Arama sonuçlarınız

1. N

Jeep Gladiator

Ynt: Jeep Gladiator kabin biraz daha uzun olsa iyi olurmuş gerçekten

2. N

Maliyenin Hatası

Ynt: Maliyenin Hatası askeriye önceleri ford GP kullanıyordu, aracın ingilizce telaffuzu "cipi" , ilk çıkan Jeep'in ismi de büyük ihtimal burdan geliyor, benim ruhsatta marka Jeep olarak geçiyor, 78 model hususi arazi taşıtı
  3. N

Türkiye Jeep' e Sitem

Ynt: Türkiye Jeep' e Sitem Uyuz olduğum bi konu da, benim cj-5'in markasını soruyorlar, diyalog şöyle gelişiyor: - Abi senin cipin markası ne? - Jeep - Yok tamam cip de, markası ne? - Jeep işte! - Yok yok asıl markası ne? - ............ Bu arada gittigidiyor.com'da oldukça fazla Jeep markalı...

4. N

Satılık Muhtelif CJ Parçaları

Ynt: Satılık Muhtelif CJ Parçaları göktuğ bey direksiyon simidinin içinde korna için çelik yuvarlak bir parça oluyor, eğer o parça varsa direksiyon simidine talibim, lazım olan bir şey varsa change edebilirizi veya fiyatını söyleyin
  5. N

Aracım ve Tavsiyeleriniz

Ynt: Aracım ve Tavsiyeleriniz KEŞKE BU MUM OLAYINI DAHA ÖNCEDEN BİLSEYDİM DE ARABA BOYADAN ÇIKAR ÇIKMAZ KOMPLE ÖN CAM SİPERİNİN İÇİNE SIKSAYDIM, ŞİMDİ NE KADAR SIKARSAN SIK, SADECE ALT TARAFTA ETKİLLİ OLUR, YUKARILARA ÇIKMAZ GALİBA

6. N

Aracım ve Tavsiyeleriniz

Ynt: Aracım ve Tavsiyeleriniz bu rutubet önleyici mumu nerden bulabiliriz,çerçevenin içine mi sıkacağız, belli bi markası var mı bildiiğiniz,aynı mumu distribütöre de sıkabilir miyiz? yine bir sorum olacak, araca teyp taktım, motor çalışmadığı zamanlar harika ama motor çalışırken cızırtı...

7. N

Aracım ve Tavsiyeleriniz

Ynt: Aracım ve Tavsiyeleriniz orkun bey, size birşey danışmak istiyorum,benim cj5i kaportaya sokarken, ön camın silecek motorlarını sökmüştüm,tekrar taktım ama silecekler ayarsız çalışıyor, yani çalıştığında önce aşağı iniyor 10cm kadar sonra yukarı çıkıyor,yani yanlış takmışım, bunun bir ayar...
  8. N

CJ5 İle Alakalı Sohbet

wallahi gayet güzel olmuş bence, tek hoşuma gitmeyen ön siper siyah renk, bana göre pek yakışmamış, ama sonuçta herkesin zevki kendine
  9. N

CJ5 İle Alakalı Sohbet

resimleri bi görebilsek yorum yapıcaaz da :))

10. N

Düz Vites mi, Otomatik Vites mi?

Ynt: Düz Vites mi, Otomatik Vites mi? keşke... ben de

11. N

CJ5 İle Alakalı Sohbet

By nakeebo, shot with FinePix A820 at 2007-09-14 By nakeebo, shot with FinePix A820 at 2007-09-14 By nakeebo, shot with FinePix A820 at 2007-09-14 By nakeebo at 2007-10-16 By nakeebo at 2007-10-16 By nakeebo at 2007-10-16 By nakeebo at 2007-10-16
  12. N

CJ5 İle Alakalı Sohbet

By nakeebo, shot with FinePix A820 at 2007-09-14

13. N

CJ5 İle Alakalı Sohbet

arkadaşlar,nihayet bizim cj5i sanayiden çıkartabildim, ufak tefek birkaç işi kaldı,onun haricinde arab güzel oldu, birkaç resmini buıraya koyacağım,eleştirileri ve tavsiyelerii olanlar buyursun By nakeebo, shot with FinePix A820 at 2007-09-14
  14. N

CJ5 İle Alakalı Sohbet

arka kapağın iptal edilmesine ben de gıcık oluyorum,lpg takarken istemeyerek de olsa ben de iptal etmek zorunda kaldım, yani tüpü arka kapağa sabitlediler, dolayısıyla kapak açılmaz oldu, ama sonradan arabayı toplatırken tüpü öne aldım arka koltuğun altına, arka bagaj kapağını da wrangler gibi...
  15. N

CJ5 İle Alakalı Sohbet

sağolun hoşbulduk, hayır turuncu değil,metalik mor

16. N

CJ5 İle Alakalı Sohbet

arkadaşlar,bende 77 model bir cj5 var,iki senedir bende,nihayet fırsat bulup sanayiye götürdüm ve toplatmaya başlattım, yaklaşık 20 gündür sanayide,boyaya giriyor , fazla birşey kalmadı sayılır, bence de eğer bir cj5 sahibiyseniz aracınıza aşık olmanız gerekiyor,ne mutlu bana ki,benim aşk...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri