Arama sonuçlarınız

1. D

Küçük Bir Çekme Karavan Almak İstiyorum?

Ynt: Küçük Bir Çekme Karavan Almak İstiyorum? aslinda cekme karavan 2.el satis acisindan da daha rahat. gerci bu krizde her sey zorlasti ama en azından kullanmadığınız zaman saklayacak yeriniz oldugu sürece problemsiz oluyor. umarım kısa sürede hayaliniz gerceklesir.

2. D

Ynt: Küçük Bir Çekme Karavan Almak İstiyorum? nıormalde twingo'lar az yakan araclar. ama yakıt yaklasık yüzde 30-40 arası artıyordu. tabi bu gideceğin yola göre değişiyor. çok rampalı güzergahlarda tüketim haliyle artıyor. vallahi su an karavan alsam, aslında niyetim camper tipi birsey. Aslında...
  3. D

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Sevgili mebus, yaptırdığımız takdirde neticede o emeğin de parasını veriyoruz :). Alkovan kullanıma göre tercih edilebilecek bir sey. 3-4 kişilik aileler için ideal bir tasarım bu. Ruhsata karavan işlletme olayı aslında...

4. D

Karavan Örnek Model ve Fotoğrafları (2) Çekme Karavan

Ynt: Karavan Örnek Model ve Fotoğrafları (2) Çekme Karavan genlede ülkemizde polyester ya da panel kullanılıyor. veyahut profil iskelet üzeri strafor kaplayıp, her iki tarafı da aleminyum ile kapatıyorlar. polyester dayanıklıllık açısından biraz daha sıkıntılı deniyor.
  5. D

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek) sayın yaybek, güzel bir iş çıkartmışsınız. tebrikler. bence de iç döşemelerde ne kadar açık renk kullanırsanız o kadar ferah olur diye düşünüyorum. koyu renk kaplama eskidikçe daha viran görünüyor cünki.

6. D

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım hayır sayın taiga, alkovansız karavan fiyatı olarak sordum. CAmper yani karöseriyi kesmeden, araç içine yapılan karaan fiyatları da 18.000 ile 24.000 arası değişiyormuş araca ve donanıma göre. başka firmalara da güncel fiyet...

7. D

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Neden yapılamasın ki ? sahibinden.com'da fiat ducato 2.8 tdi ilanlarına baktım. 10.000 ile 15.000 tl arası 2000 - 2004 model araçlar var. Dediğim gibi firmaya sorduğumda , tenteli, 12-220 buzdolabı daihl, inverrtörlü, yat tipi...
  8. D

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım http://www.sahibinden.com/ducato_2000_karavan_2007_yapimi-88WQQaXQQ6805943WQQpXQQdisplayitem uzun süredir ilanı olan bir araç bu. kampkaravan sitesinde daha önce de görmüştüm. yani bazan öyle rakamlar söyleniyor ki, karavan...
  9. D

Ynt: Küçük Bir Çekme Karavan Almak İstiyorum? karavanın bir iki fotografı mevcut fakat, eski makinelerle çekildiği için taratmam gerekecek. taratınca buraya eklerim. dediğim gibi 3 sene kadar oldu satalı, sonrasında aracı da sattım tabii. ama twingoyu normal zamanda da kullanıyordum. yakıt...

10. D

Kango 1.5 dci 65bg 2008 Aracımla Nasıl Bir Karavan Çekebilirim?

Ynt: Kango 1.5 dci 65bg 2008 Aracımla Nasıl Bir Karavan Çekebilirim? selam XVET; ben, 1.2 60 beygirlik twingo ile 3.40 cm boyunda karavanı gayet rahat çekiyordum. bence sizin aracınızda sorun olmaz. zaten karavan ile max. yapacağınız sürat 80 km civarı. e onu da rahatlıkla çekersiniz.

11. D

Ynt: Küçük Bir Çekme Karavan Almak İstiyorum? Sayın burgay Pino Karavanın üretimini görmedim ama, Türkiye'de ilk olarak arkadan kapılı karavanı üretmediklerini çok iyi biliyorum. Neden derseniz, 1998 model Can Karavan üretimi böyle bir karavanı bizzat kullandım. Benimkine benzer birçok karavan...
  12. D

Karavanda Karşılaşılan Küçük Problemler ve Çözümleri

Ynt: Karavanda Karşılaşılan Küçük Problemler ve Çözümleri çekme karavanda çatı ve pencere birleşim yerlerine 1-2 senede 1 kez birleşim yerlerine 1 tüp silikon tatbik ederseniz, su izolasyonu sorunu çözülüyor. ben de bir üreticiden duymuştum, uyguladım gercekten iyi sonuç verdi.

13. D

Karavan İçin Römork

Ynt: Karavan İçin Römork en son fotograsftaki traileri gecen yaz sonul almanya da görmüştüm. fiyatı 4500 euro civarıydı. Tr'de o paraya bir karavan alınabileceği için hızla uzaklastım yanından :)) ama tasarımı gercekten cok gzel.
  14. D

Karavan için Tuvalet Tavsiyesi?

Ynt: Karavan için Tuvalet Tavsiyesi? Merhabalar, ben de çekme karavanımız için gereken tuvalet konusunu metro markette satılan porto potti marka bir wc ile çözdüm. kimyasallarıda satılıyor. tuvalaet yaklasık 120 tl civarıydı geçen yıl.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,530
Kaydolan Son Üyemiz
hekimogluyasin52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri