Ynt: Önemli !!!... 2918 No'lu Trafik Yasası
Kemal Bey çok önemli bir bilgilendirme bu nedenle teşekkürler.Umarım kimse bu tür bir dialog yaşamak zorunda kalmaz.
Benim anlamadığım ve üyelerin serzenişlerinden de algıladığım bu hastane yetkilileri neden bu konuda bilgilendirilmiyor ?? Yani bu insanlar kaza halinde hastane kuralları içerisinde bir hastaya nasıl ilk müdahale yapmasını biliyorlar ise nasıl oluyor da bu kadar basit bir kanunu işletemiyorlar ? Evrak sormayı bilen yetkili bunu da bilmeli ? Burada nasıl bir ihmal ya da çıkar söz konusu anlayabilmiş değilim.Bazen içinde bulunulan durumdan, gösterdiğimiz esneklikten, canın paradan önemli olmasından ötürü bizlerden faydalanıldığını düşünüyorum.Bu ihmali yapan veya yukarıda belirtildiği gibi al götür başka yere diyen birinin arka planda ilgili döner sermayeden de gidip para tahsil etmediğini ne malum !!!
Kusura bakmayın sizleri sıkmak istemem, yazım belki uzun oldu ama kanunu ve olup bitenleri göz önünde bulundurdukça forumda yazılmaması gerekenleri yazmamak için kendimi zor tutuyorum ve bu sebepten yazımı sonlandırıyorum.Dileğim kimse böyle bir durum yaşamasın ...
Herkese selamlar,saygılar sunuyorum