uye46
Ana Kamp
slm arkadaşlar 2007 otomatik bir l200 üm war ve hararet sorunum war böyle bir durum yaşayanlar var ise yardımcı olsun..
diğer konuya yazdığım cevabı drek buraya yapıştırıyorum,
aynı sorun bende de war yanlız benimki araziye girip zorladığımda , klima açık dik rampa çıktığımda yada klima açık trafikte kaldığımda oluyor, ilacını boşuna ustalarda arama...geneli olmasada benim rastladıklarımın hepsi çözüm için değil para kazanmak için birşeyler yapıp para kazanmanın peşinde,
benim değiştirdiklerim:
-radyatör kapağı
-radyatör iç ve dış temizliği
-soğutma sıvısı
-termostat
-fan pervanesi
-fan termiği
-avans müşürü
-hararet müşürü
harcadığım para 2000 i geçti
her usta birşeyler değiştirdi hak etmedikleri paraları aldılar sorun düzelmedi,
üzerine bide motor yapalım düzelik 7000 tl dediler bende 5000 e 32000 km de mak.müh.tarafından müfürlü ve faturalı motor buldum,son bir ihtimal radyatör önünde klima radyatörü war onu kendim değiştirip tekrar zorlayacam yine artarsa sandık motor alıcam daaa da us
diğer konuya yazdığım cevabı drek buraya yapıştırıyorum,
aynı sorun bende de war yanlız benimki araziye girip zorladığımda , klima açık dik rampa çıktığımda yada klima açık trafikte kaldığımda oluyor, ilacını boşuna ustalarda arama...geneli olmasada benim rastladıklarımın hepsi çözüm için değil para kazanmak için birşeyler yapıp para kazanmanın peşinde,
benim değiştirdiklerim:
-radyatör kapağı
-radyatör iç ve dış temizliği
-soğutma sıvısı
-termostat
-fan pervanesi
-fan termiği
-avans müşürü
-hararet müşürü
harcadığım para 2000 i geçti
her usta birşeyler değiştirdi hak etmedikleri paraları aldılar sorun düzelmedi,
üzerine bide motor yapalım düzelik 7000 tl dediler bende 5000 e 32000 km de mak.müh.tarafından müfürlü ve faturalı motor buldum,son bir ihtimal radyatör önünde klima radyatörü war onu kendim değiştirip tekrar zorlayacam yine artarsa sandık motor alıcam daaa da us