Çanakkale Assos'da Çadır Kamp

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan admyvz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,463

Etiketler
Ynt: Çanakkale Assos'da Çadır Kamp

dopamin' Alıntı:
Tamam dağ başını çıkartıyorum ıssız gözden uzak olsun

dağ başını duman alsın gümüş dere durmaz aksın yahu. içimden gelen kötü ses gibisin korkutuyorsunuz :D

Ben şu sözü çok sevrim ve her zaman kulağıma küpe yapmışımdır;

"Önce Eşşeğini Sağlam Kazığa Bağla, Sonra Allaha Emanet Et ! "

Yanımda silahım olmadan, eşimle ıssız, izole yerlere hayatta gitmem. Bu iş şansa bırakılacak, deneyip de görülecek birşey değil bence. Her türlü ihtimali düşünmek mecburiyetindeyim.

Allahın dağında, çadırımın 200 Mt ilerisinde, içki içip bağıra bağıra alttan üstten konuşan çok ayı gördüm ben. Hepsi de iki ayaklıydı.

Unutmamak lazım, ben gidebiliyorsam, herkez de gelebilir.

dağ başına çadır kurmak istemiyorum! assos dağlık bir yer midir henüz net bir fikrim yok ama fotoğraflardan da öyle bir izlenime kapılmadım.

ıssız bir yer de tercih etmeyeceğim. deniz kıyısı konaklama yerlere yakın olan uygun yerlere çadırımı kurmayı planlıyorum.

yazılanları okudukça fazlasıyla panikliyorum.

kadırga koyun da uygun yerler varmış sanırım plaja ve insan olan yerlere yakın evlere filan.

ulaşım hakkında; çanakkale merkezden assos (behram kale'ye) otobüs var ama kadırga koyu ya da sazlı ya da ahmedçe'ye ulaşım var mıdır? bilemiiyorum.

cevap verip yardımcı olan tereddütlerimin bir çoğunu gideren arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Öncelikle özellikle başıma gelenleri ve gelebilecek ihtimalleri paylaştım, iyi yada kötü.

Dağ başı derken, fiziksel anlamda değil, ıssız bir yer (genel olarak insanların olmadığı) anlamında anlatmaya çalıştım. Ya insanların olmadığı yerler vardır, ya da insanların olduğu yerler vardır. Ben, 15 senedir ikisinin ortasını bulamadım. Bulan varsa bana da haber versin.

İnsanların olduğu yerler (özellikle geceleri) paralı kampinglerdir. Gündüz insanların olduğu arazide (piknikçiler), gece kimseler olmayabilir. Ne yapmak istediğimizi iyi bilmek lazım.

evet max. güvenlik sadece profesyonellere göre yapılacak bir kamp etkinlği ve avcılar için. bizim gibi amatörler sığınacak delik aramaları gerekiyor taş düşebiir ayı çıkabilir. kamping alanı düşüneceğim sonunda sanırım. teşekkürler....

Örnek vermek gerekirse;

Ömerli Barajının, Emirli kıyılarındaki hafta sonun kamplarımızda;

06:00 - 18:00 arası piknikçiler (harala gürele)
18:00 - 21:00 arası balıkçılar (haha huhaahhaa)
21:00 - 02:00 arası şarapçılar (alttan üsten muhabbetler)
02:00 - 06:00 arası sessizlik (bir allahın kulu yok, tek başınasınız)

Bence, fazla kalabalık olmayan, insanların gürültüsünün minimum birbirine karıştığı bir kamping alanı bulman, nacizane tavsiyem. En basit örnek, bayanlar arazide ihtiyaçlarını, erkekler kadar rahat gideremez. (istisnalar vardır illaki)

haklısınız aksini söylemedim. mantıklı ve güvenilir yolu kamping alanı bulmak olacak benim için, riske girmeye gerek yok evet. teşekkür ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,537
Kaydolan Son Üyemiz
emrecnblat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR