Ömerli - Karakiraz Civarı Keşif Gezisi (12 Nisan 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BolbuzJack Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 83
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,107
Ynt: Ömerli - Karakiraz Civarı Keşif Gezisi (12 Nisan 2009)

selçuk akkafa' Alıntı:
muratcım teşekkür ederim ben gerçek offroad cuyum maliklen karıştırma ama şunu her ortamda dile getiriyorum gezen bilir tayfası diyicem gerçekten kusura bakmayın bu işi çok daha güzel çok daha keyifli çok daha paylaşımcı yapıyor tebrikler
Abi sen offroad yaparken biz misket oynuyorduk sokak aralarında...Sen ve Mehmet Abi ( Becce ) bu konuda her zaman önünde ceketimi iliklediğim abilerdensiniz...

Etiketler

selçuk akkafa' Alıntı:
bakıyorum resimlerede nerelerden gittiğinizi biliyorum burada kaybolmayı nasıl becerdiniz onu anlamıyorum

ben telsizden gülerken. ender abim son gülen ben olucam diyordu ama :smiley: sonrada dedıkı acın su gpsınızı ona göre gidelim :smiley:

Lafı fazla uzatmadan, bu pazar 10:00 da ikinci gözlemecilerde buluşup, biraz gezelim mi? Ben aracımı yetiştiremezsem, discoverer a co-pilot olacağım. bunu gezi duyurusu haline getirip planlı yapmayız, öyle listelere falan gerek yok. Zaten buralarda gezen arkadaşların bir araya gelip vakit geçirdiği bir buluşma olarak tanımlayalım.

Burada sohbet edip tanışmadığım çok arkadaş var...

ender havalar ısınıyor bir hafta sonu bende size katılıp bir gezi yapalım bu civarda bende buggy len gelicem deyişik yollardan gideriz size yeni yollar yerler göstereyim ama vinç ini takman lazım

selçuk akkafa' Alıntı:
ender havalar ısınıyor bir hafta sonu bende size katılıp bir gezi yapalım bu civarda bende buggy len gelicem deyişik yollardan gideriz size yeni yollar yerler göstereyim ama vinç ini takman lazım

İyi ya işte, onu diyorum ben de...:smiley:

selçuk akkafa' Alıntı:
Bak öyle değişik yollar falan sonra bana yara verme ( ! ) Ben iddialı offroadculardan değilim.Bazı yerlerde buggy de co-pilotun olursam benle makara yapmayacaksın,Pajero yalan oldu falan...kafadan anlaşalım.Ben iyi biliyorum değişik yerleri :smiley:

hayır canım gerçekten normal gezi çünkü o bölgede çok değişik yollar var kötü yerlere girmeyiz sonra buggy de co pilot deyil sen kullan

selçuk akkafa' Alıntı:
hayır canım gerçekten normal gezi çünkü o bölgede çok değişik yollar var kötü yerlere girmeyiz sonra buggy de co pilot deyil sen kullan
Vayyy Selçuk Abim her zamanki jestini yine yaptı.Bölge senin mekanın,illaki senin dediğin olur,mihmandar da sensin.Uygun olduğun zaman yapalım en güzelinden bir offroad.Yemeli-içmeli olsun.Makaralı,bol sohbetli....

Konu uçmuş bir anda ;D Ufuk Abi, altı üstü bir kere çektik ya ne uğraşması ;) PAS sıkı makine her türlü yürür bizim geçtiğimiz yerlerde...
Selçuk Abi, senin sayende off-road.la tanıştık, sağolasın ;) Ancak gezide Bugy yerine pasta cila yapılmış Vitara olursa daha güvende hissederim kendimi ;D Benim vinç Pajero'yu çekebiliyor, Aytuğ'da ki 2 tane Pajero'yu ard arda bağlayıp çekebilir :smiley: Abim vinci takmasa da sorun olmaz yani ;)
Güven Abi, bu pazar başka şeyler olabilir benim tarafımda, ya fuar ya da uzak bir gezi arası yok gibi. Ama ilk fırsatta toplanıp dolaşalım çok sevinirim, ancak mümkünse google earth.ten alınma olmasın rotalar ;D

MC' Alıntı:
Konu uçmuş bir anda ;D Ufuk Abi, altı üstü bir kere çektik ya ne uğraşması ;) PAS sıkı makine her türlü yürür bizim geçtiğimiz yerlerde...
Selçuk Abi, senin sayende off-road.la tanıştık, sağolasın ;) Ancak gezide Bugy yerine pasta cila yapılmış Vitara olursa daha güvende hissederim kendimi ;D Benim vinç Pajero'yu çekebiliyor, Aytuğ'da ki 2 tane Pajero'yu ard arda bağlayıp çekebilir :smiley: Abim vinci takmasa da sorun olmaz yani ;)
Güven Abi, bu pazar başka şeyler olabilir benim tarafımda, ya fuar ya da uzak bir gezi arası yok gibi. Ama ilk fırsatta toplanıp dolaşalım çok sevinirim, ancak mümkünse google earth.ten alınma olmasın rotalar ;D

aman aman google earth rotaları sakat :smiley:))

MC' Alıntı:

Ortak tanıdık Aytuğ olduğuna göre bu işi ona havale ettik :smiley:

Google earth olmasın o zaman. Tabii piknik mevsimi geldi. Çok asfalt kenarlarında dolaşınca piknikçilerden dolayı trafik oluyor :smiley: Artık kafamıza göre takılırız.

Tamamdır o zaman, bir pazar günü Şile civarında bir program yaparız artık, orta sert bir şeyler. Telefonlarınız var nasıl olsa Aytuğ'da ;) Gönül isterdi ki bu zamanda bile çamuru bol Longoz ormanlarına (Kırklareli) beraber gitmeyi... :smiley:

MC' Alıntı:
Sana sadece katılarak gülüyorum ;D ;D ;D Erkensin,çok erken... Sanki standart Pajero az çekti seni

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,773
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR