Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet Ankarada da aynı durum var ve hatta ruhsata da marka CHRYSLER model grand cherokee jeep yazıyor ;D
Şu devlet dairelerinde teknik konularla ilgilenen insanların en azından , başında bir tane işini bilen , işine saygı duyan amir , müdür olmazsa böyle oluyor işte ...
sadece maliye değil bircok kurum var böyle en basiti karayolları trafikde olmayan araca otoban geçiş cezası yolladı gülünürmü ağlanırmı bilemiyorum siz karar verin artık
Benim ruhsatım da doğru. Adamlara bak ruhsatta bile böyle yazıyor bu ruhsatı ben doldurmadım, devletin trafik şubesi doldurdu ama nerdeee o bana hala tamam kardeşim senin aracın jeep te hangi jeep Land Rover Jeep mi, Land Cruser Jeep mi ; ne. Bu CJ-5 i nerden bulmuşlar, kim yazmış diyor. Daha ne diyeyim ki.
Bırakın maliyenin kültür fukarası çalışanlarını,en kültürlü sınıfların başında olması gereken gazeteciler bile her marka arazi aracıyla ilgili haberlerde Jeep diye bahsediyorlar.Hatta bu zaman içerisinde Jip'e şu anda da cip'e dönmüş durumda.