Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan haydarsinan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 183
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 59,874
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan

Haydar hocam hoşgeldin, sorunsuz ve keyifli gezmişsin ne güzel, devamını dilerim :smiley:

Etiketler

Kardeş hoşgeldin sorunsuz bir tatil geçirmiş ve çok keyif almışsın gezilerinin devamını diliyorum,aracı satmak istemem tamamıyle ev almak için ama inan bu gezileri okudukca satmak istemiyorum zaten bir yolunu bulsam satmayacağım bakalım hayırlısı,satarsakda arkadaşlarda bir tur alır ufak tefek kaçamaklar yaparız ;) ;D

Haydar bey hoşgeldiniz.Ayrıca yeni karavanınız hayırlı uğurlu olsun.
Bizimde eşim ile birlikte 2009-2010 kış aylarında aynı güzergahlarda yapmış olduğumuz gezi deneyimimizden de anlıyabiliyorum ne kadar güzel ve keyifli bir gezi yaptığınızı. Heleki kendi imalatınız olan bir eserle bu geziyi yapmak çok daha ayrı bir zevk ve keyifli olsa gerek.Eksiklerinizi,fazlalıklarınızı bizler ile paylaşmanızda bizlere ileride çok faydalı olacaktır,zira adım adım karavana geçiş için yol almaya,zemin bulmaya gayret ediyorum.
Bu konuda ya yeni model araçlara çıkacak yapım iznini umuyor yada yaşını almış daha yeni model ve geniş araç tercihim olacaktır,bakalım hayırlısı inşaallah.
Saygıdeğer abinize çok geçmiş olsun diyorum,
Ayrıca geziniz ile detaylı bilgi (araç muamele işlemleri dahil) ve resimlerinizi (yükleme sıkıntısını ve zahmetini çok iyi bilen bir abiniz olarak) hep birlikte bekliyoruz diyor saygı ve selamlarımı yolluyorum.
Kemal

Haydarsinan bey hoş geldiniz gezinizden memnun kalmanız bizide memnun etti yeni gezilerinizde bir yerlerde karşılaşmak dileği ile .Selamlar

Haydar hocam hoş geldiniz.Gezinizin sorunsuz geçmesine sevindim. Demekki hakkını vermek bu olsa gerek karavanlarını yapan arkadaşların işi bitirip gezilere başlaması çok güzel. Levent abide bir tur atayım diye çıkmış Antalya ya gitmiş ;D demekki yavaş yavaş meyveler toplanıyor.Tüm gezilerinizin gönlünüze göre geçmesini dilerim. Beni istediğiniz zaman araybilirsiniz. Hoşçakalın.

Haydar hocam çok değil geçen sene bu zamanlar karavan hayalleri kurarken şimdi kendi karavanını imal etmiş, 40 gün süren 5000 km.lik bir gezi yapmış usta bir karavancısın. Seni bu cesaretinden ve ataklığından dolayı kutluyorum. Ayrıca gezi yazısını da merakla bekliyorum :smiley: :smiley: :smiley:

drares' Alıntı:
Haydar hocam çok değil geçen sene bu zamanlar karavan hayalleri kurarken şimdi kendi karavanını imal etmiş, 40 gün süren 5000 km.lik bir gezi yapmış usta bir karavancısın. Seni bu cesaretinden ve ataklığından dolayı kutluyorum. Ayrıca gezi yazısını da merakla bekliyorum :smiley: :smiley: :smiley:

Haşmet hocam teşekkür ederim. bende biraz tezcanlılk vardır, koşulları zorlayarak isteklerimizi yapmaya çalışırım. istekler ertelenince gerçekleştirmesi zor oluyor,hep yeni koşullar çıkıyor insanın karşısına. "usta karavancılık" ise henüz bizlerden uzak, ama diyebilirim ki hem yapım aşaması hem de kullanma tecrübesi bir çok deneyimin oluşmasını sağladı. yapım süreci yoğun bir emek süreci yaşattı, nisan ayının başından temmuza kadar uğraştık,birazda tatile yetişmek için. şimdi ise biraz tembellik yapıyoruz. önümüzde epey bir zaman var, yapmak istediğimiz değişimleri yavaş yavaş,oluşan tecrübelerimize dayanarak daha itinalı yapacağız.
gezi anılarını ise çektiğimiz fotoğrafları düzenledikten sonra sizlerle paylaşacağım.ilginiz için yeniden teşekkür ederim.

Sn Haydarsinan,

Yeni karavaniniz icin hediyem ilisikteki fikir , uyurken bir nebze serinlemenizi sagliyabilir sanirim.

Iyi yolculuklar[attachment=1]

Yatak alti.jpg

Haydar Hocam, zaman zaman sizi forumda görüyorum ama Eylül 2010'dan bu yana yazmıyorsunuz, birşeyleri paylaşmıyorsunuz; oysa bir zamanlar...

Cavid Sezen

gezmen' Alıntı:
Haydar Hocam, zaman zaman sizi forumda görüyorum ama Eylül 2010'dan bu yana yazmıyorsunuz, birşeyleri paylaşmıyorsunuz; oysa bir zamanlar...

Cavid Sezen
Cavid Hocam ilgine teşekkür ederim,1 hafta önce yazdığın mesajı yeni gördüm.foruma girmeme rağmen nasıl dikkatimi çekmedi anlamadım.dediğin gibi çoktan beri birşeyler paylaşmıyorum,bu durum yeni bir şey yapmamış olduğumdan.sonbahardan beri yeni yapılan karavanları gördükçe,kendi yaptıklarımı sökerek yeniden yapmanın planlarını yaptım. ancak bu isteği gelecek sonbahara erteleyerek yapacağım değişikleride bir kenara bıraktım.bu yaza yönelik karavan içerisinde basit bir kaç düzenleme yapacağım.şu sıralar solar panel arayışım var.
bizim için tatil yaklaşıyor, gezi planları yapıyoruz.geçtiğimiz yaz, ilk kez karavanla gezmenin heyecanı ile çok km yaptık,çok yer görmeye çalıştık.bu yıl daha sakin daha sindirerek, kendimizi çok yormadan gezmeyi istiyoruz.Geçen yaz Adanadan İzmir Foça"ya kadar kıyı boyu gezmiştik, bu yaz Foçadan başlayıp Çanakkale ve ilçelerini,Bozcaada,Gökçeada,Balıkesir ve ilçelerini hedefliyoruz.
Adana"da olunca karavan camiasına uzak kalıyoruz, düzenlenen etkinlikler büyük ihtimalle sanal alemin çok ötesinde paylaşımlar katıyordur insanlara.yüzyüzelik ayrı bir doku oluşturuyordur.
Hocam ilgine yeniden teşekkür ediyorum.

grjet' Alıntı:
Sn Haydarsinan bey Öncelikle hayırlı olsun Kolaylıklar diliyorum...
Ramazan Hocam teşekkürler.geçen yıl benim yaşadığınm heyecanı ve koşturmayı sen bu yıl yaşıyorsun sanırsam. sanada kolaylıklar gelsin.

Haklısınız hem heyecan hemde koşturma hat safada ama tatlı şeyler bunlar olacak artık. Saygılar

Tatilinin güzel geçmesi dileği ile.
selamlar.

haydarsinan' Alıntı:
1 hafta içerisinde sıraladığım işleri bitirip,proje çizimi için gerekli fotoğrafları çekmek istiyoruz, artık yorulduk, ruhsat değişimini bitirebilirsek,deneyimlerimizi gelecek yıllarda kullanmak üzere, aracın orası burası demeden biraz dinlenmek istiyoruz. bu iş o kadar çok zaman alıyor ki,en ufak işin yapımından çok daha fazla süre düşünmek gerekiyor. son iki aydır, havanın güzel olduğu haftasonları kaçırmayacağımız balığa gitmelerimiz olmadı. balkondan aşağıya baktığımda ,apartman bahçesinde duran küçük teknemiz sanki denizi özlemişte biz götürmüyormuşuz gibi mahsun duruyor.çocukların oynaması ile bozulan tentesini bile düzeltemedim. zihnin yorgunluğu bedenin yorgunluğundan fazla. yinede küçük dünyamızın hayelleri için uğraşıyoruz. herkese saygılar.

Nereden nereye. Tebrik ederim. Gule gule kullanin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,574
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

SON MESAJLAR

SON KONULAR