Ln65 Bursa Çıvarı Nerede Bakım Ve Tamir

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Aquadigio Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,488

Aquadigio

Yeni Üye
Yer
İnegöl/ Bursa
Merhaba arakdaşlar,

Ford Ranger, Nissan ve Mitsu L200 sonrasından LN65 aldım. Araç çok iyi çalışıyor ve aksamları süper fakat bakım istemekte. Özellikle elektrik aksamını ... etmişmişler her problemde yeni bir kablo çekilmiş. Şimdi aracı bir toplatmak istiyorum. Bursa etrafında bunu nasıl çözerim ayrıca yedek parça Ankara mı?

Birde beni kurcalıyan bir soru daha LN65 mi yoksa Ln106 ?

Ben tam offroad kullanmıyorum köye giderken lazım oluyor bana

Destekleriniz için teşekkür ederim.
Ali

Etiketler
Ynt: Ln65 Bursa Çıvarı Nerede Bakım Ve Tamir

Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Ankarada yanasip oto var onlarda hertürlü parçası var fakat o arkadaşların fiyatları biraz kazık yine aynı bölgede toyotacı var adını tam bilmiyorum ama ondada buluna bilyo bir araştırın.
65 mi 106 mı sorusu na gelincede almışsınız artık güle güle kullanın takılmayın bunlara bence.

geri dönüş için teşekkür ederim.

Ankara ATAMAN Ticaret var onu biliyorum, fakat Bursa civarı olan var ise daha rahat :smiley: Birde tamir sıkıntılı ya gördüğüm ustaların hiç biri uğraşmak istemiyor (demek ki çok paraları var).
65 mi 106 sorusuna gelince Araç iyi ya sorun yok memnunum yetiyor ve artıyor bile. Ben sadece öylesine soruyorum bilgi edinme beyin boş gimesin :smiley:

öncelikle arabanızı iyi günlerde kazasız belasız kullanmanızı dilerim hayırlı olsun isminizi bilmediğim için nasıl hitap edeceğimi bilemedim keşke isminizi yazsaydınız, tamir konusunda çok sıkıntılı araçlar değil her tamircinin yapabileceği basit bir araba aslında hilux bursa gibi bir yerde neden bulamadınız kafanıza yatan bir tamirci anlamadım şayet eliniz biraz anahtar tutuyorsa kendinizde birçok tamiratını yapabilirsiniz parça konusunda ise internet üzerinden artık herşeye ulaşmak mümkün ayağınıza kadar geliyor istediğiniz parça
hilux ln 65 ile 106 arasında iç ve dış görünüm olarak çok fark var benim fikrimi soracak olursan ben 106 kasayı daha çok beğeniyorum herhalde ln106 ya sahip olduğum için öyle oluyor :smiley:

Aquadigio' Alıntı:
65 mi 106 sorusuna gelince Araç iyi ya sorun yok memnunum yetiyor ve artıyor bile. Ben sadece öylesine soruyorum bilgi edinme beyin boş gimesin :smiley:

o vakit benim tercihimde 106 :smiley:

Kusura bakmayın, adım Ali ve Inegöl şehrinde yaşıyorum.

Bu ara bencede 106 daha hoş duruyor ;-)

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    88.5 KB · Görüntüleme: 171

ali araban tekrar hayırlı olsun arabayı zonguldak tanmı aldın bir ara malum sitede ilanı vardı hatta ben de aramıştım sahibini o zaman şartlar elvermemişti almaya sana nasipmiş

ya zonguldak yada ankara olacak internette o kadar çok arabaya baktımki kafa kalmadı bir ara mobilyacı gibi bir dükkanın içinde fotoları çekilmiş bir hilux vardı ilanda sanki senin araba o gibi geliyor bana

hiluxln65' Alıntı:
ya zonguldak yada ankara olacak internette o kadar çok arabaya baktımki kafa kalmadı bir ara mobilyacı gibi bir dükkanın içinde fotoları çekilmiş bir hilux vardı ilanda sanki senin araba o gibi geliyor bana

Mrb soru banamı bilemedim ama bana ise arabam mobilyacı daydı evet ama araba zonguldak değil yozgattaydı arkadaşımdaydı kulüp üyesi.
Bu ara adım Mustafa :smiley:

hayırlısı olsun ali ben bundan üç-dört sene öncesinden bahsediyorum malum sitede verdı senin arabanın ilanı yada ben senin arabaya benzettim 06 plaka ankaradaydı çok hoşuma gidiyordu o zamanlar kısmet olmadı almak arabayı bakıma verdiğini yazmışsın neler yaptırıyorsun kaporta boya komple mi yoksa yürüyen aksammı

Barış bey km ne yakıyosun şehir içi ve dışı ölçtünmü

mustafa uzun yolda 30 krş yaktı araba 1100 km de 332-TL'lik LPG yaktım şehir içinde hiç ölçmedim çünkü çıkan sonuç çok sağlıklı olmayacağını bildiğim için ama 30 krş üzerinde olur sarfiyatı büyük ihtimalle

Benimki şehir dışı kırk yakıyo normal demekki mt lastik yükseltme var normal

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR