Arama sonuçlarınız

1. ckatipoglu

discovery 2 çeki demiri

Ynt: Discovery 2 Çeki Demiri Merhaba, İlgili çeki demiri hala elinizde mi ? yoksa sattınız mı ? Teşekkürler.

2. ckatipoglu

Acil Satılık 2001 Discovery II

Ynt: Acil Satılık 2001 Discovery II Değerli Gezenbilir dostları araç satılmıştır.Yorumları ile katkıda bulanan herkese teşekkürler...
  3. ckatipoglu

Ynt: Acil Satılık 2001 Discovery II İrfan Bey selamlar, Bence anket konusunda dediklerinizin gerçekten faydası olabilir.Düşünülebilir.Araç ile ilgili düşünceleriniz için teşekkür ederim...

4. ckatipoglu

Ynt: Acil Satılık 2001 Discovery II Göktuğ Bey Merhaba, Teşekkürler.Offroad için hem yaşı hemde aracın durumu (kaporta-boya-iç döşemeleri vs...) uygun olmayabilir, bu konuda sizinle aynı fikirdeyim.Ama tabi bu alıcının taktirinde olan bir durum kim ne yapmak isterse onu doğal olarak...
  5. ckatipoglu

Ynt: Acil Satılık 2001 Discovery II merhaba öncelikle yorumlarınız icin teşekkür ederim Beyrun Bey'in belirttiği gibi 36.000 tl Size ve Beyrun Bey'e göstermiş olduğunuz ilgi ve alakaya teşekkür ederim.Elimden geldiğince gözüm gibi baktim. Selamlar & Saygilar.

6. ckatipoglu

Ynt: Acil Satılık 2001 Discovery II Ek resimler...

7. ckatipoglu

Merhaba Değerli Dostlar, Aşağıda detaylarını bulabileceğiniz Discovery II mi acil olarak satışa çıkarmış durumdayım.Gözüm gibi baktığım aracımı acil ihtiyaçtan sattığımı başka bir sebebi olmadığını daha yeni bakım ve muayeneden geçirdiğimi ve hiçbir masrafının olmadığını belirtmek isterim.Tüm...
  8. ckatipoglu

En Pahalı Benzin Fiyatını Protesto

Ynt: En Pahalı Benzin Fiyatını Protesto Bizi duydular mı ne ?? dizel 30 kuruş düştü :)
  9. ckatipoglu

2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) Selçuk tebrik ederim azimle uğraştın çabaladın ve genel klasmanda birinci oldun festivale senin bu başarında ayrı bir hava kattı tekrar tebrikler...

10. ckatipoglu

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) elinize gözünüze objektifinize sağlık...dediğim gibi hayal olmadığını resimlere tekrar bakınca anlıyorum...

11. ckatipoglu

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) Muhteşem fotoğtaf ve videolar....Katkıda bulunan herkese teşekkürler.Fotoğraf makinam festivalde arızalanınca ne yazık ki fotoğraf çekemedim şanssızlık :( ...Foto ve videoların devamını heyecan ile bekliyorum.Yaşadığımız...
  12. ckatipoglu

Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!.

Ynt: Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!. Sedat Bey Selamlar, Festivalde bana ve dostlarıma onca yoğunluğunuz içerisinde vakit ayırıp sohbet edebildiğimiz ve projeler ile ilgili bilgilendirmeniz için tekrar teşekkür etmek isterim.Dernek üyeliği ile ilgili netleşmeler var...

13. ckatipoglu

Gezenbilir Arama Kurtarma Gönüllüleri

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Gönüllüleri Yaz sonunu iple çekiyorum ....
  14. ckatipoglu

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) Herkese Merhaba, Gezenbilirin katıldığım ilk etkinliği idi ve inanılmaz keyif aldığımı söylemek istiyorum.Olağanüstü bir mekanda herşeyi ile kendini organizasyona vermiş arkadaşlar ile tartışmasız keyifli idi.Tüm...
  15. ckatipoglu

Gezenbilir Arama Kurtarma Gönüllüleri

Sedat Bey konuyu farklı bir başlık altından buraya taşıdım.Diğer üyelerimizin vermiş olduğunuz ve ileride açıklayacağınız yeni gelişmelere daha yalın bir şekilde ulaşabilmesi için.Çünkü bu konu diğer konular ile birlikte yer alamayacak kadar önem teşkil etmektedir.Sanırım sizler açısından da...

16. ckatipoglu

Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!.

Ynt: Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!. emeği geçen bütün herkese teşekkürler
  17. ckatipoglu

Domuz Gribi

Ynt: Domuz Gribi Bilgilendirme çok güzel teşekkürler.
  18. ckatipoglu

Facebook Grubumuz

Ynt: Facebook Grubumuz Selamlar, Gezenbilire üye olmamak ve hayran olmamak mümkün mü ? Facebookda üye de oldum hayran da :) tşk...

19. ckatipoglu

En Pahalı Benzin Fiyatını Protesto

Ynt: En Pahalı Benzin Fiyatını Protesto Umut durumu çok iyi özetlemiş sticker valla...
  20. ckatipoglu

Önemli !!!... 2918 No'lu Trafik Yasası

Ynt: Önemli !!!... 2918 No'lu Trafik Yasası Kemal Bey çok önemli bir bilgilendirme bu nedenle teşekkürler.Umarım kimse bu tür bir dialog yaşamak zorunda kalmaz. Benim anlamadığım ve üyelerin serzenişlerinden de algıladığım bu hastane yetkilileri neden bu konuda bilgilendirilmiyor ?? Yani bu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri