Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,152
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,254,543

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.0%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,944 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,702 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 523 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,974

Etiketler
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Teşekkürler Zerrin hnm.Gezi fotoğraflarınıza baktım da dün akşam, kıskandım.Kıskandım demeyeyim de imrendim.Ama merak ettiğim birşey ar.Neden bu kadar ara veriyorsunuz?Aylar önce sadece 1 gezi yapmışsınız.

Güvenç Göleti etkinliğinin arkasından Bolu Aladağlar Kamp etkinliğimiz vardı, kamp dönüşü babam rahatsızlandı ve 2 hafta daha ara verdik ama 21-22 Mart tarihinde Kartalkaya da bir kamp etkinliği daha yapacağız, şimdiden duyuruyorum...

Zerrin hanım çok geçmiş olsun.Babanız umarım iyi olur.Allah iyi olacak hastalık versin verecekse.Bizim de evde iyi olmayacak hastamız var.Kayınvalide kanser.Bu yüzden eşim ve ben alardır bırakın etkinlik,gezme,eğlenmeyi yüzümüz bile gülmez oldu.İnşallah gelecek etkinliğiniz de güzel geçer ve dilerim bende katılma ortamı yakalarım.Tekrar geçmiş olsun.

tüm arkadaşlara merhaba ilk önce bu olşumda katkısı olan bu siteyi yapan bu siteyi akıl eden yaşadıklarını gördüklerini bu sitede paylaşan tüm bu işe gönül vermişleri gerçekten takdir edip çok teşekkür ediyorum bende bir off road cuyum benimde bu oluşumun bir kenarında olmam gerektiğini hissettim bir doğa sever olarak aranıza benide kabul ettiğiniz teşekkür ederim.

Tekirdağ'dan umut herkese selamlar.suzuki vitaralarla ilgili nette bilgi toplarken tesadüfen buldugum bir site ama kolay vazgecemeyecegim galiba.böyle güzel bir site için emeği geçen herkese teşekkür ederim.

bem turgay guler kocaelı döngel doğumluyum aslen rizeliyim 3senelık land rower kullanıcısıyım daha oncesi lada niva kullanıyordum land kullanmaya başlayıca arazi taşıtı kullandığımın keyfine vardım artık arnızda yeni bir land rower ci arkadaşınızı kabul edermısiniz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,773
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR