Arama sonuçlarınız

1. A

İzmit - Adapazarı ve Bolu Çevresinde Kamp Yapmak İsteyenler

Ynt: İzmit - Adapazarı ve Bolu Çevresinde Kamp Yapmak İsteyenler Konu dışı fakat sormadan geçemeyeceğim. Avatar resminizde, elinizdeki pipo mu ?

2. A

Ganos Dağı Kampımız

Ynt: Ganos Dağı Kampımız Oh Oh kahvelerde pek güzel gözüküyor.
  3. A

Çanakkale Assos'da Çadır Kamp

Ynt: Çanakkale Assos'da Çadır Kamp Şu konun 2. Mesajına bakalım lütfen. Sayın cenkcc' nin başından geçenler. Anlatmak istediğim buydu işte; http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=35954.0

4. A

Ynt: Çanakkale Assos'da Çadır Kamp Örnek vermek gerekirse; Ömerli Barajının, Emirli kıyılarındaki hafta sonun kamplarımızda; 06:00 - 18:00 arası piknikçiler (harala gürele) 18:00 - 21:00 arası balıkçılar (haha huhaahhaa) 21:00 - 02:00 arası şarapçılar (alttan üsten muhabbetler) 02:00 - 06:00...
  5. A

Kamp Alanı Enerji Tüketimi / Şarj Sorunu vb Çözüm Arayışları

Ynt: Kamp Alanı Enerji Tüketimi / Şarj Sorunu vb Çözüm Arayışları Güzel fikir :) Su yansıtmayı arttırıyor değil mi ?

6. A

Ynt: Çanakkale Assos'da Çadır Kamp Öncelikle özellikle başıma gelenleri ve gelebilecek ihtimalleri paylaştım, iyi yada kötü. Dağ başı derken, fiziksel anlamda değil, ıssız bir yer (genel olarak insanların olmadığı) anlamında anlatmaya çalıştım. Ya insanların olmadığı yerler vardır, ya da...

7. A

Kamp Alanı Enerji Tüketimi / Şarj Sorunu vb Çözüm Arayışları

Ynt: Kamp Alanı Enerji Tüketimi / Şarj Sorunu vb Çözüm Arayışları Çadır aydınlatması için yuvarlak, ledli çadır lambasından; Dış mekanlarda gazlı minyatür lüks lambadan; Cep Telefonu için (Araba varsa) aküden; Cep Telefonu için (Araba yoksa) güneş panelinden; Faydalanıyorum. Cep telefonu...
  8. A

Ganos Dağı Kampımız

Ynt: Ganos Dağı Kampımız Güzel yermiş gerçekten. Daha çok fotoğraf görebilirsek, yer hakkında daha net fikirler edinebiliriz.
  9. A

Ynt: Çanakkale Assos'da Çadır Kamp Ben şu sözü çok sevrim ve her zaman kulağıma küpe yapmışımdır; "Önce Eşşeğini Sağlam Kazığa Bağla, Sonra Allaha Emanet Et ! " Yanımda silahım olmadan, eşimle ıssız, izole yerlere hayatta gitmem. Bu iş şansa bırakılacak, deneyip de görülecek birşey değil...

10. A

Ynt: Çanakkale Assos'da Çadır Kamp Ben sözlü olarak bildiriyorum. Selamın aleyküm, aleyküm selam. Surada şurada kamp yapıcam. Etrafta sakıncalı bir durum varmı diye. Atış alanı, poligon,avlak,ateş yakılması yasak olan bölge,eğitim alanı vs. vs. vs. Normalde yazılı veya sözlü bir bildirim yapma...

11. A

Ynt: Çanakkale Assos'da Çadır Kamp Ben olsam; Aracım olmadığı ve taşıyacağım malzemeler sınırlı olduğundan, ihtiyaçlarımı karşılamak için çadırımı söker, en yakın yerden ihtiyaçlarımı karşılardım. En az 2 günlük erzak alırdım. Hafifliği nedeni ile konserve yiyeceklere yönelirdim. Normal...
  12. A

Ynt: Çanakkale Assos'da Çadır Kamp Silahı olmayan, en iyi alternatif olarak biber gazı alabilir yanına. Sayın admyvz. Hevesiniz kırılmasın. Tabiki her kampçı, avcı değildir.Yalnız bayanlarla bu iş biraz sıkıntılı oluyor. Şahsen benim, eşimi alıp dağ başına kampa götürmeği içim el vermiyor...

13. A

Ynt: Çanakkale Assos'da Çadır Kamp Eğer, çadır kampına kalabalık bir gurup ile gitmemişsem, özellikle de ilk defa tecrübe edeceğim bir yer ise, yanıma silahımı almadan çıkmıyorum. Ayrıca Bölge Jandarma Komutanlına "ben şu bölgede,şu kadar zaman kamp kurmak istiyorum" diye bilgi veriyorum...
  14. A

Ynt: İzmit - Adapazarı ve Bolu Çevresinde Kamp Yapmak İsteyenler Earth' den baktım Miço Koyuna. Güzel yere benziyor.
  15. A

Osmanlı Ocağı Nasıldır?

METHANOL JEL (CHAFERGEL) Yemekleri sıcak tutmak için kullanılır. Zararlı ve yanıcı bir malzemedir. 185 Gr Teneke ambalajlarda 3 saat yanmaktadır. ETANOL JEL (CHAFERGEL) Yemekleri Sıcak tutmak için kullanılır. Zararlı olmayıp yanıcı bir malzemedir. 200 Gr Teneke ambalajlarda 3 Saat 30...

16. A

Ynt: İzmit - Adapazarı ve Bolu Çevresinde Kamp Yapmak İsteyenler İşim gereği haftanın 2 günü Sakarya - Adapazarı - Karasu bölgelerinde bulunuyorum. Dün Karasu'ya giderken gördüm. Hertaraf yemyeşil olmuş. Karasu yolu üzerinde "Poyrazlar Gölü Mesire Yeri" diye bir tabela görüyorum. Hep unutuyorum...
  17. A

İstanbul'a yakın kamp alanı tavsiyesi?

Ynt: İstanbul'a yakın kamp alanı tavsiyesi? Merhaba; Göl, yüzmeye uygundur. Dibi balçıktır nihayetinde, belden yukarı açılmak tehlikeli olabilir. Sadace balık tutarak yiyecek temin etmek oldukça zor olacağından, yanınıza bol miktarda konserve yiyecek almanızı tavsiye ederim.Gölde yoğun...
  18. A

İstanbul'a yakın kamp alanı tavsiyesi?

Ynt: İstanbul'a yakın kamp alanı tavsiyesi? Ömerli Barajının, Kurtdoğmuş kıyıları (Emirli Köyünün Karşı Kıyısı), pek bilinmediğinden hafta içi ve hafta sonu pek kalabalık olmaz. Sessiz ve sakin kamp yapmak için uygundur. Cuma-Pazar arası 3 günük kamp planlarında, cuma gecesinden yemleme yapmak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri