Arama sonuçlarınız

1. haydarsinan

yeniden

yeniden

2. haydarsinan

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan Süreyya abi merhaba,tanışmaktan memnun olduğumuz Bozcaada karşılaşmamızdan sonra, Çanakkale civarları ve uzun soluklu Gökçeada gezimizden sonra, sanada danıştığımız Saroz Körfezi ve Tekirdağ tarafını gelecek yıla bırakarak...
  3. haydarsinan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan İnsel Hocam teşekkür ederim. alıntıladığın yazım gülümsetti beni. Geçen yılın koşturmacası ve yorgunlukları ve de çoğu kez yaşadığım çaresizlikler, bugüne biraz daha deneyimin arttığı ama yinede henüz acemilklerin bitmediği bir yapıya...

4. haydarsinan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan Rıfat hocam teşekkürler,söylediğim işlerin tamamını bitirdik,sabaha çıkacağız yola.yardımların için çok teşekkür ediyorum,sen olmasan pis su deposunun yapımını sanırsam bu kadar kısa sürede yapamayacaktık.pis su deposunu da denedik hiç...
  5. haydarsinan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan Ramazan Hocam teşekkürler.geçen yıl benim yaşadığınm heyecanı ve koşturmayı sen bu yıl yaşıyorsun sanırsam. sanada kolaylıklar gelsin.

6. haydarsinan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan Cavid Hocam ilgine teşekkür ederim,1 hafta önce yazdığın mesajı yeni gördüm.foruma girmeme rağmen nasıl dikkatimi çekmedi anlamadım.dediğin gibi çoktan beri birşeyler paylaşmıyorum,bu durum yeni bir şey yapmamış olduğumdan.sonbahardan...

7. haydarsinan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan Haşmet hocam teşekkür ederim. bende biraz tezcanlılk vardır, koşulları zorlayarak isteklerimizi yapmaya çalışırım. istekler ertelenince gerçekleştirmesi zor oluyor,hep yeni koşullar çıkıyor insanın karşısına. "usta karavancılık" ise...
  8. haydarsinan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan Metin hocam teşekkürler. teşekkürler. mutfak tezgahı modelini kendimiz oluşturduk, evye kısmı plastik bir kap üzeri kaplama döküldü, plastikçilerden baktık kaplara ilk önce, büyüklüğü ve şekli uygun olanını kullandık,tezgah...
  9. haydarsinan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan Yusuf hocam yeniden teşekkürler. yeni gördüm karavanını satışa çıkarmışsın,üzüldüm ancak şunuda iyi biliyorum, koşullar oluştuğunda çok daha iyisini yapacağına eminim. teşekkür ederim.köşe ve kuşaklarda kullandığımız malzeme...

10. haydarsinan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan çok geç kaldım Cavid hocam ,teşekkürler. bundan sonra yapım telaşımız yok ,yapacağımız değişiklikleri nedenleri ile birlikte ayrıntılı bir şekilde paylaşmaya çalışacağım.

11. haydarsinan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan uzun bir zamandan sonra herkese yeniden merhaba. son birkaç haftadır forum sayfalarına pek giremedim, basit gerekçelerden dolayı. öncelikle merak edip arayan Yaşar hocama ve iyi niyetleri ile ilgi gösteren Cavit hocama teşekkürler...
  12. haydarsinan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan köşeler ve dolap kenarları için tesadüfen bulduğum bir malzeme var tam adını bilmiyorum. fotoğraflarda görülüyor. tüm vida yerlerinin üzerine,köşelere uyguladım. hem boşlukları kapattı hem de işçilik hatalarını. içe ve dışa tam ortadan...

13. haydarsinan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan birkaç foto daha
  14. haydarsinan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan Herkese merhaba, uzun süredir siteye uğrayamadım.en başta evdeki bilgisayarın bozulmasından, ardından işlerin yoğunluğundan oldu bu kopukluk. karavanımız bitti, temmuzun 6 sında ruhsat değişimini yaptık ama hala işler bitmemişti,son...
  15. haydarsinan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan ilginiz için teşekkür ederim Ümit Bey. evet biraz kesintiye uğradı karavan yapım aşamamız,aslında mobilya işini bitirdik sayılır,elektrik- su tesisatı,perdeler,yatak ve bunlara benzer işler kaldı. ruhsat işine de başladık, bizi...

16. haydarsinan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan yarın su borularını döşeyeceğim, daha önceki yazılanlardan baktım ama göremedim, hangi tip ve hangi ölçülerde boru kullanmalıyım? kaliteli bahçe hortumu ya da benzeri hortumlar iş görürmü? kolaylığı açısından bunu düşündüm. yoksa...
  17. haydarsinan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan Mehmet hocam cevabım gecikti,kusuruma bakmayın.olumlu ve de teşvik edici sözleriniz için teşekkür ederim. aslında kendi bireysel yaşantımda estetik kaygılarım yoktur, daha çok kullanıma bakarım.bu yönü ile baktığım zaman yapmaya...
  18. haydarsinan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan 1 hafta içerisinde sıraladığım işleri bitirip,proje çizimi için gerekli fotoğrafları çekmek istiyoruz, artık yorulduk, ruhsat değişimini bitirebilirsek,deneyimlerimizi gelecek yıllarda kullanmak üzere, aracın orası burası demeden biraz...

19. haydarsinan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan herkese iyi akşamlar,gayet zor ve sıkıntılı uğraşlardan sonra karavanımız birşeye benzemeye başladı. yapboza dönen çalışmaları rayına oturtup,şimdilik elimizden gelen bu diyerek ,yapılabilecek değişiklikleri sonraki zamanlara bıraktık...
  20. haydarsinan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan "Sn. Haydarsinan ben de tebrik ederim. Dolapla ilgili olarak, metroda bu aralar satışa sunulan küçük dolapların üreticisi Aksan diye bir firma (büyük ihtimalle diyeyim çünkü google'da amb 45 litre diye arayınca bu firmaya ulaştım)...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR