ama.
Bakınız ;
İlan Panosu Kuralları
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=60776.0

cenkcc' Alıntı:
Selamlar,
Tavan sepetinizi sis lambalarınızı ve lastiklerinizi söküp satmayı düşünürseniz aracınızı alabilirim.

Tavan sepeti ve lastikler olmadan aracın fiyatı 21.500

Avcılığı bırakacağım için kısa süreliğine maliyetinin altında vereceğim...(Hella black 1000 modeli 4 adet sis farı bağlanmış tavan sepeti :1500 tl,yükseltme,lastikler 3000TL

Av da kullanmak üzere hazırlanmıştı,fırsat bulamadım(tüm karter koruma,yükseltme kiti,30,9.5,15lastikler),benden önceki sahibi bayandı arazi vitesini dahi kullanmamıştı ben 120 000 de aldım,küçük denemeler dışında araç bende de asfaltta gezdi,böyle temizini zor bulursunuz,referanslı bir araçtır,ağır bakımları tarafımdan henüz yaptırılmıştır(komple egzos sistemi,difransiyel,şanzıman,arazi şanzımanı,yağ bakımları,fren disk,hidrolik ve balataları 120.000 de değişti vs...),üzerinde yeni durumda 30,9.5,15 ölçülerinde 5 adet kumho kl71 çamur latikleri vardır ...130.000 km de triger ve diğer kayış bakımları yapılmıştır.Aracın iç döşemeleri,torpidosu emsalsiz temizlikte...Üst kalite cam filmleri,güneşin yakıcılığını hissettirmez,yazın en sıcak zamanı dahi arabanın içi klima çalıştırmayı gerektirmeyecek derecede serin kalır...2010 mtv 2. taksiti ödenmiştir.tüv muayenesi 2011 yılına kadar yapılmıştır.

31566717yjp.jpg

315667172fb.jpg

Yükseltme kitini ayrı satmayı düşünürseniz alabilirim.

merhaba ilanlarda göre bilirsizi peuget 206 altım var takas edermisiniz

benim aracım otomatik,ayrıca lpg daha yeni taktım tühh... :D
hayırlısı olsun...çok güzel ve kaçırılmayacak bir araç...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR