Maliyenin Hatası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hulg Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,404
Ynt: Maliyenin Hatası

askeriye önceleri ford GP kullanıyordu, aracın ingilizce telaffuzu "cipi" , ilk çıkan Jeep'in ismi de büyük ihtimal burdan geliyor,

benim ruhsatta marka Jeep olarak geçiyor, 78 model hususi arazi taşıtı

Etiketler

Evet Ankarada da aynı durum var ve hatta ruhsata da marka CHRYSLER model grand cherokee jeep yazıyor ;D

Şu devlet dairelerinde teknik konularla ilgilenen insanların en azından , başında bir tane işini bilen , işine saygı duyan amir , müdür olmazsa böyle oluyor işte ...

sadece maliye değil bircok kurum var böyle en basiti karayolları trafikde olmayan araca otoban geçiş cezası yolladı gülünürmü ağlanırmı bilemiyorum siz karar verin artık

Sakın maliyeye gidip kayıtları değiştirtmeye kalkmayın yoksa aracınız: blimum XJ bilimum CJ bilimum vs. olarak değiştiriverirler..:smiley:))

Benim ruhsatım da doğru. Adamlara bak ruhsatta bile böyle yazıyor bu ruhsatı ben doldurmadım, devletin trafik şubesi doldurdu ama nerdeee o bana hala tamam kardeşim senin aracın jeep te hangi jeep Land Rover Jeep mi, Land Cruser Jeep mi ; ne. Bu CJ-5 i nerden bulmuşlar, kim yazmış diyor. Daha ne diyeyim ki.

Bırakın maliyenin kültür fukarası çalışanlarını,en kültürlü sınıfların başında olması gereken gazeteciler bile her marka arazi aracıyla ilgili haberlerde Jeep diye bahsediyorlar.Hatta bu zaman içerisinde Jip'e şu anda da cip'e dönmüş durumda.

Bizim cj5'in ruhsatta marka:Willys yazıyor. ;D
Ama modeli doğru yazmışlar helal olsun. Model:cj5 ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR