Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan haydarsinan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 183
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 59,871
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan

rtulun' Alıntı:
Tatilinin güzel geçmesi dileği ile.
selamlar.
Rıfat hocam teşekkürler,söylediğim işlerin tamamını bitirdik,sabaha çıkacağız yola.yardımların için çok teşekkür ediyorum,sen olmasan pis su deposunun yapımını sanırsam bu kadar kısa sürede yapamayacaktık.pis su deposunu da denedik hiç sızdırma yapmadı. Rıfat Hocam seninle tanışmak gerçekten memnun etti bizi, hem hoşsohbetliğin hem de pratik zekan bizi bayağı sardı.senin yaptığın işlerdeki sadelik ve kullanılışlılığı daha önceden keşfetmeliymişim diyorum kendime.
seninde en kısa sürede karavanınla keyifle yola çıkmanı diliyorum.

02072011(012).jpg

02072011(004).jpg

02072011(010).jpg

02072011(018).jpg

02072011(030).jpg

Etiketler

Sinan kardeşim,Sizlerle tanışmaktan bende mutlu oldum.Tatile çıkacak olmandan dolayı zaman sorunu yaşadık,sadece iş yaptık.Önümüzdeki buluşmalarda sohbete zaman ayırmak dileği ile.

insel' Alıntı:
Nereden nereye. Tebrik ederim. Gule gule kullanin.
İnsel Hocam teşekkür ederim. alıntıladığın yazım gülümsetti beni. Geçen yılın koşturmacası ve yorgunlukları ve de çoğu kez yaşadığım çaresizlikler, bugüne biraz daha deneyimin arttığı ama yinede henüz acemilklerin bitmediği bir yapıya dönüştürdü beni. kendi karavanını(hafiften karavankondumuzu) yapmanın güzel bir tadı var. zihinsel ve bedensel emeğin, belkide bir "iş" yapmanın mutluluğu güzel bir duygu. en önemliside karavanın,yolda olabilmenin koşullarını sağlıyabilmesi.
ancak bir özeleştiri olarak söylersem;karavanın sağladığı koşulların kişisel dünyamı zenginleştirdiğini ancak yine de -bir sezi olarak- dünyamın küçüldüğü duyumsamasını da taşıyorum.çünkü zihnime egemen olan bir uğraşı bu. onun için kendimi bir karavancı olarak görmüyorum,aslında görmekte istemiyorum.bazen bir oyun olarak kurguluyorum,"balıkçılık oyunu","karavancılık oyunu".belkide işin başında olmanın bilincidir bunlar.yine de çocukluk, gençlik hayelerimin bir nebze gerçekleşebilmesi bir anlam taşıyor sanırsam.
sabah yola düşeceğiz,yeni yerleri göreceğimiz düşüncesi heyecanlandırıyor bizi. bu yıl kendimizi "bir ada hikayesi"ne kaptırdık,kendi adalarımızın keşfini yapmaya çalışacağız.biraz daha ağırdan biraz daha durgun.

Haydar hocam güle güle gezin :smiley:
ne güzel depo işinide haletmişsiniz, ellerinize sağlık

Karavansever dostların yardımlaşarak kendi işlerini hiçbir maddi çıkar beklemeden sırf dostluk adına çözmeleri ne güzel bir olay insan duygulanıyor,ellerinize sağlık herşey çok güzel oldu güle güle gezin....

Sevgili Sinan kardeşim son bozcaada görüşmemizden beri gezilerinize devam ediyorsunuz herhalde.
Sizlere iyi geziler dilerim.

karagozlers' Alıntı:
Sevgili Sinan kardeşim son bozcaada görüşmemizden beri gezilerinize devam ediyorsunuz herhalde.
Sizlere iyi geziler dilerim.
Süreyya abi merhaba,tanışmaktan memnun olduğumuz Bozcaada karşılaşmamızdan sonra, Çanakkale civarları ve uzun soluklu Gökçeada gezimizden sonra, sanada danıştığımız Saroz Körfezi ve Tekirdağ tarafını gelecek yıla bırakarak, Erdek-Ocaklar da dolaştık 3 gün(burada İlhan abi ve eşi ve de Ocaklarda neredeyse herkesin tanıdığı Selçuk abi ile tanıştık) , şimdi ise Marmara adasındayız 3 günden bu yana, bugünde Avşa adasına geçeceğiz,ondan sonrası bizim için 10-15 günlük dönüş yolu olacak,gezimiz esnasında kalabalığından bunalarak erken çıktığımız Küçükkuyuya yeniden uğrayacağız.ardından geçen yılki gezimizde yıldız koyduğumuz Muğla ve Antalya civarındaki 4-5 yere uğrayarak bu yılki gezimizi bitirmeyi planlıyoruz.
bizler henüz kıyı karavancısıyız,tanıma ve anlama yolculuğumuz büyük ihtimalle bazı yerlere sadece dokunarak oluyor, insanıyla yerelliği ile tanımak için sizler gibi uzun soluklu konaklamalar yapmamız gerekiyor.yinede geçen yaz ve bu yaz yaptığımız gezilerle Hatay Samandağdan Bandırmaya kadar olan kıyı şeridi bizim için artık tanıdık hale geldi.
Süreyya abi ,evinizin karavanınız olması kararınızı yeniden kutluyorum, size iyi gezmeler demek az kalıyor,yolunuz hep açık olsun.

haydarsinan' Alıntı:
Erdek-Ocaklar da dolaştık 3 gün(burada İlhan abi ve eşi ve de Ocaklarda neredeyse herkesin tanıdığı Selçuk abi ile tanıştık)

Fırsat buldukça gezmeye devam, yaylalarımızı da unutmayın ha.

Tekrar karşılaşmak üzere hoşçakalın, Tahminim Samandağ/Hatay kamp düşüncemizde olabilir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,574
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

SON MESAJLAR

SON KONULAR