Ömerli - Karakiraz Civarı Keşif Gezisi (12 Nisan 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BolbuzJack Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 83
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,113

Etiketler

Ynt: Ömerli - Karakiraz Civarı Keşif Gezisi (12 Nisan 2009)

acaglar' Alıntı:
discoda 2 inch yukseltme var ama denediğim yer oldukça yüksek bir yerdi.
yaa ben iyice bakıyorum resimlerden pek fark edilmiyor neyse gezide bakarız inşllh..

30 tane fotoğraf var yukarıda ;D Video yok malesef, kullandığım fotoğraf makinesinde video özelliği olmamasının rolü büyük bunda. ;) Disco'da 2" yükseltme var ancak orjinal vinç tamponu çok ağır, üstüne 11000 lik koca vincin ağırlığıda eklenince kafa inmiş biraz aşşağıya. Yay değiştirerek ya da önlere bir iki cm get koyarak sorun çözülür sanıyorum...

Araçlar içinde sadece Pajero standart. Ortada bir gerçek var; fabrikadan çıktığı gibi araziye sokulduklarını varsayalım o kadar isim yapmış Jeep XJ ve Discovery 2'nin en azından tamponları nedeniyle gidemeyeceği yerlerde Pajero yürür...

MC' Alıntı:
Engin bu hafta sonu ben çalışacaktım, son anda ertelenince program yapmamıştım; Abim sayesinde dolaştık biraz. Sen bana MSN.den ya da özelden telefonunu yolla, bir daha ki sefere sana da haber vereyim ;)

bu haftasonu iki arkadaşın çocuklarının ilk yaşgünü kutlamalarına katılacağız, dolayısı beni bu hafta yok sayın.

e.postacı' Alıntı:
yaa ben iyice bakıyorum resimlerden pek fark edilmiyor neyse gezide bakarız inşllh..

Arka tekerlere fazla artikülasyon yaptırdığında (resimlerde görünenden daha fazla), açılan tarafın helezonu üst yuvadan kurtulabiliyor. kapanınca yuvaya yarım oturuyor. bir buluştuğumuzda göstereyim. Anıl Oto'da sert plastikten yapılmış iki eğimli parçadan oluşan üst yuva sistemi var. o tarz bir yay yuvası yapıldığında artikülasyonda sorun kalmıyor.

edaghan' Alıntı:
bu haftasonu iki arkadaşın çocuklarının ilk yaşgünü kutlamalarına katılacağız, dolayısı beni bu hafta yok sayın.

ooooooo :smiley: baksana yasgunlerı falan fılan :smiley: ondan sonra cagırmıyosunuz dıyosun :smiley:

Murtac'ım o bölgedeki traktör kanalları maşallah Panama kanalı gibi, her gittiğimizde bir kaç yusuf ettirmeden bırakmıyor. Hatta bir yer varki çağlarla gidip gidip dönüyoruz :smiley: birinde bu traktör kanallarından kurtulurken Levent'in ön aksı koptu. Bu bölge,Bozhane, Sırapınar,Hüseyinli ve karadenize uzanan etaplar kışın daha sıkı ve mücadele gerektiren yerler olacak. Yer yer baya zor geçişler yapmışınız, güzel fotoğraflar çekmişşiniz, paylaşım ve emekleriniz için teşekkürler elinize sağlık.

Arkadaşlar, süre kısıtlıda olsa dolu dolu geçmiş, her şey her zamanki gibi mükemmel, ama bana göre en güzel fotoğraf ateş, sucuk, biber ve demlikten oluşan kare.Hepinize teşekkürler, selam ve sevgiler..

Engin not ettim telefonunu, bizim bazen böyle aniden gelişen gezilerimiz oluyor, gece ya da akşam üstü çıkmak gibi ;D Biz haber veririz artık müsait olursan katılırsın. Nerde oturuyorsun bilmiyorum ama Aytuğ, Abim ve ben baya yakın oturuyoruz o yüzden organize olmak kolay oluyor.

Hakan haklısın feci kanallar vardı, o yüzden bir çok yerde yoldan gitmektense araziye kaçmaya çalıştık ;D O rampalarda tamda konuştuğumuz şeydi yağmur yağsa kim bilir nasıl olur burası diye ;D

ufuk28' Alıntı:
Arkadaşlar, süre kısıtlıda olsa dolu dolu geçmiş, her şey her zamanki gibi mükemmel, ama bana göre en güzel fotoğraf ateş, sucuk, biber ve demlikten oluşan kare.Hepinize teşekkürler, selam ve sevgiler..
Bil mukabele ,biz teşekkür ederiz güzel yorumlarınız için...

çok keyifli kareler zaten bu işin keyfini doruk noktaya çıkaran an yiyen bilir noktası oluyor

Riva tarafında güzel yerler vardı. çamurlu iken 100 metrelik virajlı yokuşu çıkmak için yarım saat harcıyordum. ne yazık ki, dozerler geçen hafta orayı düzlemiş. :(

karakiraz ın arka taraflarımı gezdiginiz yerler?eger öyleyse derin bir su geçişi vardı kumsala inen yangın yolunun solunda...gitmediyseniz tavsiye ederim çok güzel ve bakir bir yerdir yazın bile çok az kişi olur orda denize giren..resimler için teşekkürler..baya keyif almışsınız..şu gps kullanmaya bir ben alışamadım..ama olsun kaybola kaybola ögrenmekte çok zevkli..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,773
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR