Arama sonuçlarınız

1. dedir

Defender 110 Toplanmışını mı Almalıyım ?

Ynt: Defender 110 Toplanmışını mı Almalıyım ? Evet o araçları bende gördüm ve inceledim 9 bin lira çok fazla piyasada aynı fiyata m.k.e değil'de telekom çıkışlı araçları daha uygun fiyatlara veriyorlar şuan onlar üzerinde araştırma yapıyorum en azından aldığın zaman en az 5-6 ay masraf...

2. dedir

Ynt: Defender 110 Toplanmışını mı Almalıyım ? Arkadaşlar göterdiğiniz ilgiye ve bilgi paylaşımına teşekkür ederim. Gelelim alacağım LR mevzusuna şunu anladım ihaleden LR alınmaz en iyisi gene kamu aracı resmi kurumlardan çıkma özellikle elektirik kurumu ve türk telekom çıkışlı araç bakacam ve...
  3. dedir

Ynt: Defender 110 Toplanmışını mı Almalıyım ? Dğerli arkadaşım yazımı bir daha dikkatli okumanı öneririm. Yaptıklarınız ile tamam o paha eder o raç ama benim mesajımda hiç bir şeyine dokunulmadan dikkatinizi çekerim araca herhangi bir tamirat bakım vs.vs. yapılmadan 9 bin TL isteniyor sizce bu...

4. dedir

Ynt: Defender 110 Toplanmışını mı Almalıyım ? Haklısın hiç bir araç kendi elin ile toplandığın gibi içine sinmeye bilir ayrıca bırakın düz yolda gitmeyi bu araçlar ile kimsenin çesaret edemeyeceği yerleri tırmanıp aşmak tabi bu da ister istemez düşündürüyor insanı hazır alıp almama konusunda...
  5. dedir

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Arakadaşlar benimde sormak istediğim tenteli lr veya ambulans çıkması lr alır isek bunu plan proje dahilinde sw çevire bilirmiyiz yada mümkün'müdür böyle bişi. ?

6. dedir

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Arkadaşlar bu resimlerin kalanı. http://**.com/files/230337992/land_rover_defender.rar.html

7. dedir

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Küçük canavar.
  8. dedir

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Arkadaşlar burda LR fotoğrafları var isteyen indire bilir. :o http://**.com/files/230266089/Resimlerim.rar.html
  9. dedir

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Yorumsuz.

10. dedir

Ynt: Defender 110 Toplanmışını mı Almalıyım ? Aslına bu şartlarda haklısınız ama birde işin öteki tarafı var öteki tarafıda şu oluyor ben LR ile 1992 yılında tanıştım emniyet müdürlüğüne bağlı özel harekat kademesinde LR lerin bakımı tamiri bunu mütakiben türk telekomun LR leri ve enson 1994...

11. dedir

Selam değerli arkadaşlar bir LR sahibi olmanın zamanı geldi diye düşünmeye başladım ama epeyidir araç hakkında araştırma yapıyorum ne kadar pratik olarak LR tamiri bakımı ve toplaması üzerine bilgim olsa bile, mke hurdasımı alıp toplamalıyım yoksa toplanmış birtanemi edineyim diye düşünüyom bu...
  12. dedir

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selam ben Gürkan Dirikolu LR ile 1992 yılında başladı ve bu büyük sevgi davam etmekte her nekadar bir LR sahibi olamasamda tabi :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri