Arama sonuçlarınız

1. A

2007 Otomatik L200 Hararet Sorunu

Merhaba, aynı sorun benim araçta'da var daha önce 2009 model olanda vardı şimdi şansıma bak 2010 model araçımda'da var bende aynen senin gibi , yok radyatör, yok termik..... sen bir çözüm buldun mu?

2. A

Toyota Sahiplerinin Dikkatine

Ynt: Toyota Sahiplerinin Dikkatine Benim 85 model ln65
  3. A

Toyota Hılux Dodik

Ynt: Toyota Hılux Dodik Dodikler LN65 içinde uyar mı? Tabiki biraz sağ sola esneterek :-)

4. A

1987 Ln65 2.4 Dıesel

Ynt: 1987 Ln65 2.4 Dıesel Cam fitilleri bana'da lazım :-) (dıştan saç üzerine gelen) Bunların asıl kaynakları Taiwan. Sonra Australia E-Bay veya 4x4World sayflarında çok daha yüksek fiyata gidiyor. alibabaexpress çok ürün var. Dediğiniz gibi bir dernek mi kursak sipariş için :-)
  5. A

1987 Ln65 2.4 Dıesel

Ynt: 1987 Ln65 2.4 Dıesel Merhaba, Yedek Parça konusunda bendede sorun var. Yurt dışında 10 TL olan ürün bizde 100 TL. Neyse,dış kapı kollarını satan yer bilen var mı?

6. A

1987 Ln65 2.4 Dıesel

Ynt: 1987 Ln65 2.4 Dıesel Son durum ne? Merak ediyorum. Parçaları nereden alıyorsun? Yapılanların bir kısmı ve devam ediyor

7. A

Ln 65 Almak Istıyorum Fıyat Arastıyorum

Ynt: Ln 65 Almak Istıyorum Fıyat Arastıyorum Buna net bir cevab verilemez. Komple elden geçirmiş olur ( gerçekten ) ve çok para harcamış olur. Diğer kişi yüzey parlattı ve göz kandırıyor. Ben 14 verdim ve ciddi para harcıyorum şuan. Ederi 4-5000 TL aslında , sonuçta 30 senelik bir araç ve...
  8. A

Ln65 Bursa Çıvarı Nerede Bakım Ve Tamir

Ynt: Ln65 Bursa Çıvarı Nerede Bakım Ve Tamir Mustafa bey merhaba, teşekkür ederim. Ne yazık ruhsatında Yeşil yazılı :-) ve beyaz işletmesi çok sorunlu dediler bana o nedenle yine yeşil yapmayı düşünüyorum TÜV'den geçsin diye.
  9. A

Ynt: Ln65 Bursa Çıvarı Nerede Bakım Ve Tamir Yok araç Sakarya'dan aldım ve şimdi komple bakıma verdım herşey elden geçiyor

10. A

Ynt: Ln65 Bursa Çıvarı Nerede Bakım Ve Tamir Kusura bakmayın, adım Ali ve Inegöl şehrinde yaşıyorum. Bu ara bencede 106 daha hoş duruyor ;-)

11. A

Ynt: Ln65 Bursa Çıvarı Nerede Bakım Ve Tamir geri dönüş için teşekkür ederim. Ankara ATAMAN Ticaret var onu biliyorum, fakat Bursa civarı olan var ise daha rahat :-) Birde tamir sıkıntılı ya gördüğüm ustaların hiç biri uğraşmak istemiyor (demek ki çok paraları var). 65 mi 106 sorusuna gelince...
  12. A

Merhaba arakdaşlar, Ford Ranger, Nissan ve Mitsu L200 sonrasından LN65 aldım. Araç çok iyi çalışıyor ve aksamları süper fakat bakım istemekte. Özellikle elektrik aksamını ... etmişmişler her problemde yeni bir kablo çekilmiş. Şimdi aracı bir toplatmak istiyorum. Bursa etrafında bunu nasıl...

13. A

Ford Ranger; Vergi ve Performans ?..

Ynt: Ford Ranger; Vergi ve Performans ?.. Benim Ruhsatta fakat Kamyonet yazıyor , o zaman vergisi farklı oluyor. Öyle değil mi?
  14. A

Sitedeki Ford Ranger Sahiplerinin Listesini Çıkaralım

Ynt: Sitedeki Ford Ranger Sahiplerinin Listesini Çıkaralım Aquadigio / FORD RANGER Thunder 4x4 (2008)
  15. A

4x4 Ranger İçin Ne Bakım Yapılsın ?..

Arkadaşlar merhaba, sizce 4x4 araçınız için service dişi yaptığınız bir özel bakım var mı? Yanı araçın ömrübü uztamak için veya sizce olması gerektiğini? Selamlar Ali

16. A

Bursa'da Ford Ranger 4x4 Tamiratı ?..

Ynt: Bursa'da Ford Ranger 4x4 Tamiratı ?.. Bu ara, halen Bursa'da olan bir 4x4 tamirciden vaz gecmedim haberiniz olsun :-) Bursa'daki arkdaşların hepsi kendileri tamiri yapmıyordur.
  17. A

Ynt: Bursa'da Ford Ranger 4x4 Tamiratı ?.. Herzaman olmasa'da bir denemek lazım. Sonuçta hem gezmiş olurum hem bakım yaptırmış olurum :-)
  18. A

Ynt: Bursa'da Ford Ranger 4x4 Tamiratı ?.. Pardon Arkdaşlar, arabanın birşeyi yok bu ara ama araç 26.000km ve yakında bakıma vermek istiyorum. Ve iyi bir usta baksın istiyorum. Ne yazık çok sallama iş yapan insan var. Eline torna vida alan usta oluyor (benim gördüğüm). Ve özellikle 4x4 anliyan...

19. A

Arkdaşlar merhaba, benim 4x4 Ford Ranger (2008) var, ve onu BUrsa (service hariç) nerede tamire vere bilirim ? Veya kime baktırıyor sunuz araçlarınızı ? Yardımlarınız için teşekkür ederim. Saygılar Ali

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

SON KONULAR

Geri