Türkiye Jeep' e Sitem

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hulg Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,978

Hulg

Kamp I
Mesajlar
143
Tepkime Puanı
2
Yer
Erzurum
Jeep' in Türkiye' deki sitesinde Jeep Club sayfası var. Üye olmak için girdiğinizde aracınızı seçerken ilginç birşeyle karşılaşıyorsunuz. Efsane olmuş CJ-5 i sistemlerine JC5 diye yazmışlar. :eek: Başka CJ serisine ait araçta yok zaten. Kendilerine düzeltmeleri için yazı yazdım.
 

Etiketler
Ynt: Türkiye Jeep' e Sitem

ah aytunç bey senelerdir aşamadığımız en büyük sorunlardan 1 taneside bu :smiley:) jeep başlı başına bi marka olduğunu hala öğrenemediler bircok insana göre arazi taşıtı yada buna benzer özelliklik taşıması hepsini jeep diye sanki farklı bi anlayış var noktasına getirmiş :smiley: umarım ilerki senelerde jeep anlaşılır ve bu hatalar olmaz
 

Ynt: Türkiye Jeep' e Sitem

Devletin bile bu konuda yaptığı hataları daha önce anlatmıştım. Hatta bugün bi arkadaşımın CRV sinin ruhsatına baktım, aracın cinsine Aarazi Taşıtı Jeep, yazıyor. Daha ne diyeyim bilemiyorum. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=17504.msg130642#msg130642

Fakat buradaki konu Jeep' in Türkiye' deki resmi sitesinde yapılan bir hata. CJ-5 yazılması gereken yere JC5 şeklinde yazılırsa, ve bunu resmi distribütör yaparsa bunun affı bilmiyorum olur mu? Belki bazı arkadaşlarımız, ya o kadarda önemli değil harf yeri değişikliği omuş diye düşünebilir fakat bence önemli bir hatadır. Hani bi laf vardır benzetmek gibi olmasın, lokum derken b... der diye.
 

Ynt: Türkiye Jeep' e Sitem

Haklısınız.Jeep com.tr. nin sitesini inceledim. Ben bunlara işini sevmiyenler diyorum. Sonuçta bu site karpuz satmıyor. Herkes işini doğru yapmalı.
www.jeep.com.tr
 

Ynt: Türkiye Jeep' e Sitem

Hulg' Alıntı:
Jeep' in Türkiye' deki sitesinde Jeep Club sayfası var. Üye olmak için girdiğinizde aracınızı seçerken ilginç birşeyle karşılaşıyorsunuz. Efsane olmuş CJ-5 i sistemlerine JC5 diye yazmışlar. :eek: Başka CJ serisine ait araçta yok zaten. Kendilerine düzeltmeleri için yazı yazdım.

aynı yanlışlığı bende gördüğümde e-mail attım doğrusunun CJ-5 olduğunu soyledim.Baska serilerin olduğunu da belirttim,hatta tüm Jeep araçlarını içeren bir tane link gönderdim .Bu şekilde 2-3 defa mail atmışımdır ve gördüğünüz gibi ne hatalarını düzelttiler ve de tahmin edebileceğiniz gibi cevap yazdılar.
 



Ynt: Türkiye Jeep' e Sitem

Benim onlara attığım mail uzunca. Hem CJ yi yanlış yazmalarını, hem modeller linkinde 1980 model öncesinin olmamasını, hem de hediyelik eşya ve aksesuar bölümlerinin bulunmamasını eleştirdim. Bu arada Türkiye' de jeep ürünlerini(anahtarlık, şapka, T-shirt vb)bir yer var mı?

Eğer bana bi cevap vermezlerse, hatalarını düzeltmezlerse inat değil mi Amerika' ya bi yazı yazar, buranın ihtar edilmesini sağlarız ne yapalım. Artık devlet kurumlarına kızamıyorum. Kendi ithalatçısı böyle hatalar yapabiliyorsa onlar çok rahat yapar. Demek ki CJ hakkında bilgi istemeye kalksak aaa o da ne bile diyebilirler. Uğur Bey e katılıyorum işini sevme olayı bu.
 

Ynt: Türkiye Jeep' e Sitem

ben jeep club a 4 yıl önce üye olmuştum ozamanda jc yazıyodu
jc yazmasınıda geçtim jeep club ın hiç bir faaliyetini hatırlamıyorum

bu arada bir jeep bayi, bir abimizin (yalçın albay) cj sini çok iyi toplandığı ve orjinalliğini koruduğu için bir kaç hediye vermişti :smiley: anlayanda çıkıyo ara sırada olsa
 

Ynt: Türkiye Jeep' e Sitem

Hulg' Alıntı:
Bu arada Türkiye' de jeep ürünlerini(anahtarlık, şapka, T-shirt vb)bir yer var mı?

Geçenlerde Mengerler'de tesadüfen bir anahtarlık buldum ama bu konuda en iyisi :

http://www.allthingsjeep.com

Türkiye'ye gönderileri var.
 

Ynt: Türkiye Jeep' e Sitem

Neden bu tip ürünleri burada bulmak bukadar zor bilmiyorum. Bana göre bu tip malzemeleri satan biyer olsa iş yapar. Hazır potansiyel var. Türkiye' de birçok Jeep fanatiği alışveriş yapar.
 

Ynt: Türkiye Jeep' e Sitem

[attachment=1]

arkadaşlar bu modellerden benim kuzenim ankara mesa plazada (korusitesi) satıyor
şu anda elinde kalmadı (taşınma sebebiyle) yakında tekrardan gelicek (özellikle cj 5 modeli aratıyorum tüm toptancılarda )
elinde mustang jeep wv gibi çoğu aracın birebir modelleri oluyo ben bunu ondan almıstım yeni ürünler geldiğinde sizlere bildiririm isteyen olursa bağlantı kurarız
ayrıca maket model araba puzzle gibi çeşitleri var

HPIM3745.jpg
 



Ynt: Türkiye Jeep' e Sitem

Uyuz olduğum bi konu da, benim cj-5'in markasını soruyorlar, diyalog şöyle gelişiyor:
- Abi senin cipin markası ne?
- Jeep
- Yok tamam cip de, markası ne?
- Jeep işte!
- Yok yok asıl markası ne?
- ............

Bu arada gittigidiyor.com'da oldukça fazla Jeep markalı ürün var ( Saat, gözlük, çakmak, çakı, pusula, vs )
 

Ynt: Türkiye Jeep' e Sitem

Hulg' Alıntı:
Jeep' in Türkiye' deki sitesinde Jeep Club sayfası var. Üye olmak için girdiğinizde aracınızı seçerken ilginç birşeyle karşılaşıyorsunuz. Efsane olmuş CJ-5 i sistemlerine JC5 diye yazmışlar. :eek: Başka CJ serisine ait araçta yok zaten. Kendilerine düzeltmeleri için yazı yazdım.

merhaba!
sizinki yine de sitede kendine yer bulabilmis yanlis da olsa. wrangler rubicon'un adi hic gecmiyor. club adina yapilan hicbir etkinlik yok. birakin onu bir sureli yayin bile yok uyelerine ulasan. aslinda dogru durust yetkili servis hizmeti bile veremiyorlar. jeep contact 24 servisini arayip telefon numarasi istediginizde; 4 kez ve her seferinde yanlis numara vermeyi basariyorlar. birakin website yonetmeyi...
 


Ynt: Türkiye Jeep' e Sitem

Bunların bişey ekleyeceği yok. Ben kendilerine yazı yazalı 10 gün oldu ohooo bana bi teşekkür, hadi ondan vaz geçtik bilgi cevabı gelmedi. Onu da boşverdik hala hatalarını düzeltmediler. Bu kafayla hala nasıl araç satabiliyorlar şaşıyorum. Acaba Cherokee vs si olanlar araçlarını ithal mi ediyorlar. Anlaşılan A.B.D. ye yazı yazacağız. Belki onları takarlar.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,845
Mesajlar
1,524,452
Kayıtlı Üye Sayımız
166,642
Kaydolan Son Üyemiz
ACK007

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst