İzmit - Adapazarı ve Bolu Çevresinde Kamp Yapmak İsteyenler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HAKDANEFE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,024

Etiketler

Ynt: İzmit - Adapazarı ve Bolu Çevresinde Kamp Yapmak İsteyenler

Adapazarı Soğucak Yaylası kesinlikle harika bir yer ;) Özellikle bu sıralar heryer yemyeşil ve sıcacıktır.. geceleri burnunuz ve ayaklarınız iki ay öncesine nazaran daha az üşür ;))

evet çok güzel olduğunu duydum solucak yaylasının, bakalım kamp arkadaşı bulursam orayada kamp kurarız:smiley:

Merhabalar...

Sakarya'da kamp yapabileceğiniz çok sayıda yer bulunmaktadır.

İlimizin bölümünü incelemeniz yeterli;

saygılar...

İşim gereği haftanın 2 günü Sakarya - Adapazarı - Karasu bölgelerinde bulunuyorum. Dün Karasu'ya giderken gördüm. Hertaraf yemyeşil olmuş. Karasu yolu üzerinde "Poyrazlar Gölü Mesire Yeri" diye bir tabela görüyorum. Hep unutuyorum bakmayı. Bir sonraki gidişimde mutlaka uğrayıp, mekanı incelemek istiyorum.

Ayrıca Karasu'ya yolu düşen olursa, Firizli'de yol kenarındaki Limandere Kavurmacısına uğramadan geçmesin. Hayatımda böyle kavurma yemedim. Et değil mübarek lokum...

zgenel' Alıntı:
Adapazarı Soğucak Yaylası kesinlikle harika bir yer ;) Özellikle bu sıralar heryer yemyeşil ve sıcacıktır.. geceleri burnunuz ve ayaklarınız iki ay öncesine nazaran daha az üşür ;))
Ee iyi o zaman zübeyde hanım yapın bir plan ben hazırım....

sakarya ve çevresindeki kamp organizasyonlarına katılmak için bende hazırım, geçen yıl kefgen miço koyunda kamp yaptım çok güzeldi, o taraflara gidecek olan arkadaşlar olursa ben de katılabilirim,
kefgen miço koyu kordinatları 41° 9'37.84 30°12'23.26

ayrıca poyrazlar gölüde çok güzel bir yer, küçük abant diyebiliriz :smiley:

HAKDANEFE' Alıntı:
Ee iyi o zaman zübeyde hanım yapın bir plan ben hazırım....

Suzuki aracımı almaya çok az kaldı beyefendi :smiley: şu an için yapamıyorum ama herhangi bir etkinlik olur ve bana da tarihleri uyarsa bir yolunu bulur yine gelirim..

Sakarya da hemen hemen her hafta sonu bir etkinlik olur.

Ben bir süredir hafta sonları Ankara da olduğumdan katılamıyorum.

Fırsatınız olduğundan Uzman 4x4 Hakan Doğrucan ile irtibat kurabilirsinz.Kendisi Adapazarı Dörtyol sanayide esnaftır.

Ayrıca Sakarya ya ait topicimizden bizimle irtibata geçebiir merak ettiğiniz yerler hakkında bilgi alabilirsiniz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44848.7740

teşekkürler bende dörtyola yakınım toyotanın oradayım,
görüşmek üzere.

Assos'a gelin arkadaşlar çok güzel bir yer kamp için daha güzel bir mekan düşünemiyorum.

aynen derinlik_sarhosu çanakkale harika yer assos burda bulaşalım toplanın

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,537
Kaydolan Son Üyemiz
emrecnblat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR