TROFF- Araklıdan girdik Sürmeneden çıktık...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tuğrul SADIKLAR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,867
Ynt: TROFF- Araklıdan girdik Sürmeneden çıktık...

Tuğrul SADIKLAR' Alıntı:
ne oldu Uğur sıkıntı nedir? gerçi şenol abiye bırakırsan düz mantık "bişey olmaz böyle gider" der :smiley:)))))

Çalıştıramadık arabayı, tam tersi oldu motorun ön tarafını açtık şenol abi bu motor böyle çalışırsa bende bişey bilmiyorum dedi :D , egzantirik zinciri diş atmış, dişliyi de sıyırmış.Set olarak sipariş verdim amerikadan onların gelmesini bekliyoruz.

Etiketler

Büyük geçmiş olsun,onun için araba gitmiyodu demek günahını aldık gülazerin :smiley:)) şenol abiye helal olsun gelişme var :smiley:))

öncelikle hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum çok güzel bir gezi olmuş, Gülazer aramıza hoşgeldin aksilikler yakanı bırakmamış çok geçmiş olsun Şenol abi herzamanki gibi yine rahat durmamış onada o yakışır Emir kardeşim aracın çok güzel olmuş iyi davran kulağıma kötü şeyler geliyor :smiley: :smiley: Mahmut abim yapmışsın yapacağını Tuğrul abi eline sağlık

Face'deki sayfada da paylaşırsanız sevinirim :smiley: :smiley: :smiley: gurup adı: TROFF. TRABZON OFFROAD GRUBU

Mehmet ben beceremedim kardeşim,facede ekleim gir benim sayfadan paylaş,ama burayıda boş bırakmayın....

Usanmak,cümle içinde bile bu kelimeyi kullanmak yok :smiley:)) ama uğur abinin boşluğunu doldurdun onu söyliyim :smiley:)))

Tuğrul SADIKLAR' Alıntı:
Mehmet ben beceremedim kardeşim,facede ekleim gir benim sayfadan paylaş,ama burayıda boş bırakmayın....

tamam abi ben burdan elimden geldiği kadar yardım ederim yanlız bizim başkan 3g ile katılması hoşuma gitti helal olsun , gözlerim yaşardı vallaaa :D :D :D :D :D

Uğurcum isim benzerliğinden öte kaputun açık kalma süresi açısından benzerlik var :smiley:))

Tayfun başkanın 3g sine başlıcam,gerekli mesajı ilettim ona, "başkansan ekibin başına geç,eğer ben başkansam emrediyorum ekibin başına geç" artık sonrasını o bilir valla bi geziye daha katılmazsa evinin önünde bi lastiğini gümletecem.....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR