Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 797,099
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

yavuz hayırlı olsun, bol çamurlu günlerde kullan yeni patileri

şu portbagajı söküp atsan çok daha yakışıklı olacak bence...

Etiketler

Yorumsuz.

p1000510.jpg

masallah çok guzel olmus disco, gule gule kullanın..
lastik ebatları nedir?
portbagaj konusunda naci beye katılıyorum :smiley:

discovery-V8' Alıntı:
Bir tanede benden olsun ;D

Şimdi farkettim dodikleri de çok güzel olmuş, güle güle kullan :smiley:

Bir de avatarındaki plandan foto koysana...

Yavuz fotoğraf çekmeye mi gittin ::smiley: ;D

Arkadaşlar burda LR fotoğrafları var isteyen indire bilir.
:eek:
http://**.com/files/230266089/Resimlerim.rar.html

Yavuz abi maşallah disko süper olmuş gülegüle kullan
vaybe benimde emeğim var dıskoya bende havaya girdim şimdi 8) 8) 8)
arka çamurluk paspasları çok komik duruyor port bağajdan önce onları sök at ;D
port bagajı soksen belki güzel olur ama bence sökme LR ye ençok yakışan aksesuvarlardan biri

Biraz önce çıkmak zorunda kaldım kusura bakmayın, fotolar büyük biraz küçültüp yollarım, ama bu bitmiş hali değil Nacicim, CT port bagaj, rock ve tree sliderlar, yanların ve çamurluk içlerinin çeta alüminyumları konacak.

[attachment=1]

yunus bager' Alıntı:
Yavuz abi maşallah disko süper olmuş gülegüle kullan
vaybe benimde emeğim var dıskoya bende havaya girdim şimdi 8) 8) 8)
arka çamurluk paspasları çok komik duruyor port bağajdan önce onları sök at ;D
port bagajı soksen belki güzel olur ama bence sökme LR ye ençok yakışan aksesuvarlardan biri

Defender paspası takıcam , bunlar lastikleri takınca dayanamayıp çektiğim fotolar yoksa bitmeden foto koymayacaktım. Dayanamadım.

Yunus senin elbette çok emeğin var, çok teşekkür ederim. Tekrar sipariş verebilirim, bu çok hoşuma gitti, Aracın tüm dinamikleri yerinde eskisinden çok daha iyi viraj alıyor, çok daha konforlu, tek sorun binip inmesi, defendere 37 inch takabilirim ;D

Daha çok foto var artikülasyon denemesi yaptım ama şu an müsait değilim , daha sonra eklerim fotoları.

[attachment=1]

[attachment=2]

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR