2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Altun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 926
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 110,377
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

Düzcenin muhteşem doğasında ,muhteşem bir festivaldi..Gezenbilir farkı her zamanki gibi farkedildi..Yeni dostlukların kurulduğu,güzel sohbetlerin yapıldığı unutulmaz bir haftasonu oldu .Emek veren ,hazırlayan ,katılan herkese teşekkür ederim .Bu arada yan çadır komşularım Serkan, İsmail ve arkadaşlarına da teşekkür etmeden geçemeyeceğim ,hertürlü teknik ,lojistik desteklerini esirgemedikleri için :smiley:)
Yine yeniden yeni organizasyonlarda görüşmek üzere ...

Yeşim

Etiketler

Selçuk tebrik ederim azimle uğraştın çabaladın ve genel klasmanda birinci oldun festivale senin bu başarında ayrı bir hava kattı tekrar tebrikler...

Yav cok güzeldi ama çokluğun olduğu her yerdeki gibi bazı arkadaşlar huzur kaçırıcı eylemlere devam etti :(
Bide moderatör arkadaşlar emeğinize sağlık hakkınızı ödeyemeyiz ama bana dokunan bi konuyu belirtmeden geçemeyeceğim; Biz cmts sabah geldik ve bize sıkı sıkıya çadır kurma ve park yeri konusu tembihlendi 1,5 yaşındaki kızımla güneşin anlına mecburen çadırı kurduk arabayı gösterilen park yerine koyduk ( kamp alanına girişte solda ) ancak bizden sonra gelen arkadaşlar bize yasak denilen yerlere hem çadırlarını kurdular hemde araçlarını parkettiler buna içerledim doğrusu..

selam ytseden bizde cuma günü geldik bizede organizatör arkadaşların ağaçlık alanda yer yok aşağıya açık alana kurun yönlendirmesi ile karşılaştık bizdede ufaklık vardı biliyorsunuz biz inat ettik aradık taradık ağaçlık alanda bulduk ve kampı attık keşke sizde arasaydınız var gibiydi bi iki yerde

Selçuk bey birinciliği hakkettiniz kutlarım, vinciniz hayırlı olsun güle güle kullanın. Başarılarınızın devamı.
sellçuk' Alıntı:
VE AOSS sitesinden ve kamp alından komşum sofrasına ortak eden BAYRAM ustama :smiley:) çok teşekkür ederim.

ytseden' Alıntı:
Biz cmts sabah geldik ve bize sıkı sıkıya çadır kurma ve park yeri konusu tembihlendi 1,5 yaşındaki kızımla güneşin anlına mecburen çadırı kurduk arabayı gösterilen park yerine koyduk ( kamp alanına girişte solda ) ancak bizden sonra gelen arkadaşlar bize yasak denilen yerlere hem çadırlarını kurdular hemde araçlarını parkettiler buna içerledim doğrusu..

Benimde en hoşuma gitmeyen ve eksik olduğuna inandığım buydu. Haklısınız.

Hepimizin aynı alan içerisinde olmamız en büyük isteğimizdi. Bölünmek istemiyorduk.
Asıl kamp alanımız olarak belirlenen yer girişte sağdaki alan çadır ve soldaki alan otoparktı.

Ben ve bir grup yönetici arkadaşımız salı gününden beri oradaydık. İlk çadırlarımızı (4-5 adet) geçici olarak ağaçlık alana kurduk. Sonuçta misafirlerimiz gelmeden 4 gün yoğun şekilde çalışacaktık ve hava şartları sürekli değişiyordu.

İlk gün kahvaltımızı ve diğer öğünleri ağaçların altında YAPAMADIK. Çünkü çok soğuktu. Masalarımızı açık alana güneşe çıkardık ve rahat ettik. Buradan yola çıkarak, '' Siz gelecek arkadaşlarımız için '' ne kadar doğru ! bir yer seçtiğimizi düşündük. Ama bizim geldiğimiz 2. gün güneşli olunca bu sefer ortalık yandı tutuştu. Sabah tekrar soğuk oldu. vs. vs.

Bu aşamadan sonra YAYLA havasının sürekli değiştiğini gördüğümüz için, ivedilikle ağaçların altında kamp yapılmasına izin verdik. ( Bu bölüm meradan farklı ve Orman işletmesine bağlı) .
Bizim, Düzce'deki yetkililere kamp alanı olarak gösterdiğimiz yer, girişte sağ taraftaki açık alandır. Ama burada son kararı hava şartlarına göre doğaçlamadan verebildik.

Bence hepimiz bir alanda olmalıydık. Ama hava şartları buna pek müsade etmedi.
Bu eksikliğin, bir dahaki festivallerde olmayacağını garanti ederim.
Selamlar.

cidowsky' Alıntı:
selam ytseden bizde cuma günü geldik bizede organizatör arkadaşların ağaçlık alanda yer yok aşağıya açık alana kurun yönlendirmesi ile karşılaştık bizdede ufaklık vardı biliyorsunuz biz inat ettik aradık taradık ağaçlık alanda bulduk ve kampı attık keşke sizde arasaydınız var gibiydi bi iki yerde
bize de dediler aynı şeyi aşağı kurun diye çok çadır bekleniyordu yer yetmez diye bizde kurduk çadırımızı garip gibi aşağıda kaldık

sayın ugur bey biz ilk cuma akşamı geldiğimizde bizede söylenen buydu biz 3-4 gündür buradaydık güneşden korunma vs için ağaçlık alandaydık açıklaması yapıldı asıl kamp alanının aşağıda açıkta oldugu vs söylendi ama dediğiniz gibi güneş olması ortalığı yakması durumundanda kaynaklı olarak herkes ağaçlık alana kurmak istedi jan arkadaşımızda aşağıya açıklık alana cuma günü akşam kurdugu çadırında cumartesi günü güneşten rahatsızlanıp ankaraya dönmek zorunda kaldı bizdede 1.5 yaşda çocuk vardı onu düşünmek durumunda oldugumuz için ağaçlık alanda direttik diğer çocugu olan arkadaşta haklı olarak ağaçlık alana kurmak istedi böle ufak aksaklıklar olabiliyor büyük organizasyonlarda ama kamp olayında asla planlı birşeyi %100 yürütülemiyo eksiklikler yaşandıkça gideriliyo ileirdeki orgasnizasyonlar buna göre yapılıyo

herkese teşekkürler emeklerine. yorulan arkadaşalr ellerinize ayaklarınıza sağlık

kokteknik' Alıntı:
bize de dediler aynı şeyi aşağı kurun diye çok çadır bekleniyordu yer yetmez diye bizde kurduk çadırımızı garip gibi aşağıda kaldık

ama bülentciğim biz ogün sizle konuştuk ya biz buraya bakacağız diye sizde gitmeyin isterseniz bakalım diye yada haberleşelim dedik siz acele ettiniz aşağıya kurdunuz hadi oraya kurdunuz tamam da söleseydiniz ucundan tutar getirir biizm çadırın yanına taşırdık çadırınızı :D

bir kaç karede bizden

tn_SDC11546 [640x480].jpg

tn_SDC11547 [640x480].jpg

tn_SDC11550 [640x480].jpg

tn_SDC11580 [640x480].jpg

tn_SDC11582 [640x480].jpg

Akıllardan çıkmayacak çok güzel bir etkinliği geride bıraktık.
İnanıyorumki bütün bir sene konuşulacaktır.
Bu etkinlikte aylar öncesinden hazırlıklara başlayan,son haftalarda işlerini dahi ikinci plana
bırakarak gecesini gündüzüne katan yönetimdeki tüm arkadaşlarımın ellerine sağlık.
Bu kadar güzel insanlarla aynı duygu ve amaç içinde olmakbeni ve ailemi mutlu etti.
Gezenbilir ayrıcalığını ve farkını kamp alanını terkederken çevreye ve doğaya gösterilen titizlik hepimizi memnun etti.
Böyle güzel bir organizasyonda bizlere destek ve yardımlarını esirgemeyen sayın vali beye ve diğer kurumlarda görev yapan
büyüklerimizede teşekkürlerimi sunarım.

Azmin elinden hiç bir şeyin kurtulamayacağını bizlere gösteren Selçuk kardeşimede tebriklerimi gönderiyorum.
(Selçuk vinçin hayırlı olsun bende senin kadar çok sevindim güle güle kullan)

Levent Baştepe

Bir soraki festivalin nasıl geçeceğini şimdiden düşünmeye başladım.Katılımlar kaç katına çıkacak? 3000 kişi olurmuyuz acaba. :eek:

izoff (izmit off-road grubu) olarak gezenbilirin yönetici arkadaşlarla cuma akşamı yaptığımız telefon görüşmesinden sonra kamp alanının ve otoparkların ayrı yerde olmasından, kamp ateşi yakılmasının yasak olmasından dolayı 7 araçlık ve 20 kişilik konvoyumuzla festivale katılmadık. toplumda düzeni bozan olmak istemedik. grubumuz arasında yaptığımız oylamada böyle bir karar çıktı. akabinde yönümüzü düzceye gelmişken festival alanından farklı yöne çevirdik. düzce yaylalarında (pürenli yaylası, balıklı yayla, kardüz yaylası, dikmen yaylası, beşoluk yaylası ve çiğdem yaylasında) 2 gün geçirdik. gerçekten güzel oldu. fakat festival alanında kamp yerlerinde meydana gelen değişiklikleri şimdiden görünce düzen biraz bozulmuş gibi geldi bana. ama bunun gerçekleşmesinde hava şartlarınıda unutmamak gerekir. organizasyonu gerçekleştirenlerin emeklerine sağlık. katılamasak ta izlemekle yetindik. böyle bir grup için gurur verici. seneye kamp yerleri kesinlikle araçlar yanında olsun isteriz. ayrıca kamp ateşi olmadan gecenin keyfide olmuyor. malum 1 ateşin başında 500 kişi oturamıyor. bu doğrultuda bir festival alanı bulunabilirse ohhh değmeyin keyfimize... kalın sağlıcakla. izmit off-road grubu olarak selamlar.

Fatih gözlerim sizi aradı açıkçası :smiley: Annem bile sordu komşularımızda geldi mi diye.
Çadır kurduğumuz yer ile araçlarımızı park ettiğimiz yerler arası yürüme mesafesi 1 dk yoktu :smiley: Çadır aralarına araçların girmemesi sayesinde özellikle çocuklar çok rahat haraket ettiler. Gürültü olmadı. sürekli yemeklerin piştiği çadır alanında egzos dumanı olmadı.. Bence alınmış çok doğru bir karar araç-kamp alanı ayrımı..

kamp atelşine gelince sadece bizim insiyatifimizde olan bir durumda değildi bu. Alana gelenler görmüşlerdir. Her yerde Mangal harici ateş yakmak yasaktır tabelaları vardı. O tabelaları biz asmadık :smiley:

Sevgili Ferdane'nin doğum gününde uçurulan bir balon vardı (yakarak uçuruldu) o bile hepimizin tüylerini diken diken yaptı, kalp krizi geçiriyorduk. Gölet üzerine uçuruldu ama rüzgarın da etkisi ile bir orman üstüne bir göl üstüne uçtu. Çok şükür bir yangına sebebiyet vermedi.

esra tabikide geldik. 2 hafta hazırlandık,çoluk çocuk karavanla yola çıktık. ama ortak karar almamız gerekti ve bizim gruba yaptığımız gezi daha yakıştı. sakinlik ve biraz özgürlük istedik sadece durum bu. hayırlısı başka festivallere.

,mustafa kemik,mert kığılı,adem ulukuş, ufuk sarnıç abilerime sonsuz teşekkürler.
SUZUKİ TAKIMI :smiley:) hakan,levent,çağlar abilerime destek ve tebriklerinden dolayı teşekkürler
Sevgi co pilotum ali abiye, tebrikte bulunan tuncay abime(TUNCAY CJ), ankaradan vedat abim ve eşine,(pancar motorcu) hasan abime,toz mertek e, teşşekür ederim
(fşirin) e kameramızı şarj ettikleri için teşekkür ederim.
SİZLERDE BİLİYORSUNUZ Kİ O VİNÇ İ ÇOK İSTEDİM VE KAZANDIM uğur abim girdemese girmezdim heralde,aracımın standart oluşundan ofroad 5.si koşu ve bisiklet 1.si geo caching 3.sü oldum kano ve duvardan sanırım sadece puan aldım ve tüm clasmanlarda yarıştım ve genel puan toplamımı yükselterek vinç e kavuştum :smiley:) VE SAĞOLSUNLAR ÇALIŞTIĞIM MASTER SERVİSİN SAHİPLERİ (ADEM BAY) VE (MEHMET İŞMEN) ARACININ VİNÇ TAMPONU DA BİZDEN DEYİP BENİ BİKERE DAHA SEVİNDİRMİŞ OLDULAR, ONLARADA SONSUZ TEŞEKKÜRLERAR HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER.. saygılar benden Selçuk ŞAHİN.

[/quote]
tebrikler başarıların devamını dilerim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR