Arama sonuçlarınız

1. S

Ömerli - Karakiraz Civarı Keşif Gezisi (12 Nisan 2009)

Ynt: Ömerli - Karakiraz Civarı Keşif Gezisi (12 Nisan 2009) hayır canım gerçekten normal gezi çünkü o bölgede çok değişik yollar var kötü yerlere girmeyiz sonra buggy de co pilot deyil sen kullan

2. S

Ynt: Ömerli - Karakiraz Civarı Keşif Gezisi (12 Nisan 2009) aytuğ başa gelen enderde olsa çekilirmiş
  3. S

Ynt: Ömerli - Karakiraz Civarı Keşif Gezisi (12 Nisan 2009) ender havalar ısınıyor bir hafta sonu bende size katılıp bir gezi yapalım bu civarda bende buggy len gelicem deyişik yollardan gideriz size yeni yollar yerler göstereyim ama vinç ini takman lazım

4. S

Ynt: Ömerli - Karakiraz Civarı Keşif Gezisi (12 Nisan 2009) muratcım teşekkür ederim ben gerçek offroad cuyum maliklen karıştırma ama şunu her ortamda dile getiriyorum gezen bilir tayfası diyicem gerçekten kusura bakmayın bu işi çok daha güzel çok daha keyifli çok daha paylaşımcı yapıyor tebrikler
  5. S

Ynt: Ömerli - Karakiraz Civarı Keşif Gezisi (12 Nisan 2009) bakıyorum resimlerede nerelerden gittiğinizi biliyorum burada kaybolmayı nasıl becerdiniz onu anlamıyorum

6. S

Ynt: Ömerli - Karakiraz Civarı Keşif Gezisi (12 Nisan 2009) eyvallah ender bensiz bizim ormanlarda dolaşıyorsunuz bakıyorum kaybolursunuz diyicem zaten kaybolmuşsunuz

7. S

Buggy İmalatı

Ynt: Buggy İmalatı merhaba geçen pazardan beri istanbulda deyildim mail ini yeni gördüm sağlık olsun bu hafta sonu için malesef gelemem çünkü sapancada yarışımız var ama hafta arasıda müsait im zaman sorunum yok kolay gelsin.
  8. S

Buggy İmalatı

Ynt: Buggy İmalatı arkadaş merhaba evet bahsettiğin araba benim buggy sizin imalatınızı buradan takip ettim ama iki gün öncesinden haberdar oldum ben aracımın tamamını kendim yaptığım için senin nerelerde problem yaşayacağını gördüm onun için irtibat kurmak istedim bidiklerimide daha doğrusu...
  9. S

Buggy İmalatı

Ynt: Buggy İmalatı arkadaşım merhaba ben yeni üyeniz selçuk akkafa buggy yapımına soyunduğunu gördüm çok memnun oldum benimde bir buggy m var 6 senedir kullanıyorum yerin nerede bilmiyorum ben istanbuldayım yardımcı olmak isterim selamlar kolay gelsin

10. S

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) arkadaşlar merhaba adım selçuk akkafa 52 yaşında bir ihtiyar off roadcuyum hali hazıırda her hangi bir işte iştigal etmiyorum (yaşlıyımya onun için böyle kelimeler kullandım) şaka şaka evliyim 2 adet bayağı iri iki oğlum var onlarda doğa ve makinaları sever...

11. S

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu tüm arkadaşlara merhaba ilk önce bu olşumda katkısı olan bu siteyi yapan bu siteyi akıl eden yaşadıklarını gördüklerini bu sitede paylaşan tüm bu işe gönül vermişleri gerçekten takdir edip çok teşekkür ediyorum bende bir off road cuyum benimde bu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,771
Kayıtlı Üye Sayımız
166,593
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri