Ömerli - Karakiraz Civarı Keşif Gezisi (12 Nisan 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BolbuzJack Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 83
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,107
Ynt: Ömerli - Karakiraz Civarı Keşif Gezisi (12 Nisan 2009)

Çelebi' Alıntı:
Yağmurlar geliyor,önümüzdeki günlerde daha geniş katılımlı gezi yapabiliriz bölgeye.Ama benim çamur lastiklerim yok :(
Ender bey katılmayı çok isterim, aklınızda bulunsun.

Etiketler

ufuk28' Alıntı:
Ender bey katılmayı çok isterim, aklınızda bulunsun.
Ufuk Bey, bizler de sizinle birlikte olmak isteriz.Genelde ayda bir uzaklara kaçıyoruz,alabalık-rakı sohbetleri için Hendek-Düzce Yaylaları , Bolu'nun kuzeyindeki dağlar ve Kırklareli'ndeki Yıldız Dağları...sık gittiğimiz mekanlar.Bunun dışında haftada bir de yakınlardaki Şile-Beykoz civarı ormanlara hafif offroad yaptığımız geziler düzenliyoruz. Hangisi size uygunsa buyrun gelin, tercihinize kalmış...

Yaz sıcağında Cooper STT.ye de Silverstone Xtreme.de yazık bence, son bir iki gezi yapıp AT.leri takıcam bende sonbahara kadar... Demirköy - Longoz gezisi gözümü korkutuyor Mayıs sonu bile gitsek MT isteyen bir gezi...

MC' Alıntı:
Yaz sıcağında Cooper STT.ye de Silverstone Xtreme.de yazık bence, son bir iki gezi yapıp AT.leri takıcam bende sonbahara kadar... Demirköy - Longoz gezisi gözümü korkutuyor Mayıs sonu bile gitsek MT isteyen bir gezi...
Demirköy-Longoz da vincim olur. M/T leri kışa takarım artık.

Çelebi' Alıntı:
Ufuk Bey, bizler de sizinle birlikte olmak isteriz.Genelde ayda bir uzaklara kaçıyoruz,alabalık-rakı sohbetleri için Hendek-Düzce Yaylaları , Bolu'nun kuzeyindeki dağlar ve Kırklareli'ndeki Yıldız Dağları...sık gittiğimiz mekanlar.Bunun dışında haftada bir de yakınlardaki Şile-Beykoz civarı ormanlara hafif offroad yaptığımız geziler düzenliyoruz. Hangisi size uygunsa buyrun gelin, tercihinize kalmış...
İşim gereği kamplı gezilere katılma şansım yok gibi, ama pazar günleri düzenlediğiniz bir gezide sizlerle tanışmayı çok isterim, Murat kardeşimle tanışmıştım, sizleride tanıma imkanı bulurum.Şimdiden teşekkürler selam ve sevgiler

Ufuk Abi, kamplı gezilerimiz ayda bir falan oluyor. Pazar gezileri genelde öğlene doğru çıkılıp akşam dönülen cinsten yakın yerler; Şile çevresi gibi...

eyvallah ender bensiz bizim ormanlarda dolaşıyorsunuz bakıyorum kaybolursunuz diyicem zaten kaybolmuşsunuz

selçuk akkafa' Alıntı:
eyvallah ender bensiz bizim ormanlarda dolaşıyorsunuz bakıyorum kaybolursunuz diyicem zaten kaybolmuşsunuz

;D

Abi uğradık size, sen Sakarya'da yarıştaydın sanırım, Malik bahçede mangal yapmayı tercih etti galiba :D Bu arada ikinci olmuşsunuz tebrikler ;)

selçuk akkafa' Alıntı:
Deme Abi sen bari deme.Sen de bilirsin o ormanları 15 yıl önce bitirdiğimizi.Çocuklara malzeme verme.Sana uğradım geçerken ,Malik mangal yapıyordu,davet ettim ama oyuncağına pasta-cila yapmış,mangal sonrası Bağdat Caddesi'nde rüzgarlara çıkacakmış ;D

MC' Alıntı:
Ufuk Abi, kamplı gezilerimiz ayda bir falan oluyor. Pazar gezileri genelde öğlene doğru çıkılıp akşam dönülen cinsten yakın yerler; Şile çevresi gibi...
Uygundur Muratcım, şunuda belirteyim böyle bir geziye Suzukiyle gelmeyeceğim, biliyorsun Dursun ustanın eski nivası bizde(34 PAS 11) biz birkaç deneme yaptık, arazide oldukça iyi yani seni yormam, Suzuki gezisinde G.Vitarayla az uğraşmadın. ;)

bakıyorum resimlerede nerelerden gittiğinizi biliyorum burada kaybolmayı nasıl becerdiniz onu anlamıyorum

selçuk akkafa' Alıntı:
bakıyorum resimlerede nerelerden gittiğinizi biliyorum burada kaybolmayı nasıl becerdiniz onu anlamıyorum
Hatırlarsın senin Unimog'un ilk dönemlerinde ( 1997-2000 arası ) Silis kumlarından bir önceki girişten yukarı kuzey-batıya kıvrılıp,Bozhane-Göllü'nün Karadeniz kıyıları.İlk kez yolu şaşırdım( kafam çok güzeldi ),onda da makara konusu olduk.Kafam güzel olunca becerilerim artıyor ( ezberlediğin yerlerde kaybolma becerisi ) ;D

muratcım teşekkür ederim ben gerçek offroad cuyum maliklen karıştırma ama şunu her ortamda dile getiriyorum gezen bilir tayfası diyicem gerçekten kusura bakmayın bu işi çok daha güzel çok daha keyifli çok daha paylaşımcı yapıyor tebrikler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,773
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR